Jehlan Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Výpadek některých systémů má na svědomí CrowdStrike Holdings, Inc. (CRWD) Stock Price, News, Quote & History - Yahoo Finance ....to bude pád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července No já mám LCID a mile rád se jich zbavím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července před 32 minutami, Jehlan napsal: Výpadek některých systémů má na svědomí CrowdStrike Holdings, Inc. (CRWD) Stock Price, News, Quote & History - Yahoo Finance ....to bude pád Pro někoho dobrá koupě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července před 3 minutami, Humanzero napsal: Pro někoho dobrá koupě Taky mám rád panic run, ale stejně sleduju jestli to nepostihne bank sektor nebo energetiku. Afrika, Austrálie ,Asie (samé breaking news), až se vzbudí USA to bude zajímavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Proto mám železnou zásobu hotovosti 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července CRWD teď -13% dobrá koupě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července já CRWD mám, a čumím na to od rána, tvl neví jestli odstřelit a počkat... mám obavu zkompenzací popř. žalob. Z toho by se nemuseli vyhrabat roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července V 17. 7. 2024 v 11:52, Kotlick napsal: Už jsem dnes přikoupil ASML 7% dolu To bylo myslím ještě o víc než 7. V 17. 7. 2024 v 15:00, Humanzero napsal: .... snad to LVMH spadne k aspoň k 650 Se brzo asi dočkáš. Mě nezbývá než dokupovat a průměrovat cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července CRWD https://x.com/blahakuba/status/1814253120668471304?t=OO-wBr6kqvBrZQ1U9q880w&s=19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července před 19 minutami, Jeronimo napsal: To bylo myslím ještě o víc než 7. Ještě jsem pak dokupoval včera. ASML Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července před 12 hodinami, Jehlan napsal: Tak přemýšlím o Li Auto Inc. (LI) /Apr.-delivered 25,787 , May-delivered 35,020 , Jul-delivered 47,774/ dnes by mohl být fajn nákup pásmo 19.6x-19.8 $ a pak počkat na 40 $ 65 x 19,6 $ .... uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Paráda, Neonode zase leze nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července před 3 hodinami, Jehlan napsal: 65 x 19,6 $ .... uvidíme Otázka jak politická nechuť na západ od Číny o jejich auta zahýbe s cenou. Pokud budou muset větší část udat doma bude to tlak na ceny a žádná marže v celým sektoru. A přežije BYD a SAIC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července (upraveno) Starbucks Že by vyměnili konečně CEO? Upraveno 19. července uživatelem Jeronimo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července před 2 hodinami, Humanzero napsal: Otázka jak politická nechuť na západ od Číny o jejich auta zahýbe s cenou. Pokud budou muset větší část udat doma bude to tlak na ceny a žádná marže v celým sektoru. A přežije BYD a SAIC. ja jsem se hezky svezl na Niu a jsem rád, že jsem včas prodal. Nejlepší nákup jsem měl asi za 1,9 a i jsem ho tady doporučoval když byl asi cca za 8. Věřím asi jenom v ten BYD,ale čínu už nechci nebo max za drobný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Rychlost vypořádání obchodů na české burze ... nesnáším " CZK(na cestě)" T+2, pak poslat na konto, pak poslat na konverzi na cizí měnu, pak poslat na USD obchodní účet a pak teprve obchodovat co chci. Mimochodem Němci jedou Varta AG (VAR1.DE) Stock Price, News, Quote & History - Yahoo Finance dluhy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Jo to je bizár Jak to vidíš s SBUX? Pořád jak na houpačce…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Tak třeba The Kroger Co. (KR) Interactive Stock Chart - Yahoo Finance kde má SBUX pobočky, má hojně zákazníků a plná parkoviště (gmaps).I jinde u nákupních center je dost aut. Pročítám recenze, průměr 4* z 5. Takže když odmyslím vyloučené lokality, tak nedostatek potenciálních zákazníků problém není. Problém je vedení. Neumí pracovat se zákazníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července před 16 hodinami, Jehlan napsal: Rychlost vypořádání obchodů na české burze ... nesnáším " CZK(na cestě)" T+2, pak poslat na konto, pak poslat na konverzi na cizí měnu, pak poslat na USD obchodní účet a pak teprve obchodovat co chci. Mimochodem Němci jedou Varta AG (VAR1.DE) Stock Price, News, Quote & History - Yahoo Finance dluhy... Skoda. Ale rekl bych, ze je to symbolicke pro nemecke hospodarstvi. Pujde z burzy ven a pokus o restrukturalizaci… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se