Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

co teprve todlencto

Omega Seamaster Chronometr ?American Cup Edition?

Ref: 2594.50.00, Calibr: Omega 3303, Automat, 30baru, ?42 mm, koupeno v CZ (klenotnictví Hanak), původní cena 119.000Kč

Jméno:
Telefon:
  Tomas Borsky
602405329
  Lokalita: map.gif 664 49 Brno venkov
Cena:
70 000 Kč

https://obleceni.bazos.cz/inzerat/71697188/Omega-Seamaster-Chronometr-American-Cup-Edition.php

71697188.jpg

71697188.jpg

Odesláno

Nevím jak dlouho děláš do hodinek Omega, ale myslím, že ty hodinky jsou v pohodě, mají karty, vše vypadá OK. Samozřejmě chybí detailní fotka spony, dýnka a cifru, kde se to dá určit na 100%. Heliák je tam, kde má být.

Odesláno

je to mozne, proste me ten heliak prastil do oci, kdyz to srovnam s fejkama, tak nevidim rozdil, zmatlo me to. Ale dal jsem si tu praci a dohledal originaly, opravdu to vypada v poho, hold tydle chrona to maj jinak, diky, clovek se uci kazdy den.

tak alespon jsem udelal panovi reklamu :-)

Odesláno

Myslím si že tato kategorie hodinek sama o sobě. Už jen chybí model hodinek kde je knim priložená fotka vojaka z valky.

Bohužel tyto fake WW2 jsou na aukru dost časté a i žadáné

...tak jsem se ho zeptal, že mi přijde podivné aby vojáci německé luftwafe měli letecké hodinky s ruským strojkem a zde je odpověď.....

Dobrý den,

ano to by mě taky zajímalo, psal mi pán že se to předělávalo z ruských hodinek molnija. Že cena se pohybuje na zahraničních aukcích od 10 do 17 tisíc korun.

s pozdravem Sobotka

....no nic tiše čumím.......

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...