spaja Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Hm, to bych musel umět anglicky. Já chodil do školy když se učila ruština.No to já taky, naštěstí jsem to po revoluci vzal na pár let přes Austrálii a UK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 před 21 hodinami, Vjace napsal: Petře, je to sbírání, jako každé jiné. Když s tím začneš, tak nevíš nic a jsi za kafku, po deseti letech už víš všechno a říkáš si, jak si mohl být na začátku tak blbej. A po dalších deseti letech si říkáš, jak di mohl být před deseti lety tak nabubřelej Pokud sbíráš hodinky, tak si připomeň tu cestu a místo “domečku plného koleček”, si dosaď obrazy, nože, auta nebo cokoliv jiného. Ideální je mít při ruce kamaráda, který v tom už dlouho jede, máš v něj důvěru a můžeš se o něj opřít a poučit. Jinak hraješ ruletu... Obavam sa ze prispevok na ktory reagujes je sprosty spam. Snad si to MOD vsimne cim skor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 (upraveno) před 21 hodinami, Vjace napsal: Double Upraveno 14. května 2021 uživatelem eskimak Double Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spaja Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Čau, založil jsem Degiro účet a mám možnost volby Basic nebo Custody, mám v plánu jednorázově nakoupit ETF za několik set tisíc Kč (pravděpodobně S&P 500) a nechat to ležet. Který typ účtu Basic / Custody byste zvolili? Je dobrý nápad to koupit jednorázově? Je tam tuším poplatek 10EUR + 0,02%, protože mám účet v Kč. Tak to tam chci hodit najednou abych těch 10E neplatil při každém vkladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Koukni sem Důležitý výběr profilů u brokera DEGIRO I BASIC VS CUSTODY - YouTube Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spaja Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Koukni sem Díky, zajímavý videa, pro začátečníky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spaja Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Ahoj, mám degiro a chci koupit s&p 500 , jaký je rozdíl mezi těmi třemi dole? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 (upraveno) Ty dva se zkratkou ACC jsou stejné, jen každý je vedený na jiné burze. Dist je etf, které vyplácí dividendu. Osobně volím acc variantu, která divi nevyplácí ale kumuluje. Víc info k etf se dá najít tady https://www.justetf.com/en/find-etf.html A pak samozřejmě přímo na stránkách iShares / Vanguard Upraveno 18. května 2021 uživatelem PavelSch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Pánové, máte nějaké info či názor na fond Trigea, který investuje do nemovitostí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Take bych se s dovolenim zeptal na nazor nebo primo zkusenosti s Vihorev Investments? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 V 18. 5. 2021 v 23:13, PavelSch napsal: Ty dva se zkratkou ACC jsou stejné, jen každý je vedený na jiné burze. Dist je etf, které vyplácí dividendu. Osobně volím acc variantu, která divi nevyplácí ale kumuluje. Víc info k etf se dá najít tady https://www.justetf.com/en/find-etf.html A pak samozřejmě přímo na stránkách iShares / Vanguard stejný? není jeden je v euru a druhý v usd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Ok, ale složení etf z pohledu funkčnosti je stejný, ne? (zaatouoeni stejných společnosti ve stejném poměru). Nepředpokládám, že by řešil rozdíly v měně. To je víceméně nepodstatný pro tenhle typ investice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 to by mě zajímalo, je Vám opravdu jedno zda investice je v euru nebo usd?neřešíte měnový riziko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didoodje Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 3 hours ago, Petr11 said: to by mě zajímalo, je Vám opravdu jedno zda investice je v euru nebo usd?neřešíte měnový riziko? Nebylo by řešení měnového rizika bráno jen jako další spekulace sama o sobě? Asi nejrozumnější/nejjednodušší je, pokud z toho člověk má strach, mít diverzifikované investice napříč hlavním měnovým spektrem tj. CHF, GBP, EUR, USD no a CZK kdyz jsme vsichni Prazaci : ) ale už jak to píšu, tak mi t přijde přehnaný a sám to vůbec neřeším. Něco CZK, něco EUR, něco krypto a tečka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Tak ve velkym objemu to mozna neco udela, ne ze ne, ale kdy naposledy nejaky velky vykyv? Kdyz Kellner kupoval.....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Pivovar Albrecht shání půjčky od lidí, má s podobnými akcemi někdo zkušenost? Pivo mají dobré Úvod - Budujeme Pivovar Albrecht (pivovar-albrecht.eu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 12,5% za tri roky, to neni spatnej terminak. Ale riziko tam teda cuju, nezene... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Nechci zakládat nového vlákno, tak se zeptam tady. Investování je to taky- Amc entertainment. Je v tom taky někdo zdejší?Gesendet von meinem E6633 mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tominius Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 před 9 hodinami, bob.zizka napsal: Nechci zakládat nového vlákno, tak se zeptam tady. Investování je to taky- Amc entertainment. Je v tom taky někdo zdejší? Gesendet von meinem E6633 mit Tapatalk AMC slušná raketa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Zatím dobrý. Uvidíme jak to poletí,jestli nahoru nebo k zemi. Zatím jsem slušně v plusu, prodat s nulou můžu kdykoliv Gesendet von meinem E6633 mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se