Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sorry hoši že jsem si dovolil něco napsat. Jsem tady krátce a udělal jsem to z neznalosti a lehkovážnosti. Což mě samozřejmě neomlouvá. Vás dokonalých je tu očividně na kila. Omlouvám se všem dotčeným.

Než dělat uraženýho, chtělo by to znovu si přečíst, jak psal Honza.manta, pravidla fóra Tam máš jasně zvýrazněno, že: "Debaty a odkazy na falzifikáty (fake) nejsou povoleny." A neznalost pravidel - tak nějak - neomlouvá.

Odesláno

Sorry hoši že jsem si dovolil něco napsat. Jsem tady krátce a udělal jsem to z neznalosti a lehkovážnosti. Což mě samozřejmě neomlouvá. Vás dokonalých je tu očividně na kila. Omlouvám se všem dotčeným.

Uražený to v žádném případě. Není proč. Říkám moje chyba.

Zdá se jen mě rozdíl v intonaci ??? Každopádně pěknej start... :eek:

Odesláno

Byla to jen zvědavost jak budou vypadat omegy za 400. Hlavně jdou skoro pozpátku.

To je možná v pohodě - indexy nejsou číselné. Tak si jen musíš zvyknout odečítat čas protisměrem, ale co bys vlastně za čtyři kila nechtěl? :eek:

Odesláno

K těm bannerům s fejky, které se tu některým ukazují. Už mi to tu někdo vysvětloval, že je to druh reklamy, "inteligentní" reklamy. Jde o to, že když prohlížíš nějaké zboží, například na aukru, server si pamatuje, která IP co prohlížela. No a potom, když někde narazíš na jejich reklamu, ukazují ti to, o cos prohlížel a o co máš podle všeho zájem.

Já jsem cca před měsícem kupoval volejbalové boty, prošel jsem x internetových obchodů. Už  to mám dávno vyřešené, ale s bannery s nabídkami na boty na volejbal se setkávám, kam se na internetu hnu.

Odesláno

Pohádky na koledu! Podle vás určitě hodinky k nicemu ale já jsem s nima spokojený a něčím se začít musí.

Hodinky máš super, ale já jsem z tvé formulace pochopil, že jsi kupoval fíky Omega aby si dcera nehrála s tvými Omegami.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...