Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rotor vypadá, jak kdyby ho kovář vyklepal z podkovy. A toho borce s těma Daytonama jsem prostě naprášil. Normálně to nedělám, ale tohle je fakt drsný (ještě s ukradenejma fotkama).

Odesláno

By mě docela zajímalo, jak často tihle vykukové ty fíky prodají a za jaké ceny. Ještě chápu, že to někdo koupí za pár stovek s vědomím, že to jsou fíky a bude si s tím hrát na P. Cassanovu. Ale neumím si představit, že i sebevětší trouba takhle vysolí desítky tyček :o

Odesláno (upraveno)

Já tedy nejsem odborník na Rolex a ani angličtinář, ale vidím, že případný majitel by se stal vítězem a výhercem zcela nových hodinek Winnerolex, což potvrdily nejméně tři ze dvou autorizovaných servisů :lol2:

Upraveno uživatelem cooper2005
Odesláno

Já tedy nejsem odborník na Rolex a ani angličtinář, ale vidím, že případný majitel by se stal vítězem a výhercem zcela nových hodinek Winnerolex, což potvrdily nejméně tři ze dvou autorizovaných servisů :lol2:

to je totiž limitka pro vinaře
Odesláno

To s těmi vinaři asi sedí - ten člověk, který fotky dělal, musel být evidentně na šrot...

Odesláno

Taky jedna "replica neroznatelná od originalu" za slušný peníz:

post-36202-0-48104600-1446806395_thumb.jpg

Nabizim k prodeji replicu Rolex Yacht-Master I. Automatický švycarský mechanizmus ETA, chirurgická ocel 316F, replica nejvyšší dostupní kvality. Tato replica má veškeré ochranné prvky a nerozeznatelná od originalu.

http://www.sbazar.cz/sdautin/detail/13695580-nabizim-k-prodeji-replicu-rolex-yacht-master-i

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...