Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Tak sakra, jseš redakce nebo ateliér? Nějak to nestihám. :wheelchair: :lol:

Průnik výrobců do médií, znaš to ...

Chudák spotřebitel, kde má pak získat vyvážené informace?

Revoluce!

Upraveno uživatelem dknespl
Odesláno (upraveno)

Tyhle výše uvedené plátky jsou dobré leda tak do kamen.

Pokud nevadí angličtina, doporučuji Movment - vychází ve Swiss, strašně těžko se shání v ČR, ale lze předplatit. Výborné fundované články, rozhovory s výrobci - hodináři, řediteli, návrháři atd. testy, srovnání , recenze, vysoká hodinařina, veletrhy.

Trošku níž je http://www.europastar.com/ - lze taky předplatit, je to taková směska, ale docela ujde.

Blancpain vydává svuj vlastní lifetime magazín - sice jenom o jedné značce, ale proč ne ?

edit. jo a ještě ceny - Movment je tušim za 15 Euro, vycházi 4 za rok Europa star je za 10Eur 6 čísel za rok a Blancpain je free - jednou za čas až do domu :-)

Upraveno uživatelem Hajek
Odesláno

Zdar všem, odebírám H&Š, dostávám WatchMagazine a Klenotník & hodinář každý měsíc. Osobně musím říci, že H&Š jsou nejlepší, bezva fotky i články, nevidim na tom nic špatného, spíše naopak. Jediné co mi také vadí je ta reklama na Prim MPM :-( Jednoznačně bych doporučil H&Š.

Tomas

Odesláno (upraveno)

Vadí mi reklama na PRIM MPM - OMFG :suicide_anim:

Víte o tom že časák je rád, když někdo za reklamu zaplatí? Bylo by fajn tam vídat reklamy na Bell Ross, Ball, nebo VC, ale...

Reklama je nezbytné zlo - já to řeknu takhle - mě vadí všechny reklamy :gunsmilie:

Jsme v čechách a pokud nečtete WatchTime, tak na hezké reklamy zapomeňte.

Chcete vědět, jak vypadá brutus marketing? Kupte si WATCH JOURNAL - tam na 150ti stranách není nic jiného, než reklama, nebo PR článek.

Buďme rádi, že tu nějaký časáky o hodinkách vůbec jsou a vemme si z nich to nejlepší ;-):baaasmiley:

Upraveno uživatelem DarylVanHorne
Odesláno

Predplat si Watch it, je vazne z ceske provenience s predstihem nejlepsi. H&S mi neprijdou az tak spatny, i kdyz na prvni jmenovany opravdu ani zdaleka nemaji. A Watchmagazine mi prijde jen jako pretisteny press releasy a katalogy vyrobcu...

Odesláno

Asi jsem neodpověděl, takže:

WATCHMAGAZINE

tam mi přijde, že usnuli na vavřínech a obsah již nedosahuje té kvality, kterou měl před pár lety - což je tristní vzhledem k tomu, že času na přípravu jednoho čísla mají teda dost

stejně jsou i v tomto časáku stránky, které stojí za přečtení (ne za shlédnutí, neb dalším mínusem je samotná grafika - s tou opravdu nehnuli za ta léta ani opíď) například aukce jsou pro mne dost zajímací čtení

Hodinky Šperky mi přijdou být kvalitní jak po stránce obsahové, tak po stránce grafické. Reklamy (zmíněný zmíněný PRIM) jsou prostě nezbytným zlem, které časopisy živí, tak furt lepší PRIM, než reklama na tvarovky KB BETA ;-)

Osobně nevím, co se vám nezdá na obsahu - jsou tam novinky, tiskovky, ale i zajímavé články, které jsou často odplněny o rozhovory s hodináři/majiteli firem

Plusem je také fakt, že vychází 1x za dva měsíce a člověk nemusí tak dlouho čekat. A na to, že vychází častěji, než zbylé dva, o tolik horší obsah nemá - i když logicky vzato, mají méně času na udělání jednoho čísla.

WATCH IT má dobrý design i obsah - jediné mínus je, že se špatně shání

Na druhou stranu by bylo tristní, kdyby časák, který vychází tak zřídka neměl dobrou kvalitu (vždyť na to mají tolik času).

Pokud vydrží s touto kvalitou i nadále, tak to bude super.

Ale mezi námi - na trhu jsou krátce a zase tolik čísel nevydali, aby se dalo srovnávat s časáky, co tu jsou už několik let.

