little_w Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 Dobre rano. Naposledy jsem tady byl 10. kvetna a od te doby tady pribyly prispevky do 1704 temat.... vsechno to neprojdu, ale i tak mi bude chvilku trvat, nez se dostanu do deni, predpokladam. Tohle zbytecne tema jsem zalozil ciste jen pro informaci, tedy ze ziju, ze jsem tak nejak zpatky a omlouvam se za zpozdeni s odppovedmi, pokud jste mi psali. Ta parta tady mi chybela, to se musim priznat. Cili ve zkratce, jsem zpatky a pokud zase neco potrebujete (nebo budete potrebovat) preposlat z Anglie, ozvete se... jako vzdycky.
ricous Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 No sláva Jene. Už jsem měl vážně obavy, jestli se něco nestalo. Tak ještě že tak.
Baker Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 Honzo slava, taky jsem myslel, ze se Ti neco stalo (treba ze Te hodinky prestaly bavit )
little_w Odesláno 28. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2011 diky. aspon jsem si mezitim dovezl ty zrenovovane Igeny, ktere lezely v Eltonu, v Praze u bigese a nasledne u taty v supleti celkem skoro rok. coz by mohlo byt odpovedi na otazku, jestli me prestaly bavit.
jankoxxx Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 tak to chce zopar fotiek novych PRIMiek vitaj nazad..
little_w Odesláno 28. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2011 Jay: jo, cece, byl jsem pryc. pri tak silenem tempu, jakym pribyvaji nove prispevky na foru, se fakt nedivim, ze sis nevsimnul. Martz: v podstate nikde, jen nebyl cas. Koncim jednu praci, do toho jsem si tady zakladal firmu, takze trocha behani, ale jinak v pohode.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se