Jiribartl Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2011 Komu není rady, tomu není pomoci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bru7us Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2011 Luxusní replika Breitling, fotky originály, špičková kvalita originálního švýcarského hnutí ETA http://aukro.cz/show...98800e495f0a48a http://aukro.cz/show...98800e495f0a48a To mne pripomelo mail co mne dneska dorazil: Bůh vám žehnej, Drahý příteli, jak se máš? Najdu místo k prodeji elektroniky s velmi dobrou cenu. Laptop, televize a mobil i pro motocykly jsou velmi populární. Jejich výrobky jsou originální kvality s velmi nízkou cenou, velkoobchod dodavatele. Také umí maloobchodní pro koncového uživatele nyní. Možná je vhodné pro vaše podnikání. Pokud se vám líbí, můžete kontaktovat: pspywf.com Email: pspywf@188.com S pozdravem. No neber to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2011 Me tedy vic nasr_o to (nez ze ty breitle prodava na aukru), ze mi tato nabidka prisla do mailu. Automaticky jsem to naprasil Aukru, ale uz se stejne nekdo chytnul. Tohle uz nekdo chce prodavat ve velkem, logicke by bylo zablokovat ucet prodavajiciho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nico77 Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 Prej řemínek voní kokosem, to je moc Evidentně tam jedno O přebývá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 (upraveno) Evidentně tam jedno O přebývá Nebo místo "s" by tam mělo být "t". Upraveno 30. září 2011 uživatelem Mirek24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek27 Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 Evidentně tam jedno O přebývá Tak je hustý!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 (upraveno) Hmm, všech těch asi 15 fejků brajtlí se v pohodě prodalo za celkovou cenu asi 25 tisíc korun aniž by to vzbudilo na aukru jakoukoliv pozornost. Tak to se nedivím, že to někdo pořád zkouší...Edit: vzhledem k tomu, že mi je nabízeli před letištěm v Jakkartě minulý měsíc za v přepočtu asi 1000 korun, a při takovém odběru bych se určitě dostal o třetinu níž, je to slušnej kšeft... Upraveno 30. září 2011 uživatelem pevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 Hmm, všech těch asi 15 fejků brajtlí se v pohodě prodalo za celkovou cenu asi 25 tisíc korun aniž by to vzbudilo na aukru jakoukoliv pozornost. Tak to se nedivím, že to někdo pořád zkouší... Edit: vzhledem k tomu, že mi je nabízeli před letištěm v Jakkartě minulý měsíc za v přepočtu asi 1000 korun, a při takovém odběru bych se určitě dostal o třetinu níž, je to slušnej kšeft... Tak nemuselo prodat. Stejně jako se uměle vytváří zájem/šroubuje cena, tak se i "prodává" aby se vytvořil dojem kupujících. Ale kdyby se to nevyplácelo tak to nedělaj, to je pravda. To je jako s těmo "obchody" s čínským zbožím a dodáním 3-6 neděl. O 1/3-1/2 nadhodnotí, překopírujou obrázky z Dealextreme, popis přeloží Googl už v Číně, peníze maj na účtě hned a v klidu to tam objednaj na adresu zákazníka. Vč. trackingu.... To už radši koupím baterku u krásné Ho-Či-Minky s kukadlama jak viet namská studánka. Asi, já viet. studánku neviděl ale říkala. že babička říkala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bru7us Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 Myslel jsem ze uz mne jen tak neco neprekvapi - ale tohle mne dostalo http://aukro.cz/breitling-i1845525743.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 Myslel jsem ze uz mne jen tak neco neprekvapi - ale tohle mne dostalo http://aukro.cz/brei...1845525743.html Vůbec všechny ty jeho aukce stojí za to. Obzvlášť ty Paneraie za mega, k tomu ten popis z q8 a fotky z obchodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek27 Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2011 PAM 127 to už je fakt moc!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2011 Obyčajný podvodník ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2011 (upraveno) Obyčajný podvodník ... Takových je tam víc.A s podobnými nabídkami přicházejí periodicky.Aukro má v pravidlech zákaz prodeje neoriginálního zboží (v tomto vlákně to bylo prezentováno).Bohužel v lepším případě jim zaměstnanec Aukra pouze stáhne aukci.Ale nechávají je dál "podnikat"... Jinde by je vyloučili,nejspíš se jim to i stalo a proto působí na Aukru. Upraveno 3. října 2011 uživatelem Mira188 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2011 známy mi něco podobného dovezl z Thajska z dovolené za 20doláčů,vzal jsem si z toho jenom řemínek,to ostatní jsem ho donutil zničit a vyhodit,fůůůj až mně oklepalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2011 Tak pánové, kdo z Vás se naštval a chce se zbavit všeho co tiká? http://im.aukro.cz/prodam-sbirku-hodinek-29-ks-i1854835115.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Boss_ Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2011 No vidíte, ja jsem na aukru nakupoval iPhone a mesic na to macbook... no a druhy den po ukončení aukce byly úcty prodejců zablokovány týmem aukro.cz bez vysvětlení. Dobře je, že tam někdo je a banuje, špatně je, že si neumím představit, že bych tam ještě někdy chtěl uzavřít obchod, za ten promrhany čas s vysokým riskem podvodu to nestojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2011 Hnus je taky, že používá ty origo fotky na oblafnutí kupců... Zkusil jsem si rýpnout ohledně těch fotek, přišla následující odpověď "Bohužel, nemůžu kupovat 1000 druhů hodinek a ofocovat je." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Norrona Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2011 Patek Philippe s japonskym automatem a dalsi znacky. a POZOR kvalitu dokazuje stejna vaha jako je vaha originalu! Fotky jsou taktez opravdove, takze se neni ceho bat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2011 Tak pánové, kdo z Vás se naštval a chce se zbavit všeho co tiká? http://im.aukro.cz/p...1854835115.html BLU-PET - že by Pete? Jinak na Aukru mě včera zarazila jiná věc, která vůbec k zasmání není - pokud dojde k vydražení chvíli před koncem aukce s nastaveným automatickým opakováním (nebyl jsem prodejce), tak ten polskej sráč založí novou aukci bez ohledu na ukončení předchozí. Kupec pak čučí jak puk, že vydražená "raritka" je během pár minut opět na prodej - a hlavou se mu honí temné myšlénky na to jestli ho někdo nepodvedl, nebo jak se prodejce zachová když někdo do té "nové" aukce začne přihazovat víc? Takže hodinky už touhle cestou opravdu radši ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiPoLit Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2011 Moc nerozumím tomu co "Radek124" napsal. Nešlo by to nějak polopaticky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se