Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Docela jsem se zasmál, když jsem četl tohle vlákno. A je to trochu i k pláči. Německé vojenské hodinky s ruskými strojky... 

Já myslím, že málokdo rozumí hodinkám tak, aby to poznal a já sám mnoho fejků nepoznám. Takže bych se nedivil, kdyby následující týpek i něco prodal. A z toho by mi bylo už dost špatně:

https://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail=831147&telefon=00420607832034&jmeno=Rolex

Celkem inzerovaných tak 20 hodinek za cca 3 miliony. Tvrdí se výslovně, že jsou originální. Jsou k tomu vesměs i krabice a vyplněné kartičky.

Jestli někdo cokoli z toho koupí, tak už je to pro prodejce pomalu na to jít si sednout, ne? Nebo snad řekne, že to koupil na aukro, hodinkám nerozumí a prodává dál? :D

post-2445-0-77111800-1490126316_thumb.jpg

Upraveno uživatelem UnstoppableTime
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Docela jsem se zasmál, když jsem četl tohle vlákno. A je to trochu i k pláči. Německé vojenské hodinky s ruskými strojky...

Já myslím, že málokdo rozumí hodinkám tak, aby to poznal a já sám mnoho fejků nepoznám. Takže bych se nedivil, kdyby následující týpek i něco prodal. A z toho by mi bylo už dost špatně:

https://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail=831147&telefon=00420607832034&jmeno=Rolex

Celkem inzerovaných tak 20 hodinek za cca 3 miliony. Tvrdí se výslovně, že jsou originální. Jsou k tomu vesměs i krabice a vyplněné kartičky.

Jestli někdo cokoli z toho koupí, tak už je to pro prodejce pomalu na to jít si sednout, ne? Nebo snad řekne, že to koupil na aukro, hodinkám nerozumí a prodává dál? :D

Nejak nechapu co konkretne je na tom odkazu na bazos nebo hodinkach co tam typek inzeruje spatne?

Odkaz ke komentáři

Souhlas s foldesem. Rolby i Bondovky mi prijdou (na mobilu) jako legit

Spis to bude nejake to karuselove smelo (=hodinky nakoupene "z vynosu z trestne cinnosti"), a to ti pak nepomuze ani kupni smlouva....

Upraveno uživatelem Kid_A
Odkaz ke komentáři

...taky dobrý...důstojník luftwafe nebo profesor (spíš provianťák), a jedny super letecký....http://aukro.cz/bomba-hezke-hodinky-s-meserschmitem-orliceod-1kc-i6748859046.html

Staci se podivat na jeho dalsi aukce

Raritka, nevidane, po babci, po pradedeckovi, unikat, bomba - to jsem byl jen na prvni strance ze ctyr....

Odkaz ke komentáři

špatný na nanich není nic. Borec tu sbírku střídavě rozprodava přes rok. Kolega s ním byl v komunikaci a všechno má originál.

Tak jsem to napsal sám: "sám mnoho fejků nepoznám".

Ok, tak to, že někdo prodává 20 hodinek renomovaných značek a moc to neumí ani vyfotit - to jsem si prostě nedovedl představit!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...