Přejít na obsah

Nautilus Submarine

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ale to prece nemusej bejt echt potapky - tu vodotesnost tam za ty prachy nedodame a vyssi cena odradi potencionalni zajemce. A kaucuk by na pazouru Nemo nedal. A nebyl to zadnej potapec, tak co furt potapky. Todle sou hodinky na ponorku.

• Odpovědi 546
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  V 9. 6. 2011 v 6:16, 'Princ Milis' napsal:

Ale to prece nemusej bejt echt potapky - tu vodotesnost tam za ty prachy nedodame a vyssi cena odradi potencionalni zajemce. A kaucuk by na pazouru Nemo nedal. A nebyl to zadnej potapec, tak co furt potapky. Todle sou hodinky na ponorku.

Ti řikám, že aspon 100 m tam musi bejt a ze Nemo nosil jedine kaucuk nebo neco poradnyho a ne kuzicku!
Odesláno

Zájem bych měl a nejsem příliš náročný. Nápad s vrtulkou místo vteřinovky je jedinečný.Dovolte však malý postřeh, máte podle mě překombinovaný číselník. Kapitánu Nemo by stačil jen s jedním nápisem či znakem a co nejtemnější černou, která by symbolizovala hloubku moře. Perfektní by byla dokonalá čerň jakou mají Rolexy. Nevím však, jak toho docílit.

Odesláno

Sekundy vidět být nemusí, pokud ano, stzačí máznout konec jedníé lopatky barvou - jako to má Defy Extreme.

Franto - potápky to asi budou jen vzhledem. A na Nema kaučuk? To snad ne... pořádně provolejovaná vintážní kůže...

Odesláno
  V 9. 6. 2011 v 6:16, 'Princ Milis' napsal:

Povinná četba za 5... Nemův vliv na pokrok v oblasti moderního potápění je neodiskutovatelný: "Jeho zdokonalé skafandry byly mnohem lepší než neforemné korkové pancíře a jiné potápěčské obleky, vynalezené a vychvalované v 18. století." Větší světový rozruch (zejména na litoměřicku) vzbudily až potápěčské novinky našeho Járy Cimrmana z počátku minulého století.

Jinak (i) pro verzi s tahem jsem lobboval už na počátku, alespoň pro zájemce s příplatkem.

post-3263-012788500 1307601208.jpg

Odesláno
  V 9. 6. 2011 v 6:32, 'ricous' napsal:

Povinná četba za 5... Nemův vliv na pokrok v oblasti moderního potápění je neodiskutovatelný: "Jeho zdokonalé skafandry byly mnohem lepší než neforemné korkové pancíře a jiné potápěčské obleky, vynalezené a vychvalované v 18. století." Větší světový rozruch (zejména na litoměřicku) vzbudily až potápěčské novinky našeho Járy Cimrmana z počátku minulého století.

Jinak (i) pro verzi s tahem jsem lobboval už na počátku, alespoň pro zájemce s příplatkem.

Nojo, tak to sem pos*ral. Ja to myslel ve stylu, ze to byl spis menedzr-vizionar, hehe.
Odesláno

Zkusím tady svoje "nožový téma" - co udělat úpravu pouzdra "stone washed", pak by vypadalo "vintážně" aniž bysme museli hledat kdo udělá damašek nebo bronz.

Strašně se mi se*e net, takže sem nedám odkaz, ale najdete to všude, hlavně na nožích (Sebenza, Strider...)

Odesláno
  V 9. 6. 2011 v 6:30, 'levistrauss' napsal:

Ono by stačilo ty jednotlivý lopatky osově vyznačit mírným a tenkým prolisem nebo drážkou. Nejhůž by pak mohla být jedna drážka vyplněna barvou...

Na druhou stranu neznam vetsi luxus, nez nemuset na hodinkach resit vteriny. Vrtule se toci-jedem, netoci-stojime.
Odesláno
  V 9. 6. 2011 v 6:38, 'bandicoot' napsal:

Zkusím tady svoje "nožový téma" - co udělat úpravu pouzdra "stone washed", pak by vypadalo "vintážně" aniž bysme museli hledat kdo udělá damašek nebo bronz.

Strašně se mi se*e net, takže sem nedám odkaz, ale najdete to všude, hlavně na nožích (Sebenza, Strider...)

Stone washed neumi ani Buddy Weston. Hele, a musej ty hodinky nutne vypadat vintazne...?
Odesláno
  V 9. 6. 2011 v 6:41, 'Princ Milis' napsal:

Stone washed neumi ani Buddy Weston.

Co já vim, kdo bude vyrábět pouzdra a jaký má technologie.

V 9. 6. 2011 v 6:41, 'Princ Milis' napsal:

Hele, a musej ty hodinky nutne vypadat vintazne...?

Nemusej, Nemo je taky měl zezačátku nový, jen jsem se snažil najít jeddnodušší a možná levnejší alternativu k bronzu a damašku.
Odesláno
  V 9. 6. 2011 v 6:39, 'Princ Milis' napsal:

Na druhou stranu neznam vetsi luxus, nez nemuset na hodinkach resit vteriny. Vrtule se toci-jedem, netoci-stojime.

Souhlas... on ten prolis nebo drážky by byla jenom taková úlitba pro lepší odečet, jinak by to byl trochu krok zpět.

Odesláno
  V 9. 6. 2011 v 6:39, 'Princ Milis' napsal:

V podstate je to binárna rezerva náťahu. Točí sa - rezerva je, stojí - nie je. :)
Odesláno

Rád se taky stanu vlastníkem takových to hodinek, a souhlasím s "Climber" - .. nejsem příliš náročný. Nápad s vrtulkou místo vteřinovky je jedinečný..

A dávám tip na barvu ciferníku ( pokud by to bylo technicky možné ) : udělat ho v modré barvě, kde nahoře ( u 12 ) bude světlá a dole ( u 6 ) bude tmavě modrá. Aby to naznačovalo vodní atmosféru. :rolleyes:

Odesláno

na Nemo rikam jednoznacne ANO !!! a napad s vrtuli se mi taky libi jako moc :)

bronz by se mi libil to jako ze moc a napis Mobilis in mobili stejne jako Nig povazuji u zechto hodinek temer za povinnost

Odesláno

Nápady tady létají super. Vrtulka, černý, matný cifr, jednoručka, bronz, no úžasné! K tomu čirý nebo jen velmi lehce modrý antireflexní safír a bude to pecka.

Těším se na další kroky ;)

Odesláno

Vrtulka byla od začátku myšlená bez ukazování času. Ale ten nápad namáznout jeden konec lopatky není zlý. Nebylo by to tam kvůli přesnosti, ale kvůli odhadu uběhnutého času, občas to je přece jenom potřeba. Ale je to bezvýznamný detail, záleží taky na materiálu té vrtule.

Jinak pokud budou dohady o tahu/kaučuku/řemenu, tak bych navrhoval dodat jenom "hlavu", řemen ať si každý řeší sám. Aspoň by byla nějaká diverzita.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...