Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ty už jsem tu viděl myslím :D

Upraveno uživatelem OWG
Odesláno

A co vám na nich přijde tak divnýho, ty hodinky jsou originál, poplatný svojí době, sám jsem je v mládí chvíli měl.

Odesláno (upraveno)

No já vím, co vás všechny tahá za oči, ale ony tak z fabriky Citizen vylezly, dokonce, jestli se nepletu, to byla nějaká kooperace s Rado. Jinak by v nich měla být Miyota.

Tak jsem to hned i našel, tady je originál, tak to byla asi nějaká licence.

post-14724-0-09396800-1558527722_thumb.jpg

Upraveno uživatelem JR_2010
Odesláno (upraveno)

No nemyslim,ze tak vysli z tovarne Citizen.Je pravdebodobnejsie az hraniciace s ostotou,ze to domotali v indii a zliali dvoje rozne hodinky.U nas v podnikovej predajni prefabaju tzv prechodove jogurty.ked masina prechadza napr z jahody na coko,tak tie prve coko so zbytkami jahody predavaju ako prechodove.Toto je nieco podobne na indicky sposob...

Upraveno uživatelem Gombo
Odesláno (upraveno)

Takové CTZ jsem před lety vlastnil. Dělal se i menší dámský model. Zkusím dohledat foto.

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno (upraveno)

Ty Citzen s tou lítající kotvou a šutrech na indexech sem měl.

Vyloudil jsem je v roce 1984 od Vietconga u nas ve fabrice. Nevím se se vám na nich nezdá. Dají se v pohodě dohledat v několika variantách

;)

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&biw=1280&bih=636&tbm=isch&sa=1&ei=xnbmXMTwNaiymwXUn6jYDg&q=Citizen+71+2176&oq=Citizen+71+2176&gs_l=img.3...83130.94818..95048...0.0..0.125.679.5j2......0....1..gws-wiz-img.......0i19j0i5i30i19j0i8i30i19j0i8i30j0i24.P5t_MF_J0_o

Upraveno uživatelem Sergej Vasilijev
Odesláno

Citizeny s evidentne Rado kotvickou mi prisly jako dobrej vtipnej bastl. To se mi na tom nezdalo. Netusil jsem, ze se fakt neco takoveho delalo. Rad se necham poucit.

Odesláno

Vseliske origo citizeny som vyguglil,ake ziadne nemali kotvu.Tak sa pridavam k Andy Aronovi a tiez sa rad necham vyviest z omylu

Odesláno

mám je doma několik let nosí je občas žena a má je ráda 

post-5204-0-84704100-1558635981_thumb.jpg

Odesláno

Dakujem Jeronimo.Podla cisla  sa uz daju vyguglit a vazne exzistuju a najcastejsie k nim pisu toto:

VERY RARE MEN CITIZEN 7 EAGLE ORIGINAL JAPANESE FIGURES WITH SWAROVSKI LIMITED EDITION Manufactured under license of RADO SWISS 

REF No30328417 71-2176 GN-4W-S AMAZING DIAL WITH LOGO CITIZEN AND RADO FIGURES WITH SWAROVSKI CASE STAINLESS ST EEL ORIGINAL STEEL WATCHBAND CITIZEN MOVEMENT MIYOTA CO. UNADJUSTED AUTOMATIC 21 JEWELS 
takze clovek sa uci kazdy den.
Odesláno (upraveno)
  V 24. 5. 2019 v 3:04, Gombo napsal:

Dakujem Jeronimo.Podla cisla  sa uz daju vyguglit

Šak sem link s ref číslem poslal v hned ve svém prvním odkazu v prvním postu abys spolu ostatníma fejkobijcema mohl guglit :)

Vidíš a teď máš z bastlu najednou VERY RARRE :D

Upraveno uživatelem Sergej Vasilijev
Odesláno

Měla je moje mamka, za totáče od nějakého vexláka. Našel jsem je v krabici s věcmi na vyhození a bylo mi jich líto. Takhle dopadly po zásahu rádoby hodinaře, kdy je mamka prý dala na výměnu sklíčka a on odral to pozlacení. Ale jdou a tak je mám v šuplíku. Ani nevím, co s nima budu dělat... Ale prostě Fík to není, kotvicka se hejbe a patří tam.

post-15934-0-40384400-1558705125_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...