Přejít na obsah

kam investovať???

Doporučené příspěvky

Trošku mám zkušenosti, ano :) regulace je tady taky, jen je volnější a správce má tedy víc možností. Tunelu bych se nebál, musí se řídit statutem fondu, kde je rozepsana investiční strategie a tedy i rozklad portfolia fondu včetně limitů. Úplně volnou ruku nemaj, sami musí vytvořit ten prospekt.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den, damy a panove,

na finGOOD umistujeme pouze stabilni projekty s letitou historii. V pripade Primu jsou uvahy o blizkem konci bezpredmentne. Protoze sami investujeme 10 % z poptavky, velmi dobre vybirame. A proc sel Prim k nam? Hledejte za tim ciste marketing. Jdou cestou osloveni mlade generace a k tomu se nase spojeni naramne hodi.

Zajima-li vas vic, prosim, smerujte dotazy primo na nas na www.fingood.cz.

Zdravi Marek

Díky za reklamu, my k vám taky....

Odkaz ke komentáři

Nám právě nejmenovaná banka nabídla marži na úroku 1,15% na akvizičním financování (pro klienta), svět se zbláznil :) Vzhledem k tomu, že ta kupovaná firma nemá skoro žádné aktiva, tak je to i přes vysokou míru equity úplné ufo. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Nám právě nejmenovaná banka nabídla marži na úroku 1,15% na akvizičním financování (pro klienta), svět se zbláznil :) Vzhledem k tomu, že ta kupovaná firma nemá skoro žádné aktiva, tak je to i přes vysokou míru equity úplné ufo. 

Jsem šokován!

Odkaz ke komentáři

Jsem šokován!

Mi to prijde zajimave, ty trhy jsou tak presyceny pokrizovym uvolnovanim, ze ta banka se vlastne bez zisku nechaji uvrtat, do z pohledu risku pomerne velkeho rizika (neni tam ani aval). Aby nekomu mohli vest ucty. Tahle firma si myslim, ze je v pohode a splati to, ovsem to v bance nemuzou vedet, podle toho co zatim videli...

No evidentne se zase tolik nemeni a asi to vysvetluje % toxickych uveru v EU...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Dnes som si bol skusit atmosku exekucnych drazieb. Domcek po reko v okoli ML. Posudek na 1,1mega, znalec hodnotil spoza plota a podla informacii susedky ;) drazba po "staru" v sidle exekutora.

Vyvolavacka 800 tisic. Pozemok 450m2

20ludi z toho 12 zlozilo jistinu. Do miliona kopec prihadzujucich, potom uz len 4. Od 1.3mega uz to bolo zaujimave, 1.5 uz len dvaja.

Bol to boj. 1.8 finalna cena plus 100tisic dan. Masaker. Za dom sice po rekonstrukcii, ale jedna strana domu nie je zateplena, bez prehliadky, 3-4roky neobyvany, nevykurovany.

Ostavam pri stavbe noveho:)

Upraveno uživatelem People
Odkaz ke komentáři

Dnes som si bol skusit atmosku exekucnych drazieb. Domcek po reko v okoli ML. Posudek na 1,1mega, znalec hodnotil spoza plota a podla informacii susedky ;) drazba po "staru" v sidle exekutora.

Vyvolavacka 800 tisic. Pozemok 450m2

20ludi z toho 12 zlozilo jistinu. Do miliona kopec prihadzujucich, potom uz len 4. Od 1.3mega uz to bolo zaujimave, 1.5 uz len dvaja.

Bol to boj. 1.8 finalna cena plus 100tisic dan. Masaker. Za dom sice po rekonstrukcii, ale jedna strana domu nie je zateplena, bez prehliadky, 3-4roky neobyvany, nevykurovany.

Ostavam pri stavbe noveho:)

Ja sa teraz trochu v tomto obore motam a nieje to ziadna slava. Polka ludi (povinnych) pride na drazbu vyvadzat. Drazis to aj s ludmi v nehnutelnosti. Vacsina robi problemy aj po drazbe. Niektory to spekulativne zaluju a natahuju cas. Je to skoro o nicom da sa povedat

Odkaz ke komentáři

Ste hadam necakali, ze tam budu super baraky za polovicu. Vacsinou su to dost vybyvane polosmetiska po ozranoch a gambleroch. Som jeden nedavno kupil,... teda uz od prekupnika. Povodnu cenu a stav mi neskor prezradili susedia a ako luto mi ho uplne sice neprislo, ale rozhodne som nedostal chut stat sa hned prekupnikom.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Tak koukám, že mi od konce října má investice do ETF HACK vynesla už 16,18%. Já myslím, že to těch 50% za 2 roky udělá...Pokud to poklesne, tak ještě něco málo přikoupím.

To si taky před dvěma lety říkala řada lidí a po roce splakali nad výdělkem....

Odkaz ke komentáři

panerai 671 vypadaji, ze budou mit slusny investicni potencial :)

Bohužel už tu cenu rovnou nasadli dost vysoko a je otázka, jak budou dostupné, protože nedostupnost předchozích Bronze při 1000 kusové serii vyvolala cenovou smšť. Pokud je koupíš běžně v u AD, tedy nebude omezená serie (nikde jsem nečetl o limitce), tak to zázrak nebude. Každopádně hodinky jsou to pěkný.

Odkaz ke komentáři

Bohužel už tu cenu rovnou nasadli dost vysoko a je otázka, jak budou dostupné, protože nedostupnost předchozích Bronze při 1000 kusové serii vyvolala cenovou smšť. Pokud je koupíš běžně v u AD, tedy nebude omezená serie (nikde jsem nečetl o limitce), tak to zázrak nebude. Každopádně hodinky jsou to pěkný.

Je to limitka 1000ks stejne jako predchozi a je komplet vybukovana po celem svete
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...