Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes u nás na prodejně jeden pán dával oranžové POčka a Moony, kolegyně co jej obsluhovala se ho zeptala jestli to jsou falzifikáty a on na ni docela hnusným tónem a povýšeně, že nejsou. POté co odešel jsem se na ně mrkl, protože ležely obě hodinky na plátu a POčka měli terčík přelíznutý nějakou zelenou barvou tak aby to vypadalo jako lumi :D a Moony měli zřejmě minerální sklíčko :D 

Odesláno

Tu jsou "omegy" z turecké tržnice, měli tam fejky všech luxusních značek, prodávali se cca za 50 euro, ptal jsem se borce jaký to má strojek a řekl mi narovinu že činský automat

post-37719-0-85610200-1549703412_thumb.png

Odesláno

Jakože neměly safír...?

Neměli hesalit, měli minerální sklo, spona klasická na jednom boku tlačítko, zřejmě z eBay :D 

Odesláno

Dnes jsme měl v práci jednoho zákazníka, který měl an ruce fejkovy Daytony, pochválil jsem mu je a očekával ze je schová. Opak byl pravdou, hned mi řekl ze nejsou prave s z dne má z Egypta, údajně mu tam prodejkyne v obchodě řekla ze se skládají z kradených dílu. Na cenu jsem se neptal ale stejně mi přijde blbě nosit fake hodinky....

Odesláno

Aspo ze priznal farbu ze nie su origo :)

Za mnou kedysi prisiel kamos s fejkami tag heuerov a hovori ze uz ma aj on poriadnych svajciarov ako ja (mal som vtedy rlx submariner) ... Tak som ich skukol a ked som videl turbicko na ciferniku bez pohybu a pritom sekundovecka sla skackavo po sekundach bolo mi jasne co to je :D pochvalil som mu ich so slovami ze nato ze su fejkove moze byt rad ze aspon idu :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...