Jehlan Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Carvana Co. (CVNA) Stock Price, News, Quote & History - Yahoo Finance Groupon, Inc. (GRPN) Stock Price, News, Quote & History - Yahoo Finance A jdou.. Ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna před 3 hodinami, Jehlan napsal: https://i.makeagif.com/media/5-31-2015/DIPcgT.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna před 3 hodinami, Jehlan napsal: Carvana Co. (CVNA) Stock Price, News, Quote & History - Yahoo Finance Groupon, Inc. (GRPN) Stock Price, News, Quote & History - Yahoo Finance A jdou.. Ven Dneska jde všechno nahoru uvidíme po zítřejších datech… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna (upraveno) před 13 hodinami, Humanzero napsal: Tak jsem zaváhal, SBUX nový šéf a +23 Já jsem hodně spokojený + 22,96 % Upraveno 14. srpna uživatelem Jeronimo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna před 11 hodinami, Humanzero napsal: Dneska jde všechno nahoru uvidíme po zítřejších datech… Takže nakoupit státní dluhopisy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna před 3 hodinami, Jeronimo napsal: Já jsem hodně spokojený + 22,96 % sb.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna ..... Akorát to mám chuť dát pryč a dokoupit zase něco v červeném 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Mozem dotaz? Ako to mate chalani s investovanim? Vytvara vam realny profit, ktory nasledne a v nejakom case uzivate? Alebo sa "tocite" v nekonecnom kruhu re-investovania, "papieroveho" pocitu z + xy%, budovania dochodku v horizonte desatroci? Beriete to "realne", tzn. mate v tom nejake desiatky tisic usd, alebo je to take hranie sa s "drobnymi"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Před hodinou, Jehlan napsal: Takže nakoupit státní dluhopisy ? No fuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Před hodinou, Jeronimo napsal: ..... Akorát to mám chuť dát pryč a dokoupit zase něco v červeném Nebuď hamižnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Před hodinou, EpsteinBarr napsal: Mozem dotaz? Ako to mate chalani s investovanim? Vytvara vam realny profit, ktory nasledne a v nejakom case uzivate? Alebo sa "tocite" v nekonecnom kruhu re-investovania, "papieroveho" pocitu z + xy%, budovania dochodku v horizonte desatroci? Beriete to "realne", tzn. mate v tom nejake desiatky tisic usd, alebo je to take hranie sa s "drobnymi"? asi 10 let už all in 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Začal jsem před 3 lety, že si vydělám na eFoil (15k €)….zatím jsem si koupil jen nový plavky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna před 7 minutami, Ajaj napsal: Nebuď hamižnej Mě nebaví do toho pasivně čumět. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 1 hour ago, EpsteinBarr said: Mozem dotaz? Ako to mate chalani s investovanim? Vytvara vam realny profit, ktory nasledne a v nejakom case uzivate? Alebo sa "tocite" v nekonecnom kruhu re-investovania, "papieroveho" pocitu z + xy%, budovania dochodku v horizonte desatroci? Beriete to "realne", tzn. mate v tom nejake desiatky tisic usd, alebo je to take hranie sa s "drobnymi"? Já mám jen "drobný" na hraní (asi půl mega) a držim se v "bezpečnejch" vodách dlouhodobejch investic. Nějaký výkyvy mě netankujou, koukám na horizont 10+ let a sem tam se podívám, jak si portfolio vede. Plus mám teda zaměstnanecký akcie... z těch jsem v průběhu let (páč šly z 15 USD za kus na 100 a posléze i 400+) doplatil barák, koupil Stařenu, RS3 a pár dovolenejch a Rolexek . Teď už na ně nesahám a držím je jako železnou rezervu. Kdybych se tohohle pravidla držel od začátku a neprodal nic, moh jsem bejt někde úplně jinde. Ale co už . A samozřejmě doufám, že to všechno nespadne nějak dramaticky dolu . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna před 35 minutami, Ajaj napsal: Začal jsem před 3 lety, že si vydělám na eFoil (15k €)….zatím jsem si koupil jen nový plavky Myslíš ty zelený aby ti sedli k tomu Lambu jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna před 1 hodinou, EpsteinBarr napsal: Mozem dotaz? Ako to mate chalani s investovanim? Vytvara vam realny profit, ktory nasledne a v nejakom case uzivate? Alebo sa "tocite" v nekonecnom kruhu re-investovania, "papieroveho" pocitu z + xy%, budovania dochodku v horizonte desatroci? Beriete to "realne", tzn. mate v tom nejake desiatky tisic usd, alebo je to take hranie sa s "drobnymi"? Všechno reinvestují, pokud teda zrovna nejsem v mínusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna před 47 minutami, Prochy68 napsal: Myslíš ty zelený aby ti sedli k tomu Lambu jo? Už jsem se smířil s jakoukoli barvou, hlavně aby na to bylo vtipný je, že mám/měl jsem tituly co těch 15k udělaly…..a jiný co to zase vymazaly (jeden z nich dokonce zkrachoval) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Před hodinou, Jeronimo napsal: Mě nebaví do toho pasivně čumět. To jsi mě nepochopil, já myslel, abys u kafe nečekal na zázrak. Já se spokojil a šel o dům dál 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna před 2 hodinami, EpsteinBarr napsal: Mozem dotaz? Ako to mate chalani s investovanim? Vytvara vam realny profit, ktory nasledne a v nejakom case uzivate? Alebo sa "tocite" v nekonecnom kruhu re-investovania, "papieroveho" pocitu z + xy%, budovania dochodku v horizonte desatroci? Beriete to "realne", tzn. mate v tom nejake desiatky tisic usd, alebo je to take hranie sa s "drobnymi"? Mám v tom tolik aby mě to nezruinovalo, kdyby to šlo do kopru. Profit mám jen v tabulce, zatím nerealizuju. Dividendy vrážím zpět do akcíí. Jedu long, většinou se dívám na časový test a tam se rozhoduju co dál. Pokud to padá někam kam nechci tak to prodávám. To jsem se zatím jediné naučil, nečekat na totální výplach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna před 2 hodinami, Ajaj napsal: To jsi mě nepochopil, já myslel, abys u kafe nečekal na zázrak. Já se spokojil a šel o dům dál Tak to potom ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se