beeman Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 P.S. nechcete se nekdo pridat? ;-) udelame mu hezkou cenu :-D bude legrace, mam tam max 99K, tak muzete v klidu prihazovat ;-) https://aukro.cz/tag-heuer-carrera-6940941426 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 ...Alespoň mne se tak podařilo eliminovat prodejce tetaaji, který nabízel feiko, tzn. indickou splácaninu neexistujících modelů se strojky Seiko.A nejen Seiko... Teď si uvědomuju, že hodinkové nabídky této prodejkyně vlastně už delší dobu na aukru neregistruju - tedy buď nedávám pozor nebo má skutečně "plot"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Beemane, já to nechápu (nikdy jsem tam nic nedražil a nekupoval), pořád je tam cena 4433 korun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 To je panečku sbírka! https://www.bazos.sk/hodnotenie.php?mail=1409103&telefon=0940228414&jmeno=Dominik%200940202063 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 (upraveno) aukce funguje tak, ze existuje neco jako minimalni prihoz, takze kdyz je aktualni (prihoz/cena) 5000 a minimalni je 100, tak kdyz prihodim klidne 99000 (coz je muj maximalni prihoz), tak se v aukci prihodi jenom 100, tedy aktualni prihoz bude 5100.Kdyz pak nekdo prihodi treba 6000, tak aukroautomat ho automaticky prehodi a docasnym vyhercem budu porad ja s prihozem 6100.Kdyz ale nekdo prihodi 99100, tak je vitezem on. Je to stejny princip prihazovani jako snad na vsech aukcich vcetne ebaye Beemane, já to nechápu (nikdy jsem tam nic nedražil a nekupoval), pořád je tam cena 4433 korun. Upraveno 14. ledna 2019 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 A nejen Seiko... Teď si uvědomuju, že hodinkové nabídky této prodejkyně vlastně už delší dobu na aukru neregistruju - tedy buď nedávám pozor nebo má skutečně "plot"...Jasně, akorát ve finále se ukázalo, že ta prodejkyně je jen vlastníkem účtu, ale ten neužívá a sama prý nic neprodává. Pod jejím účtem a na její jméno "podnikal" její příbuzný s balkánským jménem, který si po provalení založil jiný účet. Aukro jim prý udělilo varování - jak vidno, prachy z prodeje jim smrdět nebudou nikdy. Takže až budete na Aukru kupovat něco od uživatele "kompas", doporučuji zvýšenou opatrnost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Díky za informaci! Před časem jsem od ní asi dvoje-troje (dvoje dobrý, jedny šmejdy) hodinky vydražil a na to konto jsme si vyměnili i pár mailů, podepisovala se jako I....d Jí......á, tož jsem myslel, že prodává fakt ona. Ale je to už víc jak rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Díky za informaci! Před časem jsem od ní asi dvoje-troje (dvoje dobrý, jedny šmejdy) hodinky vydražil a na to konto jsme si vyměnili i pár mailů, podepisovala se jako I....d Jí......á, tož jsem myslel, že prodává fakt ona. Ale je to už víc jak rok.Njn, kdo taky mohl tušil, že paní Ingrid je vlastně pan Dejan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 TAG už jsem na ty TAGHOJERY přihodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 prihod aspon desitku :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Jo tak. Dík za vysvětlení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Prihozeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 pcha, porad vyhravam :-Dkterej blazen prihodil 50 klacku? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Myslis ze ted doma skace stestim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 myslim, ze mu to driv nebo pozdeji docvakne a aukci zrusi :-)jestli ne, tak si s nim dam spicha na nejblizsim chronosrazu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 A co bude pak? Až aukce skončí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 beeman predá všetky Omegy a Nomos a prejde na Tagy , prirodzený chronovývoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 myslim jestli třeba neni nějakej plán na předání, že bych se šel podívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Na ty TAGy jsem se musel pridat, uz jen proto, abych mohl manzelce ukazat, ze jeji radu, kup si k narozeninam hodinky, stejne nic jineho nekupujes, jsem vzal k srdci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 (upraveno) No, v každém případě doporučuji prodej i recesistní přihazování předem nahlásit přes formulář Aukro. Z takto vyhrané aukce přijde Aukro o zajímavou provizi, takže by to mohlo skončit nejen třeba zablokováním Vašeho účtu. Přístup a uvažování zaměstnanců Aukra je naprosto zvrácené a bez logiky: nepožadují, aby pravost prodávaného výrobku prokázal prodávající, ale naopak požadují, aby kupující prokázal, že se jedná o fake, a to primárně formou znaleckého posudku. Žádný soudní znalec Vám ale samozřejmě neudělá znalečák na základě několika nekvalitních fotografií postovaných při prodeji. A hodinky Vám prodejce není povinen poskytnout. Důkazní břemeno je tak zcela na kupujícím, přičemž odborné odkazy, články na webu atd. jsou Aukru, slušně řečeno, naprosto ukradené: optimální tedy mít posudek soudního znalce nebo oficiální vyjádření autorizovaného dovozce s razítkem. Upraveno 15. ledna 2019 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se