Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Fejk fejkovatý, ikdyž dost zdařilý (A+,AA) určitě v něm bije Val. 7750 -asi asijský klon. Kdyby byl normálně ocelový, nebo klasicky růžově zlatý ( ne DLC nebo nějaké zvláštní černění ) tak jen chronočlověk nebo hodinář by poznali ty nepatrné rozdíly. Ten aukrař začíná na ceně kolem 10k, takže na tom ještě 4k má :box: Toť můj názor - NEBRAT!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fejk fejkovatý, ikdyž dost zdařilý (A+,AA) určitě v něm bije Val. 7750 -asi asijský klon. Kdyby byl normálně ocelový, nebo klasicky růžově zlatý ( ne DLC nebo nějaké zvláštní černění ) tak jen chronočlověk nebo hodinář by poznali ty nepatrné rozdíly. Ten aukrař začíná na ceně kolem 10k, takže na tom ještě 4k má :box: Toť můj názor - NEBRAT!!!

EDIT : Tak jsem ještě trochu hledal na netu a v tom aukru je použitej obrázek origo limitky ! :sick01: - Já jsem znal doteď jen normální GMTéčka BforB , a tak jsem ohodnotil vlastně origo obrázek. :suicide_anim:

Uvidíme, jestli na aukro ten prodávající dá i reálnou fotku.

Odkaz ke komentáři

Mě to připadá že obrázek je staženej z netu,snažil jsem to porovnat s originálem a přiznám že jsem zásadní rozdíl nenašel.Napadlo mne že je to pokus o podvod.(musím

ještě hodně trénovat oko.)Mira

Odkaz ke komentáři

Odpověděli jsme si tak nějak současně :) Schvalně se zeptám prodejce na reálné foto a na osobní předání.(odpověď asi tuším,pokut nějaká přijde.)Mira

Tak mi prodejce kupodivu odpověděl a poslal i reálné fotky.Prezentovat je zde nebudu,jistě tušíte proč.. (Je to podvod!!!)Mira
Odkaz ke komentáři

A ještě je ten podvodník nervózní :)

Od: <radarenny@seznam.cz>

Předmět: Re: Dotaz na předmět: BREITLING BENTLEY GMT (Číslo nabídky: 1733825202)

Datum: 24.7.2011 19:54:40

----------------------------------------

Tak si je kup za 150tis.!!!!!!!!!!!!!!!!!

> > ------------ Původní zpráva ------------

> > Od: <XXXXXXXXXX.cz>

> > Předmět: Re: Dotaz na předmět: BREITLING BENTLEY GMT (Číslo nabídky:

> 1733825202)

> > Datum: 24.7.2011 19:53:08

> > ----------------------------------------

> > Děkuji mnohokrát za rychlou odpověď. Netušil jsem z popisu, že prodáváte

> > fejky.

> >

> > Přeji hezký den

Odkaz ke komentáři

Tak to je teda podvodník s velkým P ! Š.mejd jeden :rifle: Chtělo by to nějakého chronoanděla strážného :angel: , který by případného kupujícího hned varoval.

***Já bych sem aspoň jednu fotku klidně dal-jako studijní materiál diference od udaného fota samozřejmě***

Odkaz ke komentáři

Já vím co to je a kluci spolumagoři určitě taky - je to fake OP Radiomir 1936 s fake strojku UNITAS. Kopie je bohužel celkem zdařilá cca 90%

Jo a ještě jsem na aukru našel inzerát http://aukro.cz/brei...1731644357.html - samo fake, ale ten popis "hodinek" mě fakt dostal :clap:

to je hodně dobrej příspěvek : ) pobavil

Odkaz ke komentáři

No,já mu asi o chvíli dřív než ti tohle odpověděl doporučil ať aukci stáhne nebo aspoň edituje.(poslední dobou mám pocit že pánové z Aukra čerpaj rozumy i odsut,dost tady debatovaných aukcí bylo odstraněno zaměstnancem Aukra)Mira (odpověď pro gougy)

