vraby Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 (upraveno) Zdarec pánové.Jelikož jsem už dlouho nic nepořídil mám takové cukání na Seiko s tuňák pouzdrem.Projel jsem některé modely(nevím jestli všechy)a nakonec jsem našel asi vhodného kandidáta Seiko SBDC011 cal.6R15,černá datumovka bez dne,safír.Co na ně říkáte? Rozmluvíte mi je a ať si dám studenou sprchu? Díky. Jen ta cena Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. června 2011 uživatelem vraby
shag Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Rozmluvíte mi je a ať si dám studenou sprchu? Díky.Preco? Chod do nich.
Dantechno Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Podle me jsou hnusny. Jeden z nejhnusnejsi modelu s 6R15. To je muj nazor.
efreeti Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Mě se tenhle kousek taky nelíbí. Ani nechápu, kde se takove hodinky daji nosit.
David_B Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Jsou takové divné. Rozhodně se mi nelíbí na tom řemenu a dojem trochu taky kazí ta luneta. Když tuňák tak tento: Ale ta cena?
Marhys Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Ta luneta patří na kompas a ne na hodinky. Seiko se mi líbí, ale tohle moc ne
BrotHell Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 To pouzdro se mi hodně líbí, ale vubec mi nesedí k té lunetě, je zbytečně přeplácaná, chtělo by to něco hodně jednoduchého.
lolohh Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Podle me jsou hnusny. Jeden z nejhnusnejsi modelu s 6R15. To je muj nazor. Všechny tuňákový Seika jsou hnusný, ať je tam jakýkoliv strojek. Věděl jsem o třech exotech (zdravim V., R. a k.), kterejm se líbí, myslel jsem, že jich víc není
Chumpus Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Jsou dobrý, ty remcaly ignoruj, oni tomu nerozumí. Ale stejně bych pořídil klasický tuny. Nebo něco jinýho od Seika, v dané cenové kategorii (15-18 tis.) si toho můžeš vybrat...
vraby Odesláno 8. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Věděl jsem o třech exotech (zdravim V., R. a k.), kterejm se líbí, myslel jsem, že jich víc není jako exot si tu připadám stejně,dlouho jsem si nic nepořídil a proto takhle blbnu.Asi potřebuju nějakého nějaké exot hodinky,suma a laco jsou dost v pohodě co mám doma.
vraby Odesláno 8. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Jsou dobrý, ty remcaly ignoruj, oni tomu nerozumí. Ale stejně bych pořídil klasický tuny. Nebo něco jinýho od Seika, v dané cenové kategorii (15-18 tis.) si toho můžeš vybrat... Už jsem to tróchen projížděl,ta cenová relace je akorát.Můžeš něco doporučit.
Chumpus Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Jestli nechceš vyloženě robustní, tak Alpinist 059 nebo 061. Krásně univerzální, odolný a pohodlný hodinky. Mezi 500-600usd to nejlepší. Pár lidí tady ti je doporučí, včetně mě.Velký jsou fieldmastery 047/9, ale ty jsou dost hnusný, to už radši tyhle. Jenže seženeš je v podstatě jenom od rakutena a to za nějakých 17, což mi přijde hodně. Za podobný ceny se prodávají na fórech. Mně se ty hodinky líbí, ale ta cena to brzdí.Zkus si dát poptávku na klasický tuňáky, pokud rozdýcháš quartz.
vraby Odesláno 8. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Trochu jsem čekal takové reakce na Fieldmatery,škoda té lunety.Klasika tuňáky jsem projížděl,quartz bych asi rozdejchal(ještě nemám),ale nemusel bych tam mít den,stačí datumovka.Ty 059 nemaj chybu.
Jezevcik2 Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Nenech se zviklat zdejšíma názorama.Jestli se Ti líbí,tak se nikoho neptej a kup si je.Děláš to pro sebe a nikomu se nemusíš zpovídat.David_B,ty"tvoje"podle mého názoru krásou taky neoplývají,ale respektuju to.Je taky dost velký rozdíl vidět je na vlastní oči nebo na obrázku.Několikrát jsem již byl příjemně i nepříjemně překvapen.
Petrson Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Je samozřejmě věci každého co si koupí, ale pokud bych bral, že jsem byl vyzván k rozmluvení těchto hodinek, moc potíží by mi to nečinilo, protože ty hodinky se mi prostě nelíbí, přitom Seika jsou většinou moc povedená. Tohle ale není můj šálek kávy, ale je to na tobě
tombed Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Všechny tuňákový Seika jsou hnusný, ať je tam jakýkoliv strojek. Věděl jsem o třech exotech (zdravim V., R. a k.), kterejm se líbí, myslel jsem, že jich víc není všechny nejsou, ty co postuje David_B jsou krásný, myslím si to, ačkoli je nemám jako Viktor, Roman I, Kubson... , na tuňáky patří kulaté indexi a ne kompasová luneta. a ještě vím o jednom členovi co je má, heč
instant Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 tieto a 013 /na oceli/su pomerne lepsia cast z toho sileneho tripu, co seiko posledne dva roky predvadza ("pomerne" zdoraznujem). Nahodnym vyberom kombinuju osvedcene prvky do roznych kombinacii. namiesto toho aby s kamennou tvarou dojili trh a davali mu to co chce.potapacske konzervy s automatom s lowmidrange kalibrom jednoznacne chybaju. Byt tu take potapky ako tie quartzove, davno ich mam. Mimochodom, prepad hodnoty u fieldmastrov asi o 50%, ak by si do nich isiel. toz opatrne.
Axel Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Odesláno 11. června 2011 Rozhodně se mi nelíbí na tom řemenu a dojem trochu taky kazí ta luneta. Když tuňák tak tento: Naopak, ten řemen je parádní, vkusný, nijak se to vzájemně nemlátí.. A jiný jsou a to je právě plus!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se