Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

já osobně bych neposlal 100 tisíc někam do UK někomu kdo má 3 komentáře a pak se modlil jestli mi něco přijde

Já taky ne, ale na těch fotkách jsou myslím v pořádku...

Odesláno

Já taky ne, ale na těch fotkách jsou myslím v pořádku...

Nakonec šly za 160k, takže by se kupec měl modlit, ať mu přijde to, co je na obrázku. Já jsem prodejci psal o další fotky a dotaz, jestli by šly hodinky převzít v Londýně u AD, neozval se, takže v tom vidím levotu...

Odesláno

Nakonec šly za 160k, takže by se kupec měl modlit, ať mu přijde to, co je na obrázku. Já jsem prodejci psal o další fotky a dotaz, jestli by šly hodinky převzít v Londýně u AD, neozval se, takže v tom vidím levotu...

... koupil to někdo, kdo si kvůli tomu založil účet - takže asi levá ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Já tu alergii mám už nějakou dobu. To slovo už bylo tolikrát znásilněno, že ztratilo jakýkoli význam. Prodejci se snaží udělat dojem, že nabízejí "luxus pro každého", což je ale z podstaty nesmysl.

Stačí vyhledat na aukru "luxusní" a máte hotovou přehlídku luxusu. Luxusní hodinky za pár stovek, luxusní sluneční brýle za pade, luxusní kabelka za dvě kila. Před pár roky jsem si kupoval kvalitní sluchátka/špunty za pár tisíc, považuju je za kvalitní, ale rozhodně ne za luxusní. Na Aukru jsem byl krátce registrovaný, ale když mi začaly chodit newslettery, které mě vybízely k nákupu "luxusních sluchátek" za 80 korun, tak jsem registraci zrušil.

Něco, jako když se napíše výprodej, sleva nebo outlet.

Odesláno

tak má zmínku v emailu "repliky",takže to až takový mazání medu kolem úst bych to neviděl. IMHO já viděl Omegy za 15 ojrosmoke.gif

no jo - koukám na to, nicméně v popisu (názvu) nic o replikách nemá.Na fotkách jsou origo nebo ne?

Odesláno

no jo - koukám na to, nicméně v popisu (názvu) nic o replikách nemá.Na fotkách jsou origo nebo ne?

Nene na fotkách rozhodně origo není ......

• po 2 týdnech...
Odesláno

Se tady furt smejete menicum baterek, ale jestli to delaji pod tlakem 3bar, tak to je sakra tezka prace!

Jo, to musí být fakt makačka, ale nemysli si, že při tlaku 5 Pascalů to jde líp. To fakt musíš dávat hodně bacha na nechtěné protržení skafandru.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...