Kristian.nov Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Odesláno 1. února 2013 (upraveno) Klucí možná mu křivdíte. S prvním stupněm základního vzdělání by jste možná také věřili tomu, že se na Vás usmálo štěstí a že jsou pravé No a hele ho možná to je on :-)) http://libimseti.cz/...95577772#!fotky[0]/0/ Upraveno 1. února 2013 uživatelem Kristian.nov
Lamiczka Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 (upraveno) Sice to nejsou hodinky, ale fejk jak prase. Údajně LE iPhone5 o které ale Apple asi vživotě neslyšel (zlatá edice byla, ale cca 500Ks pro movité zákazníky v Dubai atd.) Navíc ta dřevěná krabička - na první pohled šmejd, navíc si nedokážu představit, že by Apple na něco nedal svoje logo.Není tohle už pokus o podvod? LINK Upraveno 3. února 2013 uživatelem Lamiczka
Daemonultimate Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 (upraveno) Sice to nejsou hodinky, ale fejk jak prase. Údajně LE iPhone5 o které ale Apple asi vživotě neslyšel (zlatá edice byla, ale cca 500Ks pro movité zákazníky v Dubai atd.) Navíc ta dřevěná krabička - na první pohled šmejd, navíc si nedokážu představit, že by Apple na něco nedal svoje logo.Není tohle už pokus o podvod? LINK Já nebudu hodnotiut či ano či ne ale koukej http://tech.mikeshou...-amosu-couture/takhle je origo.Už ta zadní strana... Upraveno 3. února 2013 uživatelem Daemonultimate
m.n. Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Ten telefon je úplně v pohodě. Dělá to třeba tahle firma, jen ty ceny jsou docela dardy... http://www.loveitingold.com/storefront/iphone-store/
Josef01 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Neřekl bych že je v pohodě, je podle mě obyčejná customizace jako tady TADY. Majitele jej vydává za dvojnásobně dražší limited edition!!
Josef01 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Beru zpět, nikde nepíše limited edition, nechal jsem se zmátnout předchozími příspěvky.....
WDW Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 (upraveno) Nechci tu zakládat nové vlákno, tak se omlouvám že využiji tohoto. Jen bych potřeboval poradit zda jsou tyto hodiny obyčejné staré hodiny, nebo je to něco co má smysl "skladovat". Děkuji Upraveno 4. února 2013 uživatelem WDW
Juraj11 Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 Raritní SEIKO SNM035 Black "LandMonster" - sakra a já je prodal o polovinu levnějš
Ohm-Aztec Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 Cena je teda napálená vysoko, ale částečně se nedivím - tyhle hodinky se už nevyrábí a nové nejsou skoro k sehnání a v ČR je to špatný i s nošenými.
VintageLover Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 Staré hodinky HEUERMůže mi někdo říct, který blázen dá za krabičku HEUER s ruskými hodinkami Slava skoro 11 tisíc? Asi jsem něco přehlíd nebo já nevím... fakt čumím jak pero z gauča
hejdik Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 (upraveno) že by tam fak rozdíl neviděli ??? Breitling Upraveno 6. února 2013 uživatelem hejdik
Josef01 Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Jasně to jsou desetinky sek. ke stopkám a umí měřit v čase jak dopředu tak i zpět
Micey Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Stroj času? Mi bylo divný, proč na ně vůbec někdo přihazuje. Du na to.
villain83 Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Staré hodinky HEUERMůže mi někdo říct, který blázen dá za krabičku HEUER s ruskými hodinkami Slava skoro 11 tisíc? Asi jsem něco přehlíd nebo já nevím... fakt čumím jak pero z gauča tak to je ulet,ja uz na to ziral,kdyz tam byla skoro ctyrka,rikam si,jestli se nepos.al,vono to skonci na 11litrech,to bude kupujici asi veru znalec.Jediny,co me napadlo,jestli ty Slavy(nebo co to bylo),nemohly bejt zlaty,ale to by byla asi velka nahoda:-)
JimmyTulip Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Staré hodinky HEUERMůže mi někdo říct, který blázen dá za krabičku HEUER s ruskými hodinkami Slava skoro 11 tisíc? Asi jsem něco přehlíd nebo já nevím... fakt čumím jak pero z gauča Teda já čumim. Koupil jsem svoje slavy za 700,--. Asi koupím hujer krabičku a prodám je na aukru :-D
financ Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Staré hodinky HEUERMůže mi někdo říct, který blázen dá za krabičku HEUER s ruskými hodinkami Slava skoro 11 tisíc? Asi jsem něco přehlíd nebo já nevím... fakt čumím jak pero z gauča Ta krabička má hodně vysokou cenu, u nás se zatím za tolik neprodala, v zahraničí jsem zaregistroval až 800 EUR (fakt mazec) Ebay:http://www.ebay.co.uk/itm/Vintage-Heuer-Automatic-Red-Checkered-Racing-Watch-Box-/181072085069?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a28bcc04d
villain83 Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Ta krabička má hodně vysokou cenu, u nás se zatím za tolik neprodala, v zahraničí jsem zaregistroval až 800 EUR (fakt mazec) Ebay:http://www.ebay.co.u...=item2a28bcc04d nejdriv jsem si myslel,ze si delas srandu..a nedelas,tak to je rachot!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se