Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Luxus nad luxus! Super vzácné Omega-Constellation Automatic v naprosto perfektním stavu, plně funkční, naprostá sběratelská rarita, celoocelové provedení, opravdu špičková kvalita! 

http://aukro.cz/luxus-nad-luxus-super-vzacne-omega-constellation-i6383811471.html

Pod pojmem "perfektní stav" bych si teda nepředstavoval poškrábané a ťuknuté pouzdro. A za tah asi někdo visel ze skály.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pod pojmem "perfektní stav" bych si teda nepředstavoval poškrábané a ťuknuté pouzdro. A za tah asi někdo visel ze skály.

pan Vagabond je tak trochu srandovní clown...

Odkaz ke komentáři

Tohle má taky dobrý :-D

'nádherný stav, na sklíčku snad jedno neznatelné vlasové škrábnutí, fakt to ale skoro není vidět jinak jsou fakt super'

http://aukro.cz/tak-tohle-fakt-doporucuju-prim-automatic-skutecn-i6336245555.html

Odkaz ke komentáři

Tohle má taky dobrý :-D

'nádherný stav, na sklíčku snad jedno neznatelné vlasové škrábnutí, fakt to ale skoro není vidět jinak jsou fakt super'

http://aukro.cz/tak-tohle-fakt-doporucuju-prim-automatic-skutecn-i6336245555.html

....slepej, vožralej, blbej ???  Já bych spíš tipoval, že vychcanej.....

Odkaz ke komentáři

Kolegové, jeden pořádnej do pranice:

http://aukro.cz/nabizim-znackove-hodinky-graham-orig-od-korunky-i6393503148.html

Nabízím pánské hodinky značky GRAHAM , jsou originál zakoupeny za 130 tis...ale bohužel nemohu doložit certifikát ani paragon, ( vyhořel mi byt), dále hodinkám chybí osička, a malá osička u natahování hodinek , jinak v pořádku, proto prodávám od korunky..příjemnou  aukci

post-17935-0-40198400-1470916938_thumb.jpg

post-17935-0-41516800-1470916939_thumb.jpg

post-17935-0-18255500-1470916940_thumb.jpg

post-17935-0-32254400-1470916941_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

A ještě by mě zajímalo, jaký je rozdíl mezi "osičkou", "malou osičkou u natahování hodinek" a co to vlastně ta "osička" je... Asi to nic hrozného nebude, když jsou hodinky jinak v pořádku.

Odkaz ke komentáři

Ajo, až teď jsem si všiml, že spodní díl toho svinstva, které kdysi bylo (možná) koženým řemenem, je k pouzdru jen přiložené. No tak to nic není. To by mi u Hanáka zpravili na počkání.

Odkaz ke komentáři

Kamoš (úplny neznalec) sa ma opýtal či ich poznám, čo je to zač a koľko asi stoja nové... Aj napriek mojej odpovedi sa mu ich podarilo predať za 550e..!  :eek: Teraz neviem, či on je taký dobrý pouličný "businessman", alebo niekto taký sprostý... :frusty: ? A inak tie "Rolex" čo ste tu dávali nedávno sú už tiež predané, aspoň tak usudzujem podľa toho "SOLDSOLDSOLD" :D

post-38180-0-88018100-1470921039_thumb.jpg

post-38180-0-62303200-1470921044_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak minimalne dobry podvodnik je...

Kamoš (úplny neznalec) sa ma opýtal či ich poznám, čo je to zač a koľko asi stoja nové... Aj napriek mojej odpovedi sa mu ich podarilo predať za 550e..!  :eek: Teraz neviem, či on je taký dobrý pouličný "businessman", alebo niekto taký sprostý... :frusty: ? A inak tie "Rolex" čo ste tu dávali nedávno sú už tiež predané, aspoň tak usudzujem podľa toho "SOLDSOLDSOLD" :D

Odkaz ke komentáři

Kolegové, jeden pořádnej do pranice:

http://aukro.cz/nabizim-znackove-hodinky-graham-orig-od-korunky-i6393503148.html

Nabízím pánské hodinky značky GRAHAM , jsou originál zakoupeny za 130 tis...ale bohužel nemohu doložit certifikát ani paragon, ( vyhořel mi byt), dále hodinkám chybí osička, a malá osička u natahování hodinek , jinak v pořádku, proto prodávám od korunky..příjemnou aukci

GR1.jpg

GR2.jpg

GR3.jpg

GR4.jpg

mega hnus
Odkaz ke komentáři

Kamoš (úplny neznalec) sa ma opýtal či ich poznám, čo je to zač a koľko asi stoja nové... Aj napriek mojej odpovedi sa mu ich podarilo predať za 550e..! :eek: Teraz neviem, či on je taký dobrý pouličný "businessman", alebo niekto taký sprostý... :frusty: ? A inak tie "Rolex" čo ste tu dávali nedávno sú už tiež predané, aspoň tak usudzujem podľa toho "SOLDSOLDSOLD" :D

kamos by mel love vratit a tyden chodit kanalama.
Odkaz ke komentáři

A ještě by mě zajímalo, jaký je rozdíl mezi "osičkou", "malou osičkou u natahování hodinek" a co to vlastně ta "osička" je... Asi to nic hrozného nebude, když jsou hodinky jinak v pořádku.

povedal by som, že to prvé bude "osmička", teda index na pozícii 8 :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...