Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jejich hodnota roste rok od roku, pokud někdo chce investovat do krásných leteckých Primek...

http://www.ebay.com/itm/Vintage-Military-Watch-PRIM-Automatic-21-Jewels-Czechoslovakia-Air-Force-/232226386853

Are You aware that old,vintage classic brands of watches

are one of the best investment?

Value of them are still growing year by year...

toho už jsme tu taky měli, Poláka...

Odesláno

Tak třeba nejspíš také proto, že se ještě ne všichni fejkaři naučili správně anglicky.

Ale pobavilo to, ne že ne: ADJUS TED FIVE POSIIIONS &TEMPLRATORE  :).

Odesláno

Tak třeba nejspíš také proto, že se ještě ne všichni fejkaři naučili správně anglicky.

Ale pobavilo to, ne že ne: ADJUS TED FIVE POSIIIONS &TEMPLRATORE :).

Tak to mě pobavilo a nevšiml jsem si toho
Odesláno

Aj tlač na ciferníku sa mi zdá výrazne menej kvalitná ako u origo a samozrejme to čo postol Dzos. No keď zlepšia angličtinu a modrou farbou natrú skrutky na strojčeku, tak už sa cez menej kvalitné foto inzerátov bude zisťovať originalita horšie.

Odesláno

Nabídka byla odstraněna zaměstnancem Aukra...Asi už museli na Aukru najmout tým lidí na mazání fíků. Je jich ale pořád málo a nestíhají.

Ahaa,, tak proto jsem je dneska potkal na bazosu :-D  .. dal jsem mu tam reaport tak snad to taky smažou

Odesláno (upraveno)

nerozumiem tomu, kto to kupuje. predpokladajme, ze Breitling (Rolex, Omega) bude chciet niekto, kto hodinky ma aspon ako zalubu. ak predpokladame IQ vyssie nez 2 (reaguje na svetlo a prijima potravu), tak mu si dojst, ze podozrivo nizka cena vzdy znamena problemy.

plus, hanbil by som sa to dat na ruku ak by som vedel ze je co i len minimalna sanca ze su falosne. radsej budem mat 2 Seika, 1 Citizeny a 1 Luch nez 1 fake Rolex model (teraz to neberte tak ze Seiko a Citizen su zle znacky / hodinky, ale bezny cenovy level je jednoducho iny nez Rolex).Hlodalo by to vo mne.

A predavat fake (pretoze oni dobre vedia ze je to fake ak to je naozaj fake), to uz je uplne mimo moje chapanie.

Upraveno uživatelem pet84rik
Odesláno

no ja tomu rozumiem, respektive chapem pohnutky, ved je to predsa jasne, ale to je tu na fore rozoberane uz milionkrat.

nerozumiem tomu, kto to kupuje. predpokladajme, ze Breitling (Rolex, Omega) bude chciet niekto, kto hodinky ma aspon ako zalubu. ak predpokladame IQ vyssie nez 2 (reaguje na svetlo a prijima potravu), tak mu si dojst, ze podozrivo nizka cena vzdy znamena problemy.

plus, hanbil by som sa to dat na ruku ak by som vedel ze je co i len minimalna sanca ze su falosne. radsej budem mat 2 Seika, 1 Citizeny a 1 Luch nez 1 fake Rolex model (teraz to neberte tak ze Seiko a Citizen su zle znacky / hodinky, ale bezny cenovy level je jednoducho iny nez Rolex).Hlodalo by to vo mne.

A predavat fake (pretoze oni dobre vedia ze je to fake ak to je naozaj fake), to uz je uplne mimo moje chapanie.

Odesláno

Treba (kdyz ma dvoje) je porovnavala mezi sebou ;-).

Jako že jeden fejk nerozeznáš od druhého nebo špatného obrázku? No to taky jde, pravda... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...