Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky jsem uz jedny PAMy s fejkovym P9000 videl, pokud to clovek nema nakoukany tak fakt jedine porovnavat sroubek po sroubku. O to vic me pak mrzelo, ze dotycny to proste nepobral...proste byly "zarucene pravy" a ja tomu nerozumim :death:

Odesláno (upraveno)

Sakra vypecenej fake. Borecek v tom asi sam solidne zahucel a ted se snazi minimalizovat ztraty....

....a jinak myslim ze je to jasnej podvod i podle slovenskyho trestniho prava. Minimalne po mrakousove mailu.

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

z izeratu: 2015-10-26 12:15 "přikládám informaci že z časových duvodu z mé strany neni možné osobní převzetí..Děkuji za pochopení"

Tak ty jsou zarucene origo :lol2:

ještě aby ne,tolik peněz za hodinky. :)

Odesláno

Ešte ki Novákovi s PAM. Už z inzerátu bolo jasné, že niečo nie je v poriadku, lebo k nim nedávajú kartičku. Z tých ostatných fotiek je to jasné - strojček pootočený, hodinky série O /rok výroby 2012/ kúpil v roku 2011 /asi prototyp :clap: /. Celkom by ma zaujímalo, či sú z keramiky...

Odesláno

Na otázku jestli je můžu vidět osobně nebo ověřit u hodináře mi přišlo:

Bohužel již nemam ani jedno, ani krabičku a ani certifikát.Ale dával sem ověřit pravost u 2 autorizovaných servisu a v obou případech mi bylo řečeno že jsem vlastníkem originálu.

hodinky nejsou nijak poškozené.

Osobní převzetí bohužel neni možné

Odesláno

Ešte ki Novákovi s PAM. Už z inzerátu bolo jasné, že niečo nie je v poriadku, lebo k nim nedávajú kartičku. Z tých ostatných fotiek je to jasné - strojček pootočený, hodinky série O /rok výroby 2012/ kúpil v roku 2011 /asi prototyp :clap: /. Celkom by ma zaujímalo, či sú z keramiky...

Podla mna to bolo obyčajné DLC resp PVD  ...

Odesláno

Bohužel již nemam ani jedno, ani krabičku a ani certifikát.Ale dával sem ověřit pravost u 2 autorizovaných servisu a v obou případech mi bylo řečeno že jsem vlastníkem originálu.

Tvl. že si to nenechal ověřit (potvrdit) písemně?

Odesláno

Mně přišla úplně stejná odpověď :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...