Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Sice to nejsou hodinky, ale fejk jak prase. Údajně LE iPhone5 o které ale Apple asi vživotě neslyšel (zlatá edice byla, ale cca 500Ks pro movité zákazníky v Dubai atd.) Navíc ta dřevěná krabička - na první pohled šmejd, navíc si nedokážu představit, že by Apple na něco nedal svoje logo.

Není tohle už pokus o podvod?

LINK

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno (upraveno)

Sice to nejsou hodinky, ale fejk jak prase. Údajně LE iPhone5 o které ale Apple asi vživotě neslyšel (zlatá edice byla, ale cca 500Ks pro movité zákazníky v Dubai atd.) Navíc ta dřevěná krabička - na první pohled šmejd, navíc si nedokážu představit, že by Apple na něco nedal svoje logo.

Není tohle už pokus o podvod?

LINK

Já nebudu hodnotiut či ano či ne ale koukej http://tech.mikeshou...-amosu-couture/

takhle je origo.Už ta zadní strana...

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Neřekl bych že je v pohodě, je podle mě obyčejná customizace jako tady TADY. Majitele jej vydává za dvojnásobně dražší limited edition!!

Odesláno (upraveno)

Nechci tu zakládat nové vlákno, tak se omlouvám že využiji tohoto. Jen bych potřeboval poradit zda jsou tyto hodiny obyčejné staré hodiny, nebo je to něco co má smysl "skladovat". Děkuji

post-402-014883300 1360005985.jpg

Upraveno uživatelem WDW
Odesláno

Staré hodinky HEUER

• Může mi někdo říct, který blázen dá za krabičku HEUER s ruskými hodinkami Slava skoro 11 tisíc? :D
  • Asi jsem něco přehlíd nebo já nevím... fakt čumím jak pero z gauča gora.gif

tak to je ulet,ja uz na to ziral,kdyz tam byla skoro ctyrka,rikam si,jestli se nepos.al,vono to skonci na 11litrech,to bude kupujici asi veru znalec.Jediny,co me napadlo,jestli ty Slavy(nebo co to bylo),nemohly bejt zlaty,ale to by byla asi velka nahoda:-)

Odesláno

Staré hodinky HEUER

• Může mi někdo říct, který blázen dá za krabičku HEUER s ruskými hodinkami Slava skoro 11 tisíc? :D
  • Asi jsem něco přehlíd nebo já nevím... fakt čumím jak pero z gauča

Teda já čumim. Koupil jsem svoje slavy za 700,--. Asi koupím hujer krabičku a prodám je na aukru :-D

Odesláno

Staré hodinky HEUER

• Asi jsem něco přehlíd nebo já nevím... fakt čumím jak pero z gauča gora.gif

Ta krabička má hodně vysokou cenu, u nás se zatím za tolik neprodala, v zahraničí jsem zaregistroval až 800 EUR (fakt mazec)

Ebay:

http://www.ebay.co.uk/itm/Vintage-Heuer-Automatic-Red-Checkered-Racing-Watch-Box-/181072085069?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a28bcc04d

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...