Michal Petrán Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Mně aukro fascinuje jak obohacuje náš slovník o spoustu superlativů typu nevídaný!!!!nesehnatelné!!! strojově se opakujicí snad v každé druhé aukci......a ostatní jsou dědictví po pradědečkovi...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigwolf Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Jj a navíc s fotkou dědečka, který sloužil u Luftwafe... :-D Sent from my ONE A2003 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 ...taky dobrý...důstojník luftwafe nebo profesor (spíš provianťák), a jedny super letecký....http://aukro.cz/bomba-hezke-hodinky-s-meserschmitem-orliceod-1kc-i6748859046.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jab63 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Co to tam dal za letadlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Co to tam dal za letadlo?...čtyřmotorový messer jak vyšitý....a nemá jen tyhle hodinky, ale další hafo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jab63 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Za to opravdu dostane pět litrů nebo je to jen nějaká legrace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aneta Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Nechápu, kde se dá tolik podobných věcí poshánět - hodinky, ty jsou zřejmě všechno nějaký bastl, ale co ty ostatní věci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnstoppableTime Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 (upraveno) Docela jsem se zasmál, když jsem četl tohle vlákno. A je to trochu i k pláči. Německé vojenské hodinky s ruskými strojky... Já myslím, že málokdo rozumí hodinkám tak, aby to poznal a já sám mnoho fejků nepoznám. Takže bych se nedivil, kdyby následující týpek i něco prodal. A z toho by mi bylo už dost špatně: https://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail=831147&telefon=00420607832034&jmeno=Rolex Celkem inzerovaných tak 20 hodinek za cca 3 miliony. Tvrdí se výslovně, že jsou originální. Jsou k tomu vesměs i krabice a vyplněné kartičky. Jestli někdo cokoli z toho koupí, tak už je to pro prodejce pomalu na to jít si sednout, ne? Nebo snad řekne, že to koupil na aukro, hodinkám nerozumí a prodává dál? Upraveno 21. března 2017 uživatelem UnstoppableTime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 (upraveno) to jab63: To vypadá na americkou B17 "létající pevnost". :lol2: Upraveno 21. března 2017 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Docela jsem se zasmál, když jsem četl tohle vlákno. A je to trochu i k pláči. Německé vojenské hodinky s ruskými strojky... Já myslím, že málokdo rozumí hodinkám tak, aby to poznal a já sám mnoho fejků nepoznám. Takže bych se nedivil, kdyby následující týpek i něco prodal. A z toho by mi bylo už dost špatně: https://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail=831147&telefon=00420607832034&jmeno=Rolex Celkem inzerovaných tak 20 hodinek za cca 3 miliony. Tvrdí se výslovně, že jsou originální. Jsou k tomu vesměs i krabice a vyplněné kartičky. Jestli někdo cokoli z toho koupí, tak už je to pro prodejce pomalu na to jít si sednout, ne? Nebo snad řekne, že to koupil na aukro, hodinkám nerozumí a prodává dál? Nejak nechapu co konkretne je na tom odkazu na bazos nebo hodinkach co tam typek inzeruje spatne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 To poslední vyjádření je pěkné "jedine co nesedí je sériové cislo" valim se tu :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 (upraveno) Souhlas s foldesem. Rolby i Bondovky mi prijdou (na mobilu) jako legit Spis to bude nejake to karuselove smelo (=hodinky nakoupene "z vynosu z trestne cinnosti"), a to ti pak nepomuze ani kupni smlouva.... Upraveno 21. března 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Nejak nechapu co konkretne je na tom odkazu na bazos nebo hodinkach co tam typek inzeruje spatne? špatný na nanich není nic. Borec tu sbírku střídavě rozprodava přes rok. Kolega s ním byl v komunikaci a všechno má originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 ...taky dobrý...důstojník luftwafe nebo profesor (spíš provianťák), a jedny super letecký....http://aukro.cz/bomba-hezke-hodinky-s-meserschmitem-orliceod-1kc-i6748859046.htmlStaci se podivat na jeho dalsi aukceRaritka, nevidane, po babci, po pradedeckovi, unikat, bomba - to jsem byl jen na prvni strance ze ctyr.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnstoppableTime Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 špatný na nanich není nic. Borec tu sbírku střídavě rozprodava přes rok. Kolega s ním byl v komunikaci a všechno má originál. Tak jsem to napsal sám: "sám mnoho fejků nepoznám". Ok, tak to, že někdo prodává 20 hodinek renomovaných značek a moc to neumí ani vyfotit - to jsem si prostě nedovedl představit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Je fakt, ze navic v kombinaci s pravopisem je to takove, rekl bych, mene duveryhodne.Ale mistni borci vedi, ja bych take poznal houno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swa Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Mně ty fotky přijdou OK. Kolikrát jsem viděl horší tady v prodejní sekci a u dražších kousků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 hodinky ok, ale ten tah.... to jsem v životě neviděl. http://www.ebay.com/itm/Seiko-alpinist-sarb017-/182497882199?hash=item2a7db8b057:g:w8UAAOSwOgdYrEsw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 To totiž nejsou hodinky s náramkem ale náramek s hodinkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 hodinky ok, ale ten tah.... to jsem v životě neviděl. http://www.ebay.com/itm/Seiko-alpinist-sarb017-/182497882199?hash=item2a7db8b057:g:w8UAAOSwOgdYrEsw To je náramek NAVAJO - velice oblíbený v některých oblastech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se