Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak Google hovorí, že jeden z kmotríkov českého futbalu :-)

má pravdu? a ten pán teda frčal i za socíku?

Jo jo,v soucasny dobe asi nejmocnejsi soudruh ceskyho fotbalu,smutny je,ze se svyma komousskejma nazorama i chlubi,ale u nas je mozny uz asi vsechno...

F.

Odesláno

... - extra ještě odpovídá na dotaz zájemce, že je to fakt originál - a to u všech 8 (osmi!) kusů!

Len pre upresnenie - 8 fotiek, nie hodiniek.

Odesláno

neni toto uz takovy maly podvod, tedy takovy maly trestny cin???

Máš pravdu- nejde ani tak o tu cenu jako spíše o orazitkovanou kartu, to už je docela masakr, podle mě už je to podvod se vším všudy

Odesláno

Tak teď sem trošku v rozpacích... Že by byly OK?

trochu jsem googlil a ref číslo na kartě nesedí. pouzdro se mi zdá podřenější než by muselo být u takovejch hodinek a cena mluví za vše ale když si dám vedle sebe fotku originálu a toho z aukra tak jsem rozdíl ještě nenašel

Odesláno

A když už jsme u těch Hublotů,Aukro nám nabízí jedinečnou možnost jak k nim přijít i s kartou za opravdu velmi neskutečnou cenu,která mi vhání do mysli otázku nebudou to fejky?Ale i přez to,že otázka je stále vtíravější jsem pevně přesvědčen,že něco takového prostě není možné,mají přece kartu,no ne?

http://aukro.cz/hublot-big-bang-steel-ceramic-44mm-301-m-230-rw-i3468402947.html

Odesláno

A když už jsme u těch Hublotů,Aukro nám nabízí jedinečnou možnost jak k nim přijít i s kartou za opravdu velmi neskutečnou cenu,která mi vhání do mysli otázku nebudou to fejky?Ale i přez to,že otázka je stále vtíravější jsem pevně přesvědčen,že něco takového prostě není možné,mají přece kartu,no ne?

http://aukro.cz/hublot-big-bang-steel-ceramic-44mm-301-m-230-rw-i3468402947.html

řeší se to kousek víš:-)

Odesláno (upraveno)

řeší se to kousek víš:-)

Dík za upozornění,koukám,že se řeší jestli jsou pravý,tak to je možný v jedinym případě,desetiletej synek potřebuje rychle prachy.Když tenhle případ pomineme,tak na kartě není nic divného,obchod s nimi utěšeně kvete.

Upraveno uživatelem Daemonultimate

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...