jaroslavra Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 aukro je naprosto beznadejmy pripad rad tam prohlizim breitlingy kdyz vidim jak tam nekdo prodava fake a jeste to napise do aukce tak poslu aukru upozorneni reakce zadna skousel jsem to i pres celni spravu zadna reakce a fake se prodavaji vesele dal. jedina moznost osobni predani a kontrola v autorizovanem servisu.
lastam Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Nekde jsem videl, nepamatuju si kde, ze breitling dela na aukru kontrolu padelku, ale nezda se mi to, pac se tam mnozi jak houby po desti
EpsteinBarr Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 aukro je naprosto beznadejmy pripad rad tam prohlizim breitlingy kdyz vidim jak tam nekdo prodava fake a jeste to napise do aukce tak poslu aukru upozorneni reakce zadna skousel jsem to i pres celni spravu zadna reakce a fake se prodavaji vesele dal. jedina moznost osobni predani a kontrola v autorizovanem servisu. Celni sprava to moze mat tak akurat vies kde Ale ak by nahodou reagovali, daj vediet ako
Arison Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Tak, jsem na Aukro, šoupnul znovu 2x porušení pravidel, pro padělek...tak, uvidíme.Se.. mě to už z důvodu, že mě tenkrát zamázli prodej Seamasterů i s dokladama a fejky to rozhodně nebyly a teď se tam šmelí s fejkama o sto šest a někdy by to poznalo i malý děcko, co je to za aušusy a i přes opakované nahlašování, SE NIC NEDĚJE :-((( Jestli se změnilo vedení, nebo co...To ví jen Bůh...
Petr Svenda Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Vedení se nezměnilo, pokud vím. Sefuji tomu kámoši mého zetě. On je slušný kluk a je s nimi docela v kontaktu. Zkusím mu říct, jestli by to s nimi nějak neprobral. Nemyslím si, ze by to byl záměr, spíš to v tom šíleném objemu obchodů jde těžko uhlidat.
verner35 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Vedení se nezměnilo, pokud vím. Sefuji tomu kámoši mého zetě. On je slušný kluk a je s nimi docela v kontaktu. Zkusím mu říct, jestli by to s nimi nějak neprobral. Nemyslím si, ze by to byl záměr, spíš to v tom šíleném objemu obchodů jde těžko uhlidat. Aukro.cz provozuje od samého začátku můj bratranec. zrovna minulý týden jsme spolu po cestě problém anonymních nicků řešili neb jsem mu popisoval praktiky přihazování v sekci starožitností-hodinky, kdy jakýsi james blake vlastnící spoustu jiných přezdívek přihazuje sám sobě. Bylo mě řečeno, že aukro mění strategii a chce být především internetovým obchodním domem a ne vetešnictvím jak si spousta lidí představuje. Asi takové zboží aukro neživí a vsadili na parfémy, oblečení a jiné spotřební věci. a nechat celé přezdívky alespoń v těchto kategoriích je asi problém. Tož tak, jak jsem koupil, tak prodávám:)
gougy Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Nemyslím si, ze by to byl záměr, Jistě né, když pokud by se na aukru prodávaly pouze originály, obrat by byl čtvrtinový a počet aukcí tak desetina - z čeho plyne revenue Aukra není třeba připomínat;) spíš to v tom šíleném objemu obchodů jde těžko uhlidat. Tak holt když to neumíme, tak co na tom, že se vesele porušuje zákon.. Aukru úspěch přeju, byl to prima nápad ve správnou dobu, ale výmluvy na to, že se něco "nedá" hlídat jsou imho u placené služby nemístné. (sám mám cca 100 nákupů/prodejů a fakt je, že si člověk kolikrát musí dávat sakra majzla;))
Arison Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 (upraveno) Souhlas, také si myslím, že jde spíše o provize z prodeje...vždyť konkrétně, třeba ty Brejtle, jsou teď na nějakých 24litrech .A kdo ví, na kolik, nakonec ještě jejich cena vyleze... Fejk, nefejk, hlavně že z toho kape...tak, nač rušit aukce A pokud se nemýlím, tak Aukro, jako vetešnictví začínalo... Upraveno 30. prosince 2011 uživatelem Arison
verner35 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Souhlas, také si myslím, že jde spíše o provize z prodeje...vždyť konkrétně, třeba ty Brejtle, jsou teď na nějakých 24litrech . A kdo ví, na kolik, nakonec ještě jejich cena vyleze... Fejk, nefejk, hlavně že z toho kape...tak, nač rušit aukce A pokud se nemýlím, tak Aukro, jako vetešnictví začínalo... naprostá pravda s tím vetešnictvím:) Mě tento přístup jakožto sběratele všeho možného velmi ehm... zlobí, ovšem to asi není ten pravý byznys.
