Chorche Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Obrovský respekt Jirkovi! Díky němu se ke mně dostaly hodinky, které mi tady 2 roky unikaly. Vše naprosto excelentní, komunikace, rychlost, důvěra. Tak, jak má na fóru být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 jojo, Jirka, to je frajer, rychle sme se domluvili, rychle zaplatil, neremcal a uz je taky spokojenej - so macht Chronomag Spaß Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 Dekuji za obchod, muzu konstatovat jen sama pozitiva! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 Děkuju za obchod, pane.Všechno proběhlo jak bylo přislíbeno, kdykoliv a bez váhání rád zopakuju. -P- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 Tak já se přidám. Naprostá vstřícnost a rychlost a má plná důvěra. Díky a rád jsem tě potkal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 Horhe je magor, nebo spis charita, kazdopadne dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 Jojo, sociálním případům já pomůžu rád:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 Po dnešním osobním setkání a prodeji hodinek od Horheho zpět k Horhemu, musím konstatovat, že Jiří je výborný borec, radost obchodovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Tak Jirka opět boduje Sehnal mi oranžovej kaučuk na potápky. Díky kámo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 Tak další více než pozitivní zkušenost, ještě neměl goldy a už mi nožík spěchal domů a to se Jirka ještě nechal ukecat k brousítku, no prostě super všedíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2013 Pohodový a rychlý obchod...kombinace, kterou mám rád...doporučuji a díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardennius Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 Velké díky Jirkovi,ultra super rychlý obchod,domluva výborná,pečlivě zabaleno, radost s takovým Pánem obchodovat,ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Další obchod a opět vše na jedničku. Hodinky jsem posílal kvůli zablokovaným zádům o dva dny později a Horhe to vzal s nadhledem. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 Hlásím další pozitivni hodnoceniRychlé férové vstřícné jednání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2013 Moje prve dva ksefty na fore a oba s Jirkom, ako predavajuci aj ako kupujuci. Vsetko na najvyssej urovni, kupujuci ako bonus moze ocakavat velmi precizne balenie;-)Diky Jirko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 20. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2013 Jirku jako prodavajiciho mohu vrele doporucit, dobra komunikace, vse jak bylo domluveno, proste pohoda...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 Parádní nožík, superrychlá pošta, Jirko dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2013 Udělali jsme teď sice jen tabákovej kšeft, ale opět vše v naprostym pořádku. Díky pane -P- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Obchod proběhl rychle a přesně dle domluvy, takže doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Druhej sice nehodinkovej kšeft, který mi ale udělal radost, bleskově odesláno, perfektně zabaleno. K tomu není co dodat. Takže díky Jirko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se