lucid Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Sorry hoši že jsem si dovolil něco napsat. Jsem tady krátce a udělal jsem to z neznalosti a lehkovážnosti. Což mě samozřejmě neomlouvá. Vás dokonalých je tu očividně na kila. Omlouvám se všem dotčeným. Než dělat uraženýho, chtělo by to znovu si přečíst, jak psal Honza.manta, pravidla fóra Tam máš jasně zvýrazněno, že: "Debaty a odkazy na falzifikáty (fake) nejsou povoleny." A neznalost pravidel - tak nějak - neomlouvá.
BenelliTree Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Uražený to v žádném případě. Není proč. Říkám moje chyba.
Daemonultimate Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Vážně to dcerce nepůjčuj, to radši ať Ti rozbije origo.
Tondaa73 Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Sorry hoši že jsem si dovolil něco napsat. Jsem tady krátce a udělal jsem to z neznalosti a lehkovážnosti. Což mě samozřejmě neomlouvá. Vás dokonalých je tu očividně na kila. Omlouvám se všem dotčeným. Uražený to v žádném případě. Není proč. Říkám moje chyba.Zdá se jen mě rozdíl v intonaci ??? Každopádně pěknej start...
JanNovakJan Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Toto vlákno budiž důkazem, že o fake ani slovo, natož odkaz
BenelliTree Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Mel jsi ji radeji koupit nejake pekne detske primky. (nemyslim MPM)
BenelliTree Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Byla to jen zvědavost jak budou vypadat omegy za 400. Hlavně jdou skoro pozpátku.
Honza.manta Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Byla to jen zvědavost jak budou vypadat omegy za 400. Hlavně jdou skoro pozpátku. To je možná v pohodě - indexy nejsou číselné. Tak si jen musíš zvyknout odečítat čas protisměrem, ale co bys vlastně za čtyři kila nechtěl?
SCIFI Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Jeste fotku tvych origo at to nevypada jak pohadka.
Honza.manta Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Jeste fotku tvych origo at to nevypada jak pohadka. Občas tě mám rád
financ Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 (upraveno) Dnesni reklama na foru, krásný Brajtle za 299. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. října 2014 uživatelem financ
martigen Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 ACHJO Dnesni reklama na foru, krásný Brajtle za 299.
malda Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 K těm bannerům s fejky, které se tu některým ukazují. Už mi to tu někdo vysvětloval, že je to druh reklamy, "inteligentní" reklamy. Jde o to, že když prohlížíš nějaké zboží, například na aukru, server si pamatuje, která IP co prohlížela. No a potom, když někde narazíš na jejich reklamu, ukazují ti to, o cos prohlížel a o co máš podle všeho zájem.Já jsem cca před měsícem kupoval volejbalové boty, prošel jsem x internetových obchodů. Už to mám dávno vyřešené, ale s bannery s nabídkami na boty na volejbal se setkávám, kam se na internetu hnu.
BenelliTree Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Pohádky na koledu! Podle vás určitě hodinky k nicemu ale já jsem s nima spokojený a něčím se začít musí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Proti Certinám tu nikdo nic nemá.
Liqid Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Pohádky na koledu! Podle vás určitě hodinky k nicemu ale já jsem s nima spokojený a něčím se začít musí. Hodinky máš super, ale já jsem z tvé formulace pochopil, že jsi kupoval fíky Omega aby si dcera nehrála s tvými Omegami.
VintageLover Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Hodinky máš super, ale já jsem z tvé formulace pochopil, že jsi kupoval fíky Omega aby si dcera nehrála s tvými Omegami.Tak jsem to pochopil i já.
BenelliTree Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Není peníz není láska! Omegy snad až k 35 narozeninám dřív bych to neviděl. Přece jenom dráhy koníček.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se