Alessio Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Však on mu je jednou někdo při osobním předání narve do míst, kam slunce nesvítí ... Hele...napadá mě...možná je to na hraně, ale co mu tam přihodit, počkat si na něj (ve více lidech), dát si sraz v mekáči Na Příkopech a rovnou to odnést k dušákovi? On nemůže říct ani popel...
Baker Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Hele...napadá mě...možná je to na hraně, ale co mu tam přihodit, počkat si na něj (ve více lidech), dát si sraz v mekáči Na Příkopech a rovnou to odnést k dušákovi? On nemůže říct ani popel... Vybornej napad, pak napiste recenzi, jak jste ztloukli fejkare
Karlos Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Ten člověk nabízí fakt extra kousky, například Chronografy Paljot se zirkonovým sklem za 15 litrů http://www.aukro.cz/item618089074_paljot_d...hronografy.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Alessio Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 tehle taskarice se klidne zucastnim a klidne mi rikejte "Voloďo"... Majitel účtu na Aukru by z toho ale mohl mít problémy, že přihodil a pak si to nekoupil...nemám účet, nevím jak to chodí, ale ten podvodníček by se mohl třeba mstít na přihazujícím...chce to domyslet. PS: Voloďo, už mají v tom obchodě můj "klacek"?
pavča Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Všichni tihleti podvodníčkové mají jakoby náhodou máznuté fotky. Prostě se nějakým omylem nepodařily. To už by měl být první moment, kdy by kupující měl zaváhat a na nabídku nereagovat. Já si myslím, že by na osobní kontakt s tímto vejlupkem stačilo si vyžádat prohlídku zboží před nákupem.
abbot Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Hele...napadá mě...možná je to na hraně, ale co mu tam přihodit, počkat si na něj (ve více lidech), dát si sraz v mekáči Na Příkopech a rovnou to odnést k dušákovi? On nemůže říct ani popel... No nevim, jestli se přidám. Zábava by to mohla být skvělá, ale viděl si mě, nejsem zrovna kulturista, takže bych se nerad s někym pustil do křížku sám jsem nesnášel, když někdo provokoval a pak se schovával za někoho jinýho a smál se... Ale jestli chcete, můžu se ho zeptat na možnost prověření hodinek u dušáka.
abbot Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Tak jsem mu napsal o lepší fotografie a o možnost prověření u dušáka, tak uvidíme, jak se k tomu bude mít ...
Návštěvník tolja Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Všichni tihleti podvodníčkové mají jakoby náhodou máznuté fotky. Prostě se nějakým omylem nepodařily. To už by měl být první moment, kdy by kupující měl zaváhat a na nabídku nereagovat. Já si myslím, že by na osobní kontakt s tímto vejlupkem stačilo si vyžádat prohlídku zboží před nákupem. Mobilem za kačku od vodafounu lepší fotky prostě neuděláš.
B.F.G. Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Mobilem za kačku od vodafounu lepší fotky prostě neuděláš. Vsadíme se?
prukajda Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 ... náramkové hodinky nefunkční Patek Philippe, našel jsem je při úklidu na půdě bez krabičky v bublinkové fólii .... http://www.aukro.cz/item617953843_hodinky_..._necisteny.html
jfidler Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 ... náramkové hodinky nefunkční Patek Philippe, našel jsem je při úklidu na půdě bez krabičky v bublinkové fólii .... http://www.aukro.cz/item617953843_hodinky_..._necisteny.html Uživatel VPNP je zřejmě fanda značky ;o)
Karlos Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Téda, nabídnout 5 tisíc za nejdoucí čínskej šmejd s rozbitým sklíčkem, to chce hodně velkou dávku naivity. A to ještě není konec.
lib Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Dalsi podvodnik na aukru, ja to fakt nechapu, jak muze byt nekdo tak drzy. Panerai, Montblanc, IWC. Je to hnus, ale zároveň poučný. Ceny asi vystihují, jak si dotyčný Vrabp (ještě si na fotku dá značku ) a možná i 99% populace cení značek: IWC od 40 (Kup teď za 60) a OP za 13,5.
Baker Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 Pěkný Pateky ... našel jsem je na půdě v bublinkové fólii ...
bandicoot Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 nacopak jsou asi ty sčítače... http://www.aukro.cz/item617799960_hodinky_...er_carrera.html
henker Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 A kromě té legrační "neintaktnosti" - přesně tyhle Doxy dostala moje máma nový cca v roce 1959 (mám je a nedávno sem se jí na to ptal) - tudíž určitě nejsou starý 90 let jak píše pan prodejce... Nevím proč se tak rozmohlo označovat věci jako "intaktní". Asi to má vzbuzovat dojem nějaké ještě větší výjimečnosti a exkluzivity, než když se napíše jen obyčejné nepoškozený, nedotčený a tak podobně Tenhle prodejce šel ale ještě dál a jeho naprosto odrbané hodinky mají "neintaktní číselník" http://www.aukro.cz/item614645362_doxa_prv...amkove_hod.html
Jay Doll Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 nacopak jsou asi ty sčítače... Myslíš to, jak jsou oba do 60? Zajímavé
Baker Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2009 Paradni becka z pozustalosti, celkova vaha 1100g to bych na ruce nosit nechtel.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se