Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Má odpověd:

Dobrý den,

Jsem si tím naprosto jistý, z tohohle inzerátu jsme si ostatně na hodinářském fóru dělali legraci. Stačí porovnat fotky s originálem :D

Jestli opravdu nějaký hodinář řekl, že je to originál, tak je to naprostý idiot a o hodinkách ví velké kulové. Myslím, že to víte moc dobře taky, ostatně zajděte si nechat pravost ověřit k AD :) Mechanických fejků jsou mraky. Tihle magoři prodávající fejk jako originál, mě jako fanouška hodinek dost štvou, ještě jednou jedná se o přečin.....

a potom:

A ještě jedna poznámka, takže Vy se tady snažíte  o podvod v potencionální hodnotě převyšující 100 000,- Kč, ale já jsem idiot který si všímá zbytečností a taky z toho bystře usuzujete, že jsem neohleduplný ke svému okolí :D

Smekám.

Ještě jednou s pozdravem.

Výborně. Jsem zvědav, jaké střelivo použije tentokrát...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jeho odpověď :D :

Dobrý den prosím vás najdete si prosím jiný terč děkuji.

Napiš mu ze ho nebereš jako terč ale jako podvodníka který se snaží na nevědomosti lidi vydělávat a ze to bereš jako trestní čin :-)

A jeho odpověď :D :

Dobrý den prosím vás najdete si prosím jiný terč děkuji.

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Napiš mu ze ho nebereš jako terč ale jako podvodníka který se snaží na nevědomosti lidi vydělávat a ze to bereš jako trestní čin :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

jojo, něco takového jsem mu odpověděl, to jsem nicméně psal ve všech třech zprávách předtím :) Kokot. 

Odkaz ke komentáři

jojo, něco takového jsem mu odpověděl, to jsem nicméně psal ve všech třech zprávách předtím :) Kokot. 

Tak to jsem se zasmál víc jak v sekci humor.  Tu socku co to prodává bych chtěl vidět.  Jeho psaný text nedávám.

Prodávat fíkuse je blbý,  ale koupit to,  to je na Chocholouška.

Odkaz ke komentáři

Tady mi nejde do hlavy, proc si delali takovou nahamu s temi vypolstrovanymi krabicemi, papiry a kartami, kdyz do toho pak dali takhle nepovedeny fake. Katastrofa.

Krabicu kupili bohvie kde, otázkou sú tie karty ci su origo,..aj keď 100-200e náklady so všetkým, zisk 1300e..proste podvod..

Odkaz ke komentáři

Taky dobré:

Prodám krásné originální hodinky Breitling For Bentley Motors

Přední strana je krásná bez známek používání díky safírovému sklu zadní strana lechce poskrabana původní cena 160.000 nyní za 35.000 rychle jednání sleva

attachicon.gifBreitling.jpg

https://obleceni.bazos.cz/inzerat/69704099/Breitling-For-Bentley-ORIGINAL.php

Tomu som písal, že to je čínska kolotočova atrapa, ledva za 50$, takže čo činilo zvyšnú sumu do 160 000czk. Odpoveď: už je kupec pane, hodinky si uz veril u hodinara a su práve co potvrdil.. :-) Upraveno uživatelem martin.L
Odkaz ke komentáři

Tomu som písal, že to je čínska kolotočova atrapa, ledva za 50$, takže čo činilo zvyšnú sumu do 160 000czk. Odpoveď: už je kupec pane, hodinky si uz veril u hodinara a su práve co potvrdil.. :-)

a dorazil to tim "origo" remenem o par mm uzsim, ktery na prvni pohled kvalitativne odpovida tem hodinkam... :-)
Odkaz ke komentáři

Vojto a víš teda, co dělá tvoje žena? :D Třeba to myslel dobře.

No to opravdu nevim, nemam zenu :( Od te doby co jsem takhle pracovne a jinak vytizen to je takove vztahove slozitejsi, mam ted jen spolubydliciho Davida :) Takze mam zlomene srdicko a musim obtezovat slusne lidi na Bazosi :)))

Odkaz ke komentáři

Má odpověd:

Dobrý den,

Jsem si tím naprosto jistý, z tohohle inzerátu jsme si ostatně na hodinářském fóru dělali legraci. Stačí porovnat fotky s originálem :D

Jestli opravdu nějaký hodinář řekl, že je to originál, tak je to naprostý idiot a o hodinkách ví velké kulové. Myslím, že to víte moc dobře taky, ostatně zajděte si nechat pravost ověřit k AD :) Mechanických fejků jsou mraky. Tihle magoři prodávající fejk jako originál, mě jako fanouška hodinek dost štvou, ještě jednou jedná se o přečin.....

a potom:

A ještě jedna poznámka, takže Vy se tady snažíte o podvod v potencionální hodnotě převyšující 100 000,- Kč, ale já jsem idiot který si všímá zbytečností a taky z toho bystře usuzujete, že jsem neohleduplný ke svému okolí :D

Smekám.

Ještě jednou s pozdravem.

Ja som mu to uz napísal tiež, že nech to stiahne, že umyselne pácha podvod a pod. asi 2dni späť..?, no dnešná odpoveď je už zábava, mimo prvej jeho reakcie, ze dvaja kreteni mi uz pisete a pod.! Dokonca mna si najde, no adresu nechcel..:-)

Citujem:

Jo máš pravdu a co jasem taky Idiot že sem je dneska prodal dalšímu Idiotovy jo počkej myslím že to byl nějaký starožitný prodejce z Prahy a ten co mu to na Národní třídě v Praze ověřoval tak ten je taky IDIOT. JEN TY NE .A JEŠTĚ JEDNOU A NAPOSLEDY PŘESTAŇ MI PSÁT A NADÁVAT .VĚŘ MI ŽE AŤ SI KDOKOLIV A KDEKOLIV. TAK CHVÍLI TO BUDE TRVAT A . NAJDU TĚ. CHOVEJ SE SLUŠNĚ K LIDEM O KTERÝCH NIC NEVÍŠ.

Upraveno uživatelem martin.L
Odkaz ke komentáři

Ja som mu to uz napísal tiež, že nech to stiahne, že umyselne pácha podvod a pod. asi 2dni späť..?, no dnešná odpoveď je už zábava, mimo prvej jeho reakcie, ze dvaja kreteni mi uz pisete a pod.! Dokonca mna si najde, no adresu nechcel..:-)

Citujem:

Jo máš pravdu a co jasem taky Idiot že sem je dneska prodal dalšímu Idiotovy jo počkej myslím že to byl nějaký starožitný prodejce z Prahy a ten co mu to na Národní třídě v Praze ověřoval tak ten je taky IDIOT. JEN TY NE .A JEŠTĚ JEDNOU A NAPOSLEDY PŘESTAŇ MI PSÁT A NADÁVAT .VĚŘ MI ŽE AŤ SI KDOKOLIV A KDEKOLIV. TAK CHVÍLI TO BUDE TRVAT A . NAJDU TĚ. CHOVEJ SE SLUŠNĚ K LIDEM O KTERÝCH NIC NEVÍŠ.

....a máš to....NAJDE SI TĚ....

Odkaz ke komentáři

Citujem:

No twl, to je fakt kretén...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...