Horhe Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 co tohle? http://www.replicagm...y.php?id=101904 je to jen odkaz na obrazky, primej odkaz na stranky, kde se to prodava se sem neodvazim dat maji "swiss", ale je to kopie Já už nevim, to jsi vážně tak natvrdlej? Ty fejky IWC maj v sobě origo unitas. Jasný nebo né? Pokud si myslíš že to neni unitas, ale seagull, dej sem důkaz. Touto debatou už se jinak nemíním zatěžovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 Já už nevim, to jsi vážně tak natvrdlej? Ty fejky IWC maj v sobě origo unitas. Jasný nebo né? Pokud si myslíš že to neni unitas, ale seagull, dej sem důkaz. Touto debatou už se jinak nemíním zatěžovat. a co kdyby jsi konecne dal ty nejaky dukaz? ale uz se tim vazne nezatezuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 a co kdyby jsi konecne dal ty nejaky dukaz? ale uz se tim vazne nezatezuj Jak u blbejch. Dej mi příklad, jak ti mám dokázat originalitu strojku. Mechanovi kvůli tomu psát nebudu, aby potvrdil originalitu, s takovou kravinou by mě akorát poslal do pérdele. Jinak máš nějaký vysvětlení, proč ten tvůj fejk stojí 400 USD a né 100 jako ostatní? A proč je u něj napsáno swiss unitas a u toho levnýho Asian manuel hand wind? Stále čekám na nějakej důkaz, že ten strojek není originální Unitas... Asi bys měl stáhnout ocásek a omluvit se. Nebo jsi jak místní střelec a budeš mlít svou furt dokola? Už mi to tak připadá. Nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 a co kdyby jsi konecne dal ty nejaky dukaz? ale uz se tim vazne nezatezuj Hele, nepopletl sis to celé nějak trošku? Ty jsi sem postnul fotky s tvrzením, že to swiss Unitas ani nevidělo, takže důkaz bys měl dát ty, ne? Nebo je v pořádku napadat prodejce (ať už hodinek či "hodinek") z prodávání padělků, když jde jen o tvůj dojem, který nemáš čím podložit? Tyhle hony na čarodějnice už jsou fakt směšný. Cokoliv, co je na Aukru či ebay podezřele levně, je padělek. A ti největší fake inkvizitoři se většinou rekrutují z Neználků, kteří se o hodinky zajímají 3 měsíce. Třeba máš i pravdu, třeba je to fakt čínskej Unitas s vyraženým nápisem swiss, ale poznat to takhle od stolu, jen podle fotky, to bych si tedy fakt netroufl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 a co kdyby jsi konecne dal ty nejaky dukaz? ale uz se tim vazne nezatezuj Libore2002, značně suverénním způsobem jsi tady rozpoutal debatu, za které teď utíkáš jak malý kluk. Zamysli se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 (upraveno) Libore2002, značně suverénním způsobem jsi tady rozpoutal debatu, za které teď utíkáš jak malý kluk. Zamysli se. A kdo utika??? Ja sem dodam podklady, o kterych si myslim, ze lze uvazovat o pochybnosti pravosti. Nebo myslis, ze kdyz hned neodpovim zde na foru, tak hned utikam? Ber to tak, ze proste nemam jenom na tohle cas. Tady je vazne problem, ze zde nelze slusne diskutovat a vyvratit - treba i moji pochybnost - argumenty aniz by nekdo nezacal "slovne napadat". Tak fajn, je tohle diskuzni forum a nebo jenom stranky, aby se tady par clenu placalo po ramenou jaky maji na ruce rolady? Zamyslete se vy vsichni. NIGHTinGALE: tri mesice ne, jsou to docela uz roky (i zde na chronu pres dva roky)... soudis asi podle tech par prispevku, co mam, co? Vis, ja tu prave nikoho po ramenou neplacam (nemyslim, ze ty jo! ), tak proto jen tech 63 prispevku. Upraveno 28. července 2011 uživatelem libor2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 Jinak máš nějaký vysvětlení, proč ten tvůj fejk stojí 400 USD a né 100 jako ostatní? A proč je u něj napsáno swiss unitas a u toho levnýho Asian manuel hand wind? Stále čekám na nějakej důkaz, že ten strojek není originální Unitas... Ja sem dodam podklady, o kterych si myslim, ze lze uvazovat o pochybnosti pravosti. A když tě slušně poprosím, odpovíš mi, ať to můžem uzavřít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 (upraveno) Jinak máš nějaký vysvětlení, proč ten tvůj fejk stojí 400 USD a né 100 jako ostatní? A proč je u něj napsáno swiss unitas a u toho levnýho Asian manuel hand wind? Stále čekám na nějakej důkaz, že ten strojek není originální Unitas... 