Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pálku? Ceny se silně změnily, primky přes deset - dřívě nevídaná, dnes naprosto běžná věc.

Jen si tak říkám čím to je? Buď se státu, tedy lidem opravdu daří, nebo nás spotřebitelské šílenství už naprosto ovládlo, protože lidi kupují jako diví úplně všechno.

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Tak ono je asi rozdíl dát klidně desítku (teď asi narážíš na ty televize, které se řešily v jiném vláknu) za origo primky nebo se nechat napálit na tomto hnusu. Zmetek prodejce prostě využívá neznalosti druhých, aukčnímu portálu to nevadí, což je jeho problém, a najde se několik tupců, kteří na to naletí, což je pochopitelně taky jejich problém. A my se tomu oprávněně smějeme, což odpovídá zadání tohoto vlákna :)

Odesláno

No, ale za to ma hezkou fotku smejiciho se nacka. Za ty prachy dobry, ne?! :-)

to jo, parádní. A jestli je na druhý straně podpis AH... :lol2:

Odesláno

Pálku? Ceny se silně změnily, primky přes deset - dřívě nevídaná, dnes naprosto běžná věc.

Jen si tak říkám čím to je? Buď se státu, tedy lidem opravdu daří, nebo nás spotřebitelské šílenství už naprosto ovládlo, protože lidi kupují jako diví úplně všechno.

Tvoje tržní teorie mě vždycky pobaví. Do teď se nemůžu rozhodnout, jestli jsi tržní kapitalista nebo naopak zásadový marxista :) Nechápu co má prodej smuku tohohle kalibru společného s cenama primek ? Na druhou stranu Ti to bezesporu vrátím svýma gramatickými chybami, které štvou zase Tebe. Takže za mě dobrí :)
Odesláno (upraveno)

Proč mě chceš škatulkovat a nálepkovat? Říkám svoje názory, ty jsi dávno sliboval, že je nebudeš číst a stejně je furt čteš.

malda: Já v tom rozdíl nevidím, o obojím si myslím, že je to přefouknutá bublina. Ale ať si každý koupí co chce a za kolik chce.

Ed: Na jednom antiku se už obyčejné primky blíží desítce, letecké dvacítce. To jsou pálky zase pro mě, ale platí to o řádek výš.

Odesláno

Mě to třeba zase úplně vtipný nepřijde. Naopak mě děsí, že by ten kupující mohl být, v dobré víře, třeba můj táta, kterej by mi chtěl ze svýho důchodu udělat třeba radost. To bych z toho prodejce nejradši vymlátil duši.

Odesláno (upraveno)

Tak tohle je dost nešťastný příklad dobré víry. Velice podobný situaci, kdy si staří lidé "v dobré víře" pouštějí domů neznámé lidi, jen na základě nějakých jejich řečí.

Za co bys chtěl z toho prodejce vymlátit duši? Za to, že tvůj táta si ani pořádně nepřečetl popis a něco koupil?

Je to jako s těmi cizími lidmi - neznám, tedy se s nima nebavím a nikam je nepouštím.

Aukroanalogie: když si nejsem jistý a co neznám, to nekupuju. 

Koupit něco neznámého a pak se divit co jsem to vlastně koupil je spíš moje blbost, na úrovni pustil jsem si domů cizí lidi.

Nebo jinak - když v dobré víře, tak co tě vede k tomu věřit úplně cizímu, naprosto neznámému a anomymnímu člověku? Jak jsi došel k tomu, že mu můžeš věřit?

Odesláno

http://www.antik-hovorka.cz/obchod/mega-rarita-prim-1961-neni-v-katalogu-sbirka-4403.html

Je smutné sledovat, jak se aukrovský způsob propagace dostává i na antik pana Hovorky. Překvapuje mě, že pak Hovorka tohle trpí, k jeho sběratelským a osvětovým aktivitám mi tento způsob popisu hodinek vůbec nesedí. Když antik otvíral, nečekal jsem, že se jednou dostane i do téhle rubriky.

Odesláno

http://www.antik-hovorka.cz/obchod/mega-rarita-prim-1961-neni-v-katalogu-sbirka-4403.html

Je smutné sledovat, jak se aukrovský způsob propagace dostává i na antik pana Hovorky. Překvapuje mě, že pak Hovorka tohle trpí, k jeho sběratelským a osvětovým aktivitám mi tento způsob popisu hodinek vůbec nesedí. Když antik otvíral, nečekal jsem, že se jednou dostane i do téhle rubriky.

S paní Irenou z Pardubic (na aukru iru35) si tady už někdo před nedávnem dopisoval - momentálně nevím, kde to přesně je - upozorňoval jí na to, že prodává fake, z její reakce si lze udělat o této osobě dobrou představu. Na druhou stranu, prodejce lze těžko lustrovat předem a způsob prezentace se taky obtížně nařizuje. A co si budeme nakonec povídat - více prodejců - více prodejů - více provizi.... 

Odesláno

Mě spíše vždycky udiví, jak tihle lidé, kteří dle písemného projevu jsou ducha mdlého, dokáží být na druhé straně zdatnými obchodníky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...