Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

nezmizelo navždy, v příspěvku nad tebou je to tam znovu:-)))

mi to hlásí, že smazáno zaměstnancem aukra - oba odkazy

No nevím, myslím,že jako vtip to smysl postrádá,ale jinak je snad dobře,že se padělky potírají,ne ?

...a přesně to samé jsem napsal, pokud se nemýlím   :cheers:

Odesláno

Holky už si jej pohlídaly a zrušily mu to znovu ... ještě jednou a končí.

vtipný. 2x poruší zákon i vaše OP a furt je to málo na zrušení. Ale i tak díky tobě. Smutný je ze je to jen tvoje dobra vůle a nefunguje to tak standardně.
Odesláno

To jsou ty sra*ky z Kyjeva a přilehlejch oblastí. Je toho plnej eBay.

Asi někdo výhodně nakoupil :)

No ja vim,ale ze na to nekdo skoci,mohl rovnou napsat,ze je nosil samotnej Herman:-)Jsem zvedavej na vyslednou cenu.

Odesláno (upraveno)

Jak se na aukro napíše letecké, tak se po tom lidi můžou utlouct.

Edit: Prodejci tak, bohužel, objevili způsob jak zničit hodinky a pak je prodat za několikanásobnou cenu.

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Jak se na aukro napíše letecké, tak se po tom lidi můžou utlouct.

Edit: Prodejci tak, bohužel, objevili způsob jak zničit hodinky a pak je prodat za několikanásobnou cenu.

pls můžeš napovědět? Vůbec nemám šajnu, co v Kyjevě s nimi prováděli-provádějí...chápu, že to je asi nějaká předělávka původních jiných hodinek horší kvality...

Odesláno

pls můžeš napovědět? Vůbec nemám šajnu, co v Kyjevě s nimi prováděli-provádějí...chápu, že to je asi nějaká předělávka původních jiných hodinek horší kvality...

Dej si na ebay "vintage pilot watches" a uvidíš, co je tam lahůdek z Ukrajiny.

Odesláno

Pavlucha : aha, díky, už chápu... nejlepší Laco a Doxa pilotky jedině z Ukrajiny, jak jinak :)

Odesláno

Jak pise Karlos,90% "leteckejch" hodinek na Aukru jsou predelavky,navic hnusny a vypraseny,skutecnejch pilotnich hodinek je jako safranu..a tomu odpovida i cena,alespon ve vetsine pripadu.

Odesláno

Koukal jsem na ten e-bay... byly tam ty "super kusy" Laco a Doxy z Ukrajiny tak za cca 8.000,- Kč... ale pak z UK jeden kus za 90t Kč...tak to asi byly origo...

Odesláno

Jo,nedavno jsem v jinym vlakne postoval originalni Beobachtung Laco a cena byla okolo 80litru,podotykam,ze zdaleka nebyly v cajku...takze 8litru by nestal ani totalni vrak puvodnich:-)

Odesláno

Tady zase jedny super rolex a hlavně super kvalitní fotky. Ty stejné už byly vystaveny a rušily se tak měsíc až 2 zpět. Osobně bych za tyto záměrně zmršený aukce a evidentní fejky dával permanentní ban a tresní oznámení jako dárek...

http://aukro.cz/hodinky-rolex-i3956451775.html

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

A ještě jedny krásky

http://aukro.cz/hodinky-i3958045768.html

Díky tomu jak rychle to zvládají mazat bych byl taky rád za případné zachování inzerátu aspoň v podobě screenu u těch nej kousků...

Odesláno

jj, už jsou oba pryč :) takže se také přikláním k tomu, kdo ho objeví a postne sem, tak aspoň pro ilustraci ať udělá printscreen...

Odesláno (upraveno)

Nevyznám se sice v Hujerech,ale nějak to mi sm.dí....

^_^ "Hodinky, jdou přesně, ale automat nevydrží celou noc."

Upraveno uživatelem the MJ

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...