400USD si nevyrizuj s semnou, ale s tema co to za ty prachy prodavaji. Ja ti to nasel za 134 dolacu http://www.etacopy.com/watchnfor.php?p_productid=100476 a za ty prachy mas i "swiss" na strojku (Moderatorum se omlouvam za odkaz na zakazane stranky). Watches Name: IWC Portuguese Asia Unita 6498 Hand Wind SS White Watches Model: IWC028 Watches Price: USD$ 134 Nech to uz spat Upraveno 28. července 2011 uživatelem libor2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 400USD si nevyrizuj s semnou, ale s tema co to za ty prachy prodavaji. Ja ti to nasel za 134 dolacu http://www.etacopy.c...roductid=100476 a za ty prachy mas i "swiss" na strojku (Moderatorum se omlouvam za odkaz na zakazane stranky). Watches Name: IWC Portuguese Asia Unita 6498 Hand Wind SS White Watches Model: IWC028 Watches Price: USD$ 134 Nech to uz spat Už mlčím, na tyto pádné argumenty mě napadá pár odpovědí a každá obsahuje několik sprostých slov, takže radši nic. Přeju hezkej večer studováním fejků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 Už mlčím, na tyto pádné argumenty mě napadá pár odpovědí a každá obsahuje několik sprostých slov, takže radši nic. Přeju hezkej večer studováním fejků. Ano, sprosta slova nasleduji, kdyz uz neni cim argumentovat... Take preji pekny vecer a SMRT PLAGIATUM (na tom se jiste shodneme - a nic ve zlem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 (upraveno) Ano, sprosta slova nasleduji, kdyz uz neni cim argumentovat... Take preji pekny vecer a SMRT PLAGIATUM (na tom se jiste shodneme - a nic ve zlem) Neodpustim si návrat ke kořenům. Když tvrdíš, že já nemám argumenty.. Prosím o podrobný popis strojku, v čem se liší od originál Unitasu, resp podle čeho jsi poznal, že se jedná o Seagull. Ber to jako osvětu pro ostatní členy, kteří stejně jako já hoří touhou po poznání, aby příště nenaletěli při nákupu hodinek s Unitasem. Už prosím nedávej odkazy na žádné stránky s fejky, jelikož to tam maj chlapci nějaký pomotaný. Třeba ten fejk z posledního odkazu co jsi dával, měl mít podle popisu zdobený čínský unitas, místo toho byl na obrázku nezdobený švýcarský unitas. S nechutí jsem klikl na další fejky, kde u "hodinek" s popisem zdobený čínský unitas byl skutečně zdobený klon. Tak nevím. Ještě jednou a naposledy zopakuji svou prosbu: Podle čeho jsi poznal, že toto není originál UNITAS? Upraveno 28. července 2011 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 Mezitím co čekám na odpověď jsem také zabrousil na Aukro. Jsou tam jedny breitlingeny za supr peníz. Tento chlapec se nemýlí, opravdu se jedná o repliku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 Mezitím co čekám na odpověď jsem také zabrousil na Aukro. Jsou tam jedny breitlingeny za supr peníz. Tento chlapec se nemýlí, opravdu se jedná o repliku dobré - všiml jsem si, že většina těchto skvostů vyzařuje přímo takové vibrace, že po vyfocení jsou jen málokteré jejich fotky dobře zaostřené Jo a ta 6498 ve zlatě a s modrými nátah. koly co se mi jeví spíš jako origo , může byt samo i fake, což jen tak z fotky asi nepoznáte, takže už se usmiřte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kain 232 Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2011 Když už fake, tak pořádnej http://aukro.cz/prodam-krasne-hodinky-rolex-i1749282836.html#gallery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
man1k Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2011 Když už fake, tak pořádnej http://aukro.cz/prod...36.html#gallery Udělalo se mi mdlo, to mi nedělej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2011 Další kousek, který vyzařuje velké vibrace Za tu cenu to mohl byt aspoň áčkový fejk a ne toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flashman Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2011 No vida,tak vibrace způsobujou nemožnost zaostření fejků,to podporuje moji konspirační teorii.Já fejkaře podezřívám z toho,že do hodinek montují rušičky fotoaparátů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Mobil TAG Heuer http://aukro.cz/mobil-tag-heuer-i1748149163.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 (upraveno) Mobil TAG Heuer http://aukro.cz/mobi...1748149163.html Prej replika typu A, to měl radči použít písmeno z druhýho konce abecedy...a tenhle dar od velmi zámožného člověka taky stojí za to, ohraná písnička furt dokola, další bláboly v popisu snad ani nemá cenu komentovat. Upraveno 5. srpna 2011 uživatelem Mirek24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 To jsou ale zajímavé hodinky http://aukro.cz/vodovahove-paskove-hodinky-i1753950400.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se