Prostě každý má něco do sebe a každý má svého kupce. Já nekupuji ani jeden, ale rád si přečtu všechny

Odesláno

Vadí mi reklama na PRIM MPM - OMFG :suicide_anim:

Víte o tom že časák je rád, když někdo za reklamu zaplatí? Bylo by fajn tam vídat reklamy na Bell Ross, Ball, nebo VC, ale...

Reklama je nezbytné zlo - já to řeknu takhle - mě vadí všechny reklamy :gunsmilie:

Jsme v čechách a pokud nečtete WatchTime, tak na hezké reklamy zapomeňte.

Chcete vědět, jak vypadá brutus marketing? Kupte si WATCH JOURNAL - tam na 150ti stranách není nic jiného, než reklama, nebo PR článek.

Buďme rádi, že tu nějaký časáky o hodinkách vůbec jsou a vemme si z nich to nejlepší ;-):baaasmiley:

měl si ten časopis v ruce? mě vadí reklama v podobě recenzí a článků... samozřejmě i kdyby si výrobce faků zaplatil reklamní prostor tak proti tomu nelze nic namítat, ale oni tomu dělají reklamu sami, tím že o tom píšou atd, to mi vadí
Odesláno

měl si ten časopis v ruce? mě vadí reklama v podobě recenzí a článků... samozřejmě i kdyby si výrobce faků zaplatil reklamní prostor tak proti tomu nelze nic namítat, ale oni tomu dělají reklamu sami, tím že o tom píšou atd, to mi vadí

Který z těch časáků myslíš? ;-) Já měl v ruce všecny 3.

Odesláno (upraveno)

Jasný... HŠ... měl jsem v ruce a mám doma všechna čísla.

Ale vlastně každý článek, každá reportáž i každý rozhovor je reklamou ;-) Jde jen o to, jestli ti za něj zaplatí nebo ne.

Článek o Béčkách je reklamou stejně tak, jako článek o Primu MPM. Já říkám, lepší reklama na Prim MPM, než na mixéry.

A ty ostatní články za to stojí, abych zkousnul pár, které mne nezajímají.

Koneckonců jsem ještě neviděl časopis, kde bych hltal každý slovo od titulky až do poslední stránky.

Upraveno uživatelem DarylVanHorne
Odesláno

Watch it je super cteni -asi fakt nej co tu jde koupit,jen me mrzi jeho dostupnost je trochu krkolomna,pokud nepredplatis

Watchmagazine - koupil jsem si ho jednou a nejak me neoslovil,nektere clanky psane jak pro male deti a hlavne v cisle co jsem mel byly informace o hodinkach o kterych sem se docetl v predchozim vydani Hodinky a sperky,ktere kupuju a prijdou mi v pohode

Odesláno

SOM ANI NETUSIL, ZE EXISTUJE..DIK ZA TYP :clap:

ten jsem ještě neměl v ruce, musim si ho prohlédnout... ty máš předplatné?

v Chomutově koukám není nikde k disposici... v pátek budu v Praze tak si ho seženu...

Odesláno

Za mě Watch It! úplně jednoznačně.. je vidět, že ho píšou opravdový fanoušci a lidi, co vědí, o čem píšou ( tím ale netvrdím, že u ostatních to tak třeba není, je to jen můj subjektivní dojem ), sami tím žijou.. Naposledy mě dostala obálka s luminescenčníma písmenama a na předchozím čísle plátěný řemínek zobrazených hodinek, nádhera.. :-)

Odesláno

Pani, neviete, ci sa da predplatit Watch it aj na Slovensko?

Ju je to velka bieda WATCHMAGAZINE v Bratislave obcas ..inak NIC.

Ak sa mylim..prosim opravte ma

určitě to půjde, nějak je kontaktuj a když jim připlatíš za poštovný tak ti to tam pošlou si myslim
Odesláno

Já odebírám WATCHMAGAZINE. Ale díky tomuto vláknu jsem si dnes koupil Watch It 04 jaro 2011.

JELIKOŽ JSEM O NĚM ANI NEVĚDĚL, TAK DNES PO PROLISTOVÁNÍ IHNED OBJEDNÁNO PŘEDPLATNÉ.

Jinak v Kostelci nad Laben na náměstí mají ještě 4 kousky, ale dle netu 23.6.2011 je tu další číslo 05. Takže díky!!! :notworthy:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...