Dokusan Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 To vypadá, že měli na dva dny odpočinek všichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 http://aukro.cz/prim-sport-i-1971-1975-renovace-i6861841939.htmlNové rhodiování? Co to má být? Náhrada za staré rhodiování? A jaký má význam rhodiování ocelového víčka?Lze něčemu takovému říkat renovace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Tenhle uživatel pravidelně inzeruje tyhle hnusy ocumlaný a lacnou čínu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Prodávajícího znám osobně a rozhodně bych neřekl/nenapsal, že pravidelně inzeruje ocumlaný hnusy, jednak na aukru nabízí už velmi málo a co se kvality týče, je tomu spíš naopak (pomineme-li pohled sběratelský.) Levné avšak slušné a hlavně klasické mechanické hodinky nabízí na svém vlastním servru (ano, jejich původ bude na východě), na aukru nee. V tomto konkrétním případě však renovaci Igenů skutečně moc nevychytal, to je pravda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Mně tedy spíš zaráží, že na aukru prodává dráž, než na svém serveru... Ale asi je to obchodní strategie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Žeby si Aukro účtovalo poplatky...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 (upraveno) To máš pravdu, ale z mého pohledu to moc dobře nevypadá a osobě bych bral poplatky aukru jako snížení své marže. (ok, provize aukra je, pokud jsem se dobře díval cca 500 Kč, ... nicméně ...) Nicméně, samozřejmě to není můj problém a moje starost. Upraveno 21. června 2017 uživatelem vikinho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Prodávajícího znám osobně a rozhodně bych neřekl/nenapsal, že pravidelně inzeruje ocumlaný hnusy, jednak na aukru nabízí už velmi málo a co se kvality týče, je tomu spíš naopak (pomineme-li pohled sběratelský.) Levné avšak slušné a hlavně klasické mechanické hodinky nabízí na svém vlastním servru (ano, jejich původ bude na východě), na aukru nee. V tomto konkrétním případě však renovaci Igenů skutečně moc nevychytal, to je pravda... V tomhle vlákně už sporty od něj byly několikrát, kvalita pořád děsná. Jednou takhle zničil i chronostopy Kvalita je naopak? Viděl jsi ty fotky? Hrany nikde, vocumlaný jak stará hašlerka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 (upraveno) Je pravda, že další obrázky těchto konkrétních Igenů jsem ani neprohlížel, stačil mi ten úvodní pohled na cifr a lunetu, jež, aspoň z mého pohledu a po zkušenostech z tohoto fóra, primácké nebudou (Parexo...?) A hrany jsou skutečně fuč (asi nanesení další vrstvy kovu.) Zmínkou o kvalitě jsem měl na mysli jiné jím na aukru nabízené zboží, o těchto konkrétních Igenech se netřeba přít, nepovedly se...P.S. Nepotřebuju se prodejce vehementně zastávat, jen že ho znám osobně, pár hodinek jsem od něj už v minulosti pořídil a mé zkušenosti s ním jsou veskrze pozitivní. Což neznamená, že by někdo jiný zboží nemohl pohanit... Upraveno 21. června 2017 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Někomu se zalíbily, jsou prodané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Každej bastl si svého hejla najde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skargard Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 a takové si přejihttps://www.sbazar.cz/rkafa/detail/19916906-nove-hodinky-tag-heuer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Ještě se mu podařilo napsat na cifr Montblanc a Breitling. Vypadá to na nějakou novou apku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Aukro to sice není, ale i tak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Limitka http://aukro.cz/omega-automatic-limited-edition-jdouci-i6867641384.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Tak to bude drahý, limitka a ještě tam prosvítá růžové zlato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Tak to bude drahý, limitka a ještě tam prosvítá růžové zlato S odstupom času určite. Aj Fabergé používal postriebrené zlato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Niečo také mi strkali v Shanghai do ruky za 20 dolárov. Ale mal aj Pateky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr34 Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Tak na aukru a bazosu a spol se občas najdou zajímavé věci. Mě třeba pobavili takové ty nablýskané čínské šmejdy kde vidiíte prostě všechno a někdo to tam prodává jako super luxusní značku jako luxusní automat.hodinyky za akční 3-4tisíce to jsem nechápal. Ale prostě bohužel někteří lidé kteří tomu nerozumí se nachytají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasHk Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 Stále jsou ale lepší číské šunty než hodinky po pilotech wehrmachtu s fotkami pilotů, kterých je v ČR v oběhu snad přes 50 prodaných. Nejvíce mě ale vyděsilo, když jsem je viděl u bratránka. Úplně jsem ztratil řeč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se