Vit Odesláno 24. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Paradni potapky! Za tu cenu super. Hlavne ta seda luneta vypada vyborne. Fakt jak z Yachtmasteru:) Ten kaucuk je originalni od Certiny? Ne, Modena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Ne, Modena. moje oblibena znacka gumovejch tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 moje oblibena znacka gumovejch tahu Ano, a díky tobě ho mám. Jsem moc rád, že jsi mi ho tehdy poslal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diode Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Hezké a dobře čitelné hodinky. Nejsou moc těžké na běžné nošení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Hezké a dobře čitelné hodinky. Nejsou moc těžké na běžné nošení? Vůbec ne, jsou úplně v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Krásné hodinky a pěkně zpracovaná recenze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Ahoj, hezká recenze. Za mě osobně - líběj se mě na tom koženým pásku od zrna ( asi jdu proti proudu ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Zajímavé hodinky. Na fotkách vypadají poměrně mohutně a bytelně a přitom když jsem viděl na srazu, tak vypadají celkem nenápadně a jemně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Hmotnot na kaučuku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Pěkné hodinky, recenze i fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Ještě jedna včerejší ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 Krásný potápky a výborná recenze. Kdyby tak šly ještě sehnat. Bohužel jsem prošel snad už vše a nic. I Víta jsem přemlouval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Pokiaľ chceš, ja som ich našiel za 400? v jednom obchode... :-) už jedny mám, inak by som ich bral hneď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Poslal jsem SZ. Tak uvidime. Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Dovolím si pridať jednu svoju :-) Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Dovolím si pridať jednu svoju :-) Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2 Gratuluji pane kolego, spokojenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Dakujem spokojnost najvacsia, ale videl som na instantovej pazure seiko mm300, zakupil som mm300 a certiny sa uz len tak poflakuju. Mam velky plan ich predat, zaroven aj s ds3kami a s white helmetmi a kupit si este jedny hodinky k seikam, ale nejak nemam to srdce. Certiny boli moje prve automaty, ak nepocitam jedny s myiotou (nic v zlom, ale bol to sunt s najrychlejsou sekundovkou z kopca), chcel som ich ako decko, vtedy stali 26 000 skk, potom isli dole a mne to uz casom tiez neprislo ako sialena ciastka, tak som si ich kupil za zlomok vtedajsej ceny. Kazdopadne, prevedenim, AR, safir, poriadny tah, tie hodinky su asi najlepsi pomer cena/vykon. Sent from my iPad using Tapatalk HD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 já si nemůžu pomoct, ale když jsou na té gumě, tak to je paráda... jsem na ni asi ujetý... :-) ocelový tah je ale zase šarmant... každopádně možnost výměny tahu u takových hodinek je asi nutné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se