Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ale vysvlete mi,jak si to ten clovek muze dovolit to za tolik penez prodavat???na to nejsou nejake paky?jako treba podvod a poslat ho do chladku?

koupit takove hodinky se daji i treba pres bazos,ale musi byt s papirama a je potreba si je zajit overit se vsim vsudy.proto nechapu,proc to ten clovek vubec zkousi...

ono je to s tim podvodem tezky.. podvod je vylakani nejaky prospechu od nekoho tim, ze ho uvedes v omyl.. jenze, dokaz to, ze te uvedl..

a, muze rict, ze on to taky nevedel

b, konkretne jaky omyl? ze ty sis myslel, ze to je original je tvoje vec

jedina moznost by byla, kdyby sis do smlouvy nechal posepsat, ze je to ORIGINAL. kdyby to tedy byl fake, uvedl by te v omyl (furt bys mel ale problem dokazat, ze o tom vedel).. mno a takoveho pripadu se statni zastupitelstvi samozrejme nikdy nechyti, takze maj v podstate tito boreckove volne ruce

Odesláno (upraveno)

Navíc vůbec není problém napsat,že on ti poslal originál a ty mu chceš vracet fake.

tohle by slo castecne vyresit zapsanim vyrobneho cisla hodin do kupni smlouvy, ale ano, i toto by hypoteticky mohl byt pro kupujiciho poblem

EDIT: jednou odeme kupoval Breitle jeden pan a byl tak rozumnej, ze si do te smlouvy nechal napsat, ze prodavajici odpovida za puvod hodinek a to, ze jsou od uvedeneho vyrobce.

Coz je hodne dobra veta. Kdyby to byl fake a chtel jsem ho vobat, udelal bych to presne tak, jak rikas. Ale kdyby tam nechal zapsat i vyrobni cislo, verim, ze by to vysoudil.

Cili mozna rada pro vsechny - pokud budete neco takto kupovat, nechte si klauzuli podobneho zneni do zmlouvy zapsat do odstavce Dalsi ustanoveni s tim, ze jeho poruseni dava kupujicimu pravo od smlouvy odstoupit. A nezapomente na uvedeni serioveho cisla. Pokud to bude fake, myslim, ze to u soudu obhajite.

Upraveno uživatelem Peter78
Odesláno

Takové fotky miluju...focené po tmě, bleskem, nasvícené světlem a nejlépe z 5 metrů...

Občas se takovéto fotky vyplatí :-). Já takhle pořídil své nádherné vintážní Doxy a to za vyvolávací cenu :-). Fotky na aukru byly opravdu hrozné, takže jsem mailem požádal o lepší. Pani mi je poslala ..... no a krásné hodinky mám doma :-)

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/49247-staronovy-ulovek/page__p__762110__fromsearch__1#entry762110

Odesláno

Slušná

hodinky,

potřeba opravit

knoflíku.

a já bych

těžit z

nového

náramku.

oryginal? nevim.

Zdravim!

pozor

Můžu skončit před koncem aukce, vyvěšením na ebay taky

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Odesláno

Slušná

hodinky,

potřeba opravit

knoflíku.

a já bych

těžit z

nového

náramku.

oryginal? nevim.

Zdravim!

pozor

Můžu skončit před koncem aukce, vyvěšením na ebay taky

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

Ale takhle mluví Mistr Yoda v Hvězdných válkách ! :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...