doktor584 Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 ale to enface foto, to už chce fištróna......nesmějte se mu, koupil Lexuse a nemá na benzín...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 Ale že všichni prodejci fejků mají takový talent na focení, to mě zaráží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 Nechápu, že si Lexus dělá ostudu takovým krámem, už jen ten řemen je hrůzostrašný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 To nemá s Lexusem nejspíš nic společného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Ale že všichni prodejci fejků mají takový talent na focení, to mě zaráží... JJ, chtěl bych vidět fotky z dovolené toho týpka: Hodinky prodam, za dohodnutou cenu.. znacka Breitling chromometr.. automatic. Funkni jen nemaj reminek,,,sleva mozna. https://www.sbazar.cz/Stefanek58/detail/19439918-hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Tady jsem našel jednu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 To nemá s Lexusem nejspíš nic společného.Nene, že ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Nechápu, že si Lexus dělá ostudu takovým krámem, už jen ten řemen je hrůzostrašný...Jj, kůže není co bývala (bohužel v autě to ale platí ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Tady jsem našel jednu. To je přesně vono:) To je styl ufo, každý si tam najde co zrovna potřebuje:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Jsem přemejšel co to je, a vylezli mi z toho tučnáci za sklem.Asi měl vodu v foťáku.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Jsem přemejšel co to je, a vylezli mi z toho tučnáci za sklem.Asi měl vodu v foťáku..............jojo, jsou to tucnaci. Tomuhle umeleckymu smeru se rika piktorialismus, jen mam pocit ze tady to autor se zamernou degradaci obrazu trosicku prehnal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Něco k výročí Jamese Bonda za pouhých 3900Kč + 600Kč za komplet balení https://obleceni.bazos.cz/inzerat/67580834/Omega-Seamaster-Diver-300M-Automatic.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Ovšem toto je naprostá pecka "Breitlind Super Avenger s brilianty" za pouhých 135.000Kč https://obleceni.bazos.cz/inzerat/67555474/Breitlind-Super-Avenger-s-brilianty-koupeno-v-Cr.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Na tom Breitlindu se mi moc líbí i ten tach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom-Fox Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Něco k výročí Jamese Bonda za pouhých 3900Kč + 600Kč za komplet balení https://obleceni.bazos.cz/inzerat/67580834/Omega-Seamaster-Diver-300M-Automatic.php kompletni baleni za priplatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Jj, kůže není co bývala (bohužel v autě to ale platí ) No kdybys viděl ty sračkový hodinky v prodejně Mercedesu, tak tě nic nepřekvapí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 A ty béčka z bazoše jsou fíky? Do Breitlingu moc nedělám, ale přijdou mi podle fotek OK... https://www.chrono24.cz/breitling/super-avenger-brilliant-luenette--id3088469.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Luneta neni stejna. Logo na cifru neni stejne. Fonty na subdialech nejsou stejne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Luneta neni stejna. Logo na cifru neni stejne. Fonty na subdialech nejsou stejne.No člověče, já bych si tím fejkem taky nebyl jistý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Pavle, ja tam taky nenapsal ze je to fejk, jen jsem srovnal ty dvoje hodinky z obrazku - aukro a chrono24, protoze maldovi prislo ze jsou stejne Nejsou. Mozna je to jiny rok vyroby a udelali tam mezitim nejake zmeny, ale ja bych se stejne priklonil spis k tomu ze to aukro je fejk, treba uz jen kvuli tomu hranatemu fontu na subdialech. Jako kupec za cenu originalu bych zaplatil jen po kontrole hodinek u AD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se