Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Moc pěkné Breitlingy, rovnou čtvery. 1, 2, 3, 4.

Nedělejte z toho vědu, když se podíváte třeba na ty první, zjistíte, že je prodává nějakej metrosexuálek, co teď kupuje u čangů hodinky pro modelový rok 2009/10. K těm "brajtličkám" tam má i hadry a botky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, ty TAG Heuer jsou férový šikmoočky s čínskou 7750kou. Dokonce je kalibr víc zdobenej, než si sám Heuer může dovolit.....

no ja se tedy v tom nevyznam ale mne to pripada stejne jako tady tyto :

http://media.photobucket.com/image/tag+heu...er-29E.jpg?o=24

nebo je to take fake ?

Odkaz ke komentáři

For tyfo:

Tag Heuer Carrera Automatic Chronograph, asian valjoux 7750b chronograph movement 28800bph, sapphire, mickeycai830118@gmail.com We are professional swiss replica watch wholesaler.

JJ jsou to "profesionální" fejky...dal bych tady odkaz na stránku profesionálních fejků, ale už jednou jsem to udělal a admin mi to smazal. Nesmí se to... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

For tyfo:

Tag Heuer Carrera Automatic Chronograph, asian valjoux 7750b chronograph movement 28800bph, sapphire, mickeycai830118@gmail.com We are professional swiss replica watch wholesaler.

JJ jsou to "profesionální" fejky...dal bych tady odkaz na stránku profesionálních fejků, ale už jednou jsem to udělal a admin mi to smazal. Nesmí se to... :thumbsup_anim:

Nejak jsem necetl ten komentar hledal jsem zda je nekde foto kalibru na porovnani a okem se mi zdal gut (tak pozde vnoci asi nemuzu nic studovat)

Kurna to je boj, nechapu proc nemaji vyrobci detailni fotografie svych modelu na webech myslim ze by se omezil dost prodej takovychto fejku preci jen pokud je videt kalibr tak by se snad daly rozdily najit i okem nezkusenym.

Jak se lisi asian valjoux 7750b od ETA 7750 mne to prijde stejne (teda az na ten zdobeny rotor).

edit - vypadly slova

Upraveno uživatelem tyfo
Odkaz ke komentáři

Kurna to je boj, nechapu proc nemaji vyrobci detailni fotografie svych modelu na webech myslim ze by se omezil dost prodej takovychto fejku preci jen pokud je videt kalibr tak by se snad daly rozdily najit i okem nezkusenym.

proc nemaji? abys kupoval novy v krame.

warning.jpg

Odkaz ke komentáři

Nevím, jestli to sem patří (není to Aukro), ale když jsem to četl, slušně jsem se pobavil, takže "Pro zasmání" by to být mohlo.

Tady jsou hodinky, které jsou, cituji "Exkluzivní sběratelský kousek nejen pro fanoušky. Originální nápad na dárek pro Vaše nejbližší. Jednotlivě očíslované, limitované vydání."

No limitka za 1500,- Kc, to se hned tak nevidi... :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...