Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hodinky se prodávají od 23.900.-Euro nebo 567.500.-Kč.Nemám certifikát a tak nabízím od 8000Kč.viz foto :gora:

Jestli někdo nemáte těch 8000,- na IWC, tak má v nabídce i Rolády za 3500,- :D

Odesláno

vo roládách nic nepíše ale pásek k nim je prej originál, třeba je to akce, rolex tah + fík hoďky zdarma Posted Image

Odesláno

Pánové, to je investiční příležitost, která se vyskytne jen jednou za život !!! Vstup pro investory tady:Platina

Tento prodejce nabízí prodej všech typů hodinek. Mailem nabízí i PO za 4.500 kaček :) .

Odesláno

Nemá smysl tady dávat odkaz, protože stejně asi bude brzo smazán, ale popis stojí za to:

Replika pánských automatických hodinek IWC - pravá Čína!:)

Nabízím na zakázku vyrobenou repliku pánských hodinek IWC s automatickým natahováním a datumovkou ve spodní části nad pozicí 6. Ručky ostatních komplikací lze přepínat postraními tlačítky, skokově, neukazují nic reálného. Hodinky téměř nenošené, použité, bez záruky. Uvnitř kvalitní japonský automatický strojek Seiko - přesný chod! Robustní kovové pouzdro o průměru 46,6mm (měřeno bez korunky), výška pouzdra 13,2mm. Řemínek "Genuine Lether" z imitace kůže, na zapínání vygravírováno IWC. Dno je ploché, gravírovaná ocel. Sklíčko je zřejmě originál IWC, tvrzené sklo, odolné proti poškrábání. Dovezeny z Číny, v originál krabičce, rarita, pravděpodobně jediný kousek v ČR!

:suicide_anim:

Odesláno

Sibiř tady poptával nějaký rolády.:D

http://aukro.cz/hodi...2463794931.html

Jak to ty lidi dělají, já když jsem se stěhoval, našel jsem akorát pár pavouků.

Asi jsem se špatně narodil, v každé druhé sedačce zapadlé Rolexky.:suicide_anim:

tohle je nad SIbiruv budget, to mu ani nerikej :D

na druhe strane, pani alespon cestne rika, ze to neni origos, takze mi to prijde koser

Odesláno

"Řemínek "Genuine Lether" z imitace kůže" me dostal. Neni nad zdravy smich. Asi zacnu ve velkem vyrabet safirova sklicka z kvalitniho swiss plexi a rubiny do lozisek z tresnovych pecek.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...