AndyAaron Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 Byla vubec nekdy nejaka 007 limitka POcek? Nevim o tom. Tim dost zasadne pokulhava to prozrazeni... :-)
rahhan Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 ...ty Ulysse Nardin jsou taky...without disclosing ...
SCIFI Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 Byla vubec nekdy nejaka 007 limitka POcek? Nevim o tom. Tim dost zasadne pokulhava to prozrazeni... :-)bylo jich pár. Skyfall a quantum si pamatuji.
AndyAaron Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 Mas pravdu. Ty nabizene se tvari jako limitka Skyfall. Takze ted uz je jasne, ze jsou tak dokonale, ze repliku nikdo nepozna ;-)
Jettero Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 Ty Fortisky z 4 hodky konci a uz je tam 1500.
Exiztence Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 Mas pravdu. Ty nabizene se tvari jako limitka Skyfall. Takze ted uz je jasne, ze jsou tak dokonale, ze repliku nikdo nepozna ;-)Google first...https://monochrome-watches.com/omega-seamaster-planet-ocean-600m-skyfall-limited-edition/
AndyAaron Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 Google first...https://monochrome-watches.com/omega-seamaster-planet-ocean-600m-skyfall-limited-edition/Jj, taky jsem to uz nasel. Jen jsem si pred tim neuvedomoval, ze by kolem toho bylo takove halo, jako pri Spectre, takze jsem netusil, ze limitka byla. Nu coz ;-)
Hasič Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 bylo jich pár. Skyfall a quantum si pamatuji.Byla mam quantum of solage, i spesl box a dvd.
Chocholusik Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Noname hodinky s napisom chronometer na ciferniku skryvali takyto originalny napis.... Sent from my iPhone using Tapatalk
Dzos Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Dnes jsem se na aukru opravdu zasmál. Počínaje omylem, ke kterému se přidaly gramatické chyby, a vyšel z toho úsměvný inzerát. http://aukro.cz/hodinky-naramkove-omega-automatic-vzacny-tip-i5886327637.html Je pravda, že takové Omegy jsou zcela jistě vzácné, jediné svého druhu. Navíc, jak píše majitel, "mene obvyklý tip s carkama az do okraju". Sice tomu příliš nerozumím, ale budiž. Docela dobrý tip. :). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KankX Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 slušná cena za tento skvost, ne? ..jen pro sběratele http://www.sbazar.cz/praha01/detail/14565855-prodam-hodinky-audemars-piguet-lehce-nosene-sberatelske Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Johny111 Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Vždy ma najviac dostanú tie kecy o "kvalite" šmejdu AAA ...
Sborez Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 (upraveno) Tak tohle je bomba, hlavně nápis na dýnku "Manufactured in SwitchInternet" :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. ledna 2016 uživatelem Sborez
USER47 Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Jop, slavný switchinternet Breitle už se tu párkrát objevily.:-D
malda Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Není nad to, když si člověk umí pohrát s popisem aukce:Tag Heuer Calibre 16 Formula1.PÁNSKÉ AUTOMATICKÉ HODINKY S AUTOMATICKÝM STROJEČKEM V DOBRÉM STAVU DATUMOVKA NEPŘEKLÁPÍ ULOMENÁ PATKA(ulomená miniaturní patka je dochována tudíž je součástí aukce),DEN V TÝDNU JE OK .FAKT MINIATURNÍ ODĚRKY NA SKLÍČKU PRODÁVÁM I S ORIGINÁL KRÁSNÝM ŘEMÍNKEM VŠE FUNGUJE.PRŮMĚR CIFERNÍKU 48 MM S KORUNKOU.CHOD HODINEK JSEM SLEDOVAL 2 DNY A ZA TY 2 DNY ŠLI POPŘEDU ASI O MINUTU.PRODÁVÁM JE KOLEGOVI TVRDIL MI ŽE JE MÁ S NĚMECKA VÍCE JAK 10 LET.NEVÍM JESTLY SE HODINKY TOHOTO TYPU V TU DOBU UŽ DĚLALI A ANI JSEM PO TOM NEPÁTRAL TUDÍŽ JE TO NA VÁS JESTLY POZNÁTE ORIGINÁL,ALE NAŠEL JSEM REPLIKY TĚCHTO HODINEK NA NETU PRODÁVAT I ZA 15 TISÍC.Přihazujte a čtěte rozumně protože příhozy neruším. Na dobírku nazasílám.Bez záruky!Přeji hodně štěstí a příjemnou aukci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://aukro.cz/tag-heuer-calibre-16-formula-1-i5899316812.html
AndyAaron Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Ten tachymetre je bud nejakej nemocnej a nebo v milich? To jsem asi jeste nevidel...
varjag Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 No twl, vzdycky se sem kouknu a udela se me blbe. A pak me to neda a znovu :-) To je hnus velebnosti
Liqid Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Ten tachymetre je bud nejakej nemocnej a nebo v milich? To jsem asi jeste nevidel... Vložka je jen špatně natočená, třeba je ta luneta otočná
AndyAaron Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Vložka je jen špatně natočená, třeba je ta luneta otočná Nemyslim si. Normalne ti tachymetre zacina 300, konci 60 a nekde na 30 minutach je 120. Tady je hned nahore 240 a dole 90, coz by mohlo odpovidat. Ovsem jen ciste teoreticky...
Liqid Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 je posunutej o "deset minut" jinak je ok
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se