Sajmon Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 (upraveno) Dobry den, chcem sa spytat aky je to model (na hodinach to nemozem najst) a ci su prave, alebo je to replika, pripadne ak je to replika, ci je to moc poznatelne.. vdaka (jedna sa o breitling) Upraveno 20. června 2011 uživatelem Sajmon
Baker Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Je to padelek.Poznatelne je to dost, zadnemu modelu od B se to ani zdaleka nepodoba.
Horhe Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Ano, fejk to je, a je to poznat víc než dost.
Sajmon Odesláno 20. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Okej, a mohli by ste napisat aj jak je to poznat ? Podla coho ? vdaka
Mirek Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 (upraveno) V podstatě podle všeho podívej se na oficiální stránky a nic takovýho tam určitě nenajdeš. Upraveno 20. června 2011 uživatelem Mirek24
Kalifx Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 (upraveno) Okej, a mohli by ste napisat aj jak je to poznat ? Podla coho ? vdaka V tomto případě je to naprosto nesmyslná otázka. To je jako by jsi se ptal jaký je rozdíl mezi Lamborghini a kbelíkem se smetím... Upraveno 20. června 2011 uživatelem Kalifx
Donuts Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Moc peknej kousek. Kluci z Ciny v tomhle modelu predvadi temer nekonecnou invenci.
gougy Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Okej, a mohli by ste napisat aj jak je to poznat ? Podla coho ? vdaka Prostě je to špatně celé - provedení, materiály, strojek, to nemá s Breitlingem nic (krom porušení zákona) společného. Takže - nejedná se o Breitling, jedná se o velmi špatný fejk.
Mirek Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Ledaže by to byla nějaká limitka BfB
jktibet Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 ...někdy se mi zastaví rozum nad takovou otázkou.Je to složité podívat se na ofiko stránky Breitling?A nebo ti jde o to,abys slyšel...,,JOOOO,CELKEM DOBRÝ PADĚLEK...DÁ SE TO NOSIT,PITOMEC TI NA TO NEPŘIJDE!!!Omlouvám se za výpad,ale než to tady nacpat..přesvědčím se a nepolezu na stránky o hodinkách a vůbec.MK
sennori Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 No kdyz na to koukam, zda se to byt povedena replica :D :D
Klotzman Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 (upraveno) Okej, a mohli by ste napisat aj jak je to poznat ? Podla coho ? vdaka Já ti to napíšu trochu jemněji - je to asi stejný, jako bys viděl Fiata s nalepeným logem Ferrari a ptal se, podle čeho je poznat, že to není Ferrari... Ale abys neřek, tak největší špeky = má to falešný tourbillon - to je takový to udělátko na pozici 6, pod kterým se vrtí setrvačka, má to falešné skeletonové průhledy pod subciferníky na pozici 9 a 3 - to přece musíš vidět i sám, že to jsou jen vylisovaná ozubení která se ani nehnou. No a to nejdůležitější už ti tu psali - žádný takový model na oficiálních stránkách Breitling nenajdeš. Edit: Teď mě napadlo - jestli to není pravý BREITLINGEN, jaký se nakonec vyklubal z hodinek v tomhle vlákně Upraveno 20. června 2011 uživatelem Klotzman
Jeronimo Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Ale fuj, to pozná i uplný amatérista a diletant jako já, že je to atrapa. To bych nekůpil ani děckám na půti.
volfda Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Je to fakt super hnus Docela by mě zajímalo, co dělají tlačítka chronografu...? Já zažil jedny fíky, kde se tlačítkama nastavovala datumovka, která měla 42 dnů v měsíci
skalis Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 (jedna sa o breitling) Nejedna . A jak moc je to poznatelne? Kamaradi u piva jejich nositele mozna poplacaji po ramenou, ale kazdy, kdo tomu aspon trochu rozumi, ho bude mit za vocasa. Takze pryc s nimi, nebo aspon do supliku do sbirky obskurnosti .
sy242 Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Já ti to napíšu trochu jemněji - je to asi stejný, jako bys viděl Fiata s nalepeným logem Ferrari a ptal se, podle čeho je poznat, že to není Ferrari...Poslyš Klotzman, je evidentní že celé tohle téma se už od začátku nese v humorném duchu, jelikož jen slepec nevidí ten strašný "tah", a i ten pozná po hmatu ten děs Ale svým příměrem říkáš, že ten kdo tohle vyrobil, má vlastnicky něco společného s Breitling. Jelikož ono Ferrari je tak trochu dost FIAT...
exBURN Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Není to speciální edice Brejtlingen for wartburg?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se