Upraveno uživatelem Mira188
Odkaz ke komentáři

Já vím co to je a kluci spolumagoři určitě taky - je to fake OP Radiomir 1936 s fake strojku UNITAS. Kopie je bohužel celkem zdařilá cca 90%

Jo a ještě jsem na aukru našel inzerát http://aukro.cz/breitling-for-bentley-62165-i1731644357.html - samo fake, ale ten popis "hodinek" mě fakt dostal :clap:

Bych nerek na Panerai. Kde je vkus???? :sad01_anim: Me to prislo jako hodne nepovedeny homemade. Timto se omlouvam vsem priznivcum Panerai. :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Hele, já sice hodinkám nějak extra nerozumím, ale co je na tom Unitasu špatného?

Podle mě je to skutečně swiss made Unitas a to, že je zlacenej a má na sobě to zdobení kladívkovým vzorem, není nic neobvyklého. Jasně, už jsem viděl hezčí zdobení strojku, ale tohle je klasika, která se v minulosti celkem běžně používala.

Tady máš příklad stejného zdobení na vintážním Unitasu 6325, ty mudrlante :) Jo a hodinky jsou od firmy Zeno. Podvodníci jedni :)

Na UNITASu neni nic spatneho... ani nemam nic proti zlaceni, nebo jeho zdobeni. Ale ten strojek z aukra Svycarsko nikdy nevidel. Tedy, pokud nejsou posilany z Ciny pres Swiss.

Tedy, kdyz jsem byl cca pred 5mesici na poznavacim zajezdu v Istanbulu, to jsem teda cumel na Unitase a ETAky... a pak vzdycky nastal problem se Turku zbavit a zdrhat.

Odkaz ke komentáři

Podle čeho jsi si tak jistý?

Jisty si nemuzete byt nicim. Hmm, UNITAS 6498 je strojek z 50.let, a nejaky ty ochranny znamky, patenty... uz moc neplati a tak ted ho může dělat kdokoliv. Treba pod oznacenim Seagull 3620. Toť me vysvetleni :whistle:

Odkaz ke komentáři

Jisty si nemuzete byt nicim. Hmm, UNITAS 6498 je strojek z 50.let, a nejaky ty ochranny znamky, patenty... uz moc neplati a tak ted ho může dělat kdokoliv. Treba pod oznacenim Seagull 3620. Toť me vysvetleni :whistle:

Teď vážně. Nejdříve zcela jasně a autoritativně prohlásíš, že: ... Ale ten strojek z aukra Svycarsko nikdy nevidel..... Načež v dalším příspěvku na to samé téma napíšeš: ... Jisty si nemuzete byt nicim ....

Tak jak to teda je? Jsi skálopevně přesvědčen o tom, že strojek Švýcarsko nikdy nevěl, nebo si nejsi jistý vůbec ničím?

Odkaz ke komentáři

Teď vážně. Nejdříve zcela jasně a autoritativně prohlásíš, že: ... Ale ten strojek z aukra Svycarsko nikdy nevidel..... Načež v dalším příspěvku na to samé téma napíšeš: ... Jisty si nemuzete byt nicim ....

Tak jak to teda je? Jsi skálopevně přesvědčen o tom, že strojek Švýcarsko nikdy nevěl, nebo si nejsi jistý vůbec ničím?

Ja vedel, ze jsem mel napsat: "jisty si nejsi ani smrti..." :suicide_anim:

Takze muj nazor, a jsem o tom presvedceny, ze to je strojek Seagull a hodinky Parnis!!!!!!!!!

Zde v odkazu http://www.christopherwardforum.com/viewtopic.php?f=8&t=6694 jsou hodinky s uplne stejnym pouzdrem... dohledat na googlu "EXTRA GOLD fake Unitas" neni pro chronomaga snad problem.

Prvni foto (EXTRA GOLD) - hodinky, ktere ted resime.

Druhe a treti foto - stejne pouzdro, jen s jinym strojkem Seagull.

post-7330-088306800 1311760492.jpg

post-7330-096009400 1311760515.jpg

post-7330-044639500 1311760528.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...