Přejít na obsah

kam investovať???

Doporučené příspěvky

před 3 minutami, Humanzero napsal:

Pro někoho dobrá koupě 😀

Taky mám rád panic run, ale stejně sleduju jestli to nepostihne bank sektor nebo energetiku. Afrika, Austrálie ,Asie (samé breaking news), až se vzbudí USA to bude zajímavé 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 17. 7. 2024 v 11:52, Kotlick napsal:

Už jsem dnes přikoupil ASML 7% dolu

To bylo myslím ještě o víc než 7.

V 17. 7. 2024 v 15:00, Humanzero napsal:

.... :) snad to LVMH spadne k aspoň k 650

Se brzo asi dočkáš. Mě nezbývá  než dokupovat a průměrovat cenu :)

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, Jehlan napsal:

Tak přemýšlím o Li Auto Inc. (LI)  /Apr.-delivered 25,787 , May-delivered 35,020 , Jul-delivered 47,774/ 

dnes by mohl být fajn nákup pásmo 19.6x-19.8 $ a pak počkat na 40 $ 

65 x 19,6 $ .... uvidíme 🙂

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Jehlan napsal:

65 x 19,6 $ .... uvidíme 🙂

Otázka jak politická nechuť na západ od Číny o jejich auta zahýbe s cenou. Pokud budou muset větší část udat doma bude to tlak na ceny a žádná marže v celým sektoru. A přežije BYD a SAIC.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Humanzero napsal:

Otázka jak politická nechuť na západ od Číny o jejich auta zahýbe s cenou. Pokud budou muset větší část udat doma bude to tlak na ceny a žádná marže v celým sektoru. A přežije BYD a SAIC.

ja jsem se hezky svezl na Niu a jsem rád, že jsem včas prodal. Nejlepší nákup jsem měl asi za 1,9 a i jsem ho tady doporučoval když byl asi cca za 8.  Věřím asi jenom v ten BYD,ale čínu už nechci nebo max za drobný.

Odkaz ke komentáři

Rychlost vypořádání obchodů na české burze ... nesnáším  " CZK(na cestě)" 😄 

T+2, pak poslat na konto, pak poslat na konverzi na cizí měnu, pak poslat na USD obchodní účet a pak teprve obchodovat co chci.

Mimochodem Němci jedou Varta AG (VAR1.DE) Stock Price, News, Quote & History - Yahoo Finance 😮  dluhy...

Odkaz ke komentáři

Tak třeba The Kroger Co. (KR) Interactive Stock Chart - Yahoo Finance kde má SBUX pobočky, má hojně zákazníků a plná parkoviště (gmaps).I jinde u nákupních center je dost aut. 

Pročítám recenze, průměr 4* z 5. 

Takže když odmyslím vyloučené lokality, tak nedostatek potenciálních zákazníků problém není.

Problém je vedení. Neumí pracovat se zákazníkem. 

Odkaz ke komentáři

před 16 hodinami, Jehlan napsal:

Rychlost vypořádání obchodů na české burze ... nesnáším  " CZK(na cestě)" 😄 

T+2, pak poslat na konto, pak poslat na konverzi na cizí měnu, pak poslat na USD obchodní účet a pak teprve obchodovat co chci.

Mimochodem Němci jedou Varta AG (VAR1.DE) Stock Price, News, Quote & History - Yahoo Finance 😮  dluhy...

Skoda. Ale rekl bych, ze je to symbolicke pro nemecke hospodarstvi. Pujde z burzy ven a pokus o restrukturalizaci…

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...