Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Prodávajícího znám osobně a rozhodně bych neřekl/nenapsal, že pravidelně inzeruje ocumlaný hnusy, jednak na aukru nabízí už velmi málo a co se kvality týče, je tomu spíš naopak (pomineme-li pohled sběratelský.) Levné avšak slušné a hlavně klasické mechanické hodinky nabízí na svém vlastním servru (ano, jejich původ bude na východě), na aukru nee. V tomto konkrétním případě však renovaci Igenů skutečně moc nevychytal, to je pravda...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To máš pravdu, ale z mého pohledu to moc dobře nevypadá a osobě bych bral poplatky aukru jako snížení své marže. (ok, provize aukra je, pokud jsem se dobře díval cca 500 Kč, ... nicméně ...)

Nicméně, samozřejmě to není můj problém a moje starost. 

Upraveno uživatelem vikinho
Odkaz ke komentáři

Prodávajícího znám osobně a rozhodně bych neřekl/nenapsal, že pravidelně inzeruje ocumlaný hnusy, jednak na aukru nabízí už velmi málo a co se kvality týče, je tomu spíš naopak (pomineme-li pohled sběratelský.) Levné avšak slušné a hlavně klasické mechanické hodinky nabízí na svém vlastním servru (ano, jejich původ bude na východě), na aukru nee. V tomto konkrétním případě však renovaci Igenů skutečně moc nevychytal, to je pravda...

V tomhle vlákně už sporty od něj byly několikrát, kvalita pořád děsná. Jednou takhle zničil i chronostopy :(

Kvalita je naopak? Viděl jsi ty fotky? Hrany nikde, vocumlaný jak stará hašlerka.  

Odkaz ke komentáři

Je pravda, že další obrázky těchto konkrétních Igenů jsem ani neprohlížel, stačil mi ten úvodní pohled na cifr a lunetu, jež, aspoň z mého pohledu a po zkušenostech z tohoto fóra, primácké nebudou (Parexo...?) A hrany jsou skutečně fuč (asi nanesení další vrstvy kovu.) Zmínkou o kvalitě jsem měl na mysli jiné jím na aukru nabízené zboží, o těchto konkrétních Igenech se netřeba přít, nepovedly se...

P.S. Nepotřebuju se prodejce vehementně zastávat, jen že ho znám osobně, pár hodinek jsem od něj už v minulosti pořídil a mé zkušenosti s ním jsou veskrze pozitivní. Což neznamená, že by někdo jiný zboží nemohl pohanit... :)

Upraveno uživatelem colommbo
Odkaz ke komentáři

Tak na aukru a bazosu a spol se občas najdou zajímavé věci. Mě třeba pobavili takové ty nablýskané čínské šmejdy kde vidiíte prostě všechno a někdo to tam prodává jako super luxusní značku jako luxusní automat.hodinyky za akční 3-4tisíce to jsem nechápal. Ale prostě bohužel někteří lidé kteří tomu nerozumí se nachytají

Odkaz ke komentáři

Stále jsou ale lepší číské šunty než hodinky po pilotech wehrmachtu s fotkami pilotů, kterých je v ČR v oběhu snad přes 50 prodaných. Nejvíce mě ale vyděsilo, když jsem je viděl u bratránka. Úplně jsem ztratil řeč. :(

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...