Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tenhle prodejce je zvlastni,nekdy ma stary pekny hodinky v nevidanym stavu,ale uz jsem videl i fejky jako prase,viz tvuj post,ovsem u toho si vzdycky dava pozor,aby nenapsal znacku,vzdy jen AUTOMATICKE HODINKY atd.,nikdy konkretni nazev "brandu"...

Koukám, že to odstranil dřív, než jsem si ten skvost stihl prohlédnout. Škoda. Snad budou následovat další.

Odesláno

Koukám, že to odstranil dřív, než jsem si ten skvost stihl prohlédnout. Škoda. Snad budou následovat další.

To se spolehni,driv nebo pozdejc tam zase da nejaky "Rolady,Maurice Lacroix atd.,uz jsem tech jeho fiku videl dost,ale jak rikam,neni blbej,nenapise tam nic konkretniho a nevydava to za original,spis mi hlava nebere,kam chodi na mnohdy fajnovy vintazky v jeste fajnovejsimm stavu,hodne casto jsou to stavy blizky NOS...

Odesláno

Koukám, že to odstranil dřív, než jsem si ten skvost stihl prohlédnout. Škoda. Snad budou následovat další.

... prodejce to neodstranil. Byl "naprasenej" a aukro to stahlo.

Odesláno

...ale jak rikam,neni blbej,nenapise tam nic konkretniho a nevydava to za original....

blbej rozhodně je protože je úplně jedno co tam napíše nebo nenapíše furt porušuje prodejem padělků zákon i kdyby to prodával jako náramek. větnamců na tržnici se taky neptají jako co ty fejky prodávají

Odesláno

blbej rozhodně je protože je úplně jedno co tam napíše nebo nenapíše furt porušuje prodejem padělků zákon i kdyby to prodával jako náramek. větnamců na tržnici se taky neptají jako co ty fejky prodávají

Blbej je,ale ne natolik,aby k tomu psal nazvy,jako to delaj ostatni,je si moc dobre vedomej,co prodava,kdyby to nekdo z mistnich nenahlasil,nesmazli by mu to.Ale on to mistr dela pomerne casto...

Odesláno

Jsem asi natvrdlej a Aukro často nepoužívám, ale jakto, že ten člověk TADY hodinky prodal a TADY je prodává znovu?

Předpokládám, že si na ně v první dražbě přihodil z jinýho účtu ... je to tak?

Odesláno

Dost možná je to opravdu tak. Je to taková dost otřepaná finta některých "prodejců",aby ukázali, že o jejich nabídku je zájem, a hlavně, aby navýšili cenu.

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 2

Odesláno

Dost možná je to opravdu tak. Je to taková dost otřepaná finta některých "prodejců",aby ukázali, že o jejich nabídku je zájem, a hlavně, aby navýšili cenu.

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 2

Já jsem mu i napsal a odepsal, že prý kupující obchod zrušil a musí je vystavit znovu. Že tam ale rovnou napálil těch 9,5t (původní cena v dražbě 7,5t) už nepsal :)

Nejspíš si to nahodil sám, ale jestli je to prokazatelný - těžko říct.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...