Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

783496cf5ce802c4322b1eb37d1fac3a.jpg

Noname hodinky s napisom chronometer na ciferniku skryvali takyto originalny napis....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Dnes jsem se na aukru opravdu zasmál. Počínaje omylem, ke kterému se přidaly gramatické chyby, a vyšel z toho úsměvný inzerát.

http://aukro.cz/hodinky-naramkove-omega-automatic-vzacny-tip-i5886327637.html

Je pravda, že takové Omegy jsou zcela jistě vzácné, jediné svého druhu.

Navíc, jak píše majitel, "mene obvyklý tip s carkama az do okraju". Sice tomu příliš nerozumím, ale budiž. Docela dobrý tip. :) :).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Tak tohle je bomba, hlavně nápis na dýnku "Manufactured in SwitchInternet" :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Sborez
Odesláno

Není nad to, když si člověk umí pohrát s popisem aukce:

Tag Heuer Calibre 16 Formula1.PÁNSKÉ AUTOMATICKÉ HODINKY S AUTOMATICKÝM STROJEČKEM V DOBRÉM STAVU DATUMOVKA NEPŘEKLÁPÍ ULOMENÁ PATKA(ulomená miniaturní patka je dochována tudíž je součástí aukce),DEN V TÝDNU JE OK .FAKT MINIATURNÍ ODĚRKY NA SKLÍČKU PRODÁVÁM I S ORIGINÁL KRÁSNÝM ŘEMÍNKEM VŠE FUNGUJE.PRŮMĚR CIFERNÍKU 48 MM S KORUNKOU.CHOD HODINEK JSEM SLEDOVAL 2 DNY A ZA TY 2 DNY ŠLI POPŘEDU ASI O MINUTU.PRODÁVÁM JE KOLEGOVI TVRDIL MI ŽE JE MÁ S NĚMECKA VÍCE JAK 10 LET.NEVÍM JESTLY SE HODINKY TOHOTO TYPU V TU DOBU UŽ DĚLALI A ANI JSEM PO TOM NEPÁTRAL TUDÍŽ JE TO NA VÁS JESTLY POZNÁTE ORIGINÁL,ALE NAŠEL JSEM REPLIKY TĚCHTO HODINEK NA NETU PRODÁVAT I ZA 15 TISÍC.Přihazujte a čtěte rozumně protože příhozy neruším. Na dobírku nazasílám.Bez záruky!Přeji hodně štěstí a příjemnou aukci.

http://aukro.cz/tag-heuer-calibre-16-formula-1-i5899316812.html

Odesláno

Ten tachymetre je bud nejakej nemocnej a nebo v milich? To jsem asi jeste nevidel...

Vložka je jen špatně natočená, třeba je ta luneta otočná :D

Odesláno

Vložka je jen špatně natočená, třeba je ta luneta otočná :D

Nemyslim si. Normalne ti tachymetre zacina 300, konci 60 a nekde na 30 minutach je 120. Tady je hned nahore 240 a dole 90, coz by mohlo odpovidat. Ovsem jen ciste teoreticky...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...