durgo Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Aj keď tu už dobrú štvrťhodinu o tom hovoríte je tu výraz, ktorému nerozumiem: "vetešnictví" Môže mi to prosím niekto preložiť do slovenčiny.
xXx8xXx Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Aj keď tu už dobrú štvrťhodinu o tom hovoríte je tu výraz, ktorému nerozumiem: "vetešnictví" Môže mi to prosím niekto preložiť do slovenčiny. Dnešní čeština zná slovo vetešník, a to ve významu ?obchodník s opotřebovaným zbožím?. Ve staré češtině však znamenalo řemeslníka, opravujícího staré věci, zvl. ševce opravujícího starou obuv. Zdroj: http://nase-rec.ujc.cas.cz/archiv.php?art=6027
quaero Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 (upraveno) http://sperky-hodinky-bizuterie.sbazar.cz/oris-carlos-coste-limitovana-edice-panske-hodinky-pardubice-hk-a-okoli-o6829920.html kde asi pan prodávající sebral fotky.... http://forums.watchuseek.com/f67/oris-carlos-coste-le-chronograph-98117.html Upraveno 30. prosince 2011 uživatelem quaero
vraby Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 (upraveno) http://sperky-hodinky-bizuterie.sbazar.cz/oris-carlos-coste-limitovana-edice-panske-hodinky-pardubice-hk-a-okoli-o6829920.htm na Orisu jsou hodinky z titanu a pán je má dokonce z titanové ocele,proto ta limitka Upraveno 30. prosince 2011 uživatelem vraby
quaero Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Mě vždycky pobaví ty kecy: "Hodinky v té nejvyšší kvalitě, které ocení i ten nejnaročnejší muž." "Jedna se o masivni provedeni ktere je stredem pozornosti."
jaroslavra Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 velmi zajimave hodinky docela me zaujali:crying_anim: http://aukro.cz/luxusni-hodinky-automaty-monte-wehro-tourbillon-i2004504486.html http://aukro.cz/luxusni-hodinky-automaty-tourbillon-nizza-sbl-i2006187352.html tourbillon za lidovou cenu
Jeronimo Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Jedny kolotočářské Gééčka AUKRO
Johny111 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Aj keď tu už dobrú štvrťhodinu o tom hovoríte je tu výraz, ktorému nerozumiem: "vetešnictví" Môže mi to prosím niekto preložiť do slovenčiny. V preklade: "starinár".
Petr Svenda Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 Nevim, co je revenue, ale doufám, ze z mého příspěvku neplyne, ze se zastávám kseftovani s fejky!
wave ceptor Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 Jistě né, když pokud by se na aukru prodávaly pouze originály, obrat by byl čtvrtinový a počet aukcí tak desetina - z čeho plyne revenue Aukra není třeba připomínat;) Tak holt když to neumíme, tak co na tom, že se vesele porušuje zákon.. Aukru úspěch přeju, byl to prima nápad ve správnou dobu, ale výmluvy na to, že se něco "nedá" hlídat jsou imho u placené služby nemístné. (sám mám cca 100 nákupů/prodejů a fakt je, že si člověk kolikrát musí dávat sakra majzla;)) Líp bych to nenapsal.
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 Nevim, co je revenue, ale doufám, ze z mého příspěvku neplyne, ze se zastávám kseftovani s fejky! Taky mne to slovo překvapilo - tak jsem si ho našel. Je to z angličtiny a znamená to celkový příjem/tržbu/výdělek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se