Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak tohle jsem ještě neviděl, no hnus, ještě chybí tlačítko chronografu, paráda a jen za 25 litrů:

http://aukro.cz/hodinky-omega-seamaster-i1982886461.html

před 10 dny jsem našel tyhle srágory - a jsou tam pořád:-)

...a další parádní kousek:

http://aukro.cz/luxusni-panske-hodinky-omega-seamaster-i1984916374.html

Upraveno uživatelem lastam
Odesláno

aspoň kdyby pan vášnivý sběratel uměl dobře opsat název hodinek...omgPosted Image

Prodává samí fejky, stačí se mrknout na jeho aukce, vše je Made in China z tržnice za 350 :sick01:

Odesláno (upraveno)

Je to fakt vždycky pokoukáníčko před Vánocema. Breitling ve vyhledávači na aukru je tutovka a mimo pár důvěryhodných věcí je to tam samý zázrak. Taková krása se jen tak nevidí. :clap:

EDIT: člověku je na smějo-blití :yucky:

Upraveno uživatelem T1000
Odesláno

Já už jsem pro jistotu všem známejm a z rodiny zakázal kupovat mi pod stromeček nějaké hodinky, to by to dopadlo. Koupily by mi nějakej předraženej fejk a já bych musel předstírat radost.

Odesláno

Já už jsem pro jistotu všem známejm a z rodiny zakázal kupovat mi pod stromeček nějaké hodinky, to by to dopadlo. Koupily by mi nějakej předraženej fejk a já bych musel předstírat radost.

U nás doma ví, že hodinky mi kupovat nemají, protože by to nedopadlo dobře, a kdybych jim řekl svá přání tak by si mocně zaklepaly na čelo...
Odesláno

Mě prodávající odepsal: "Hodinky jsem měl v hodinářství, kde mi bylo sděleno, že se jedná o originály"

Doufám že mu nový majitel dá pěkně po tlamě.

hmm to je zlý, a ta pohádka k tomu je taky na promočenej kapesník, dojemný, nakopat, novému majiteli v duchu popřejme brzké vystřízlivění:wallbash:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...