DonT Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Mam pocit, ze uz uzral cas, abych se take pochlubil. Byla to trosku delsi cesta, ale nakonec to dopadlo. Tak a ted od zacatku...vse to zacalo u modelu 3570.50.00 do ktereho jsem se pred pul rokem zamiloval, ale stale se nedokazal rozhodnout. Pak jsem zavital sem a bylo hotovo.. Rozhodnuti koupit sve prvni poradne hodinky padlo... Tak jsem vyrazil do ulic okouknout jak vypadaji v realu a tim se to pekne zkomplikovalo. Pri navsteve u Dusaka jsem zahledl PO 2201.50.00 a na drama bylo zadelano. Myslel jsem, ze v tu chvili je rozhodnuto. Zalozil jsem vlakno zde a zadal o radu kde koupit PO a nenaletet, nicmene jsem zminil i svuj prvni zamer koupit SM 3570.50.00... a to byla ta chyba... i kdyz s odstupem casu spis myslim, ze to bylo dobre. No nic nebudem to protahovat Zkratka a dobre ozval se Baker(lepsi servis pomoc a ochotu jsem dlouho nezazil!) s nabidkou na zanovni 3573.50.00 a po dalsich 14 bezesnych nocich jsou doma a musim rict, ze nelituji! Prisli na tahu, ale ja byl prakticky od zacatku rozhodnut pro remen. Dnes dorazil jde o HIRSCH "Professional" 20mm black alligator grain double bead stitched. Moc se mne zamlouval nicmene jiz ted jsem rozhonut o dalsi investici a to o Race remenu s origo sponou... zkratka ne... lituji dne kdy jsem sem zavital Nize zasilam par fotek.. nejdrive na origo tahu az po Hirsch a doufam, ze jiz brzo pribudou i s Race remenem: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Baker je hodinkový prostitut a tobě gratuluji k nestránoucím klasikám, dobrá volba.
Marfi Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Gratuluju. Jak jsem psal už v příspěvku v tebou zmíněném dotazovacím vlákně, tady nebylo o čem přemýšlet
enGiN Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Nádhera... tyhle bych asi občas nosil dýnkem nahoru
African Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Gratulace" Parádní klasika, která by měla každému chronomagorovi projít rukou, já na tu pravou příležitost teprve čekám A to prosklené dýnko jim moc sekne, super"
Red Dwarf Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Jojo, Speedy jsou prostě bomba. Taky gratuluju a užívej, já je mám teď na ruce asi měsíc prakticky v kuse a začínám uvažovat o prodeji veškerých ostatních...
bandicoot Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Kdybych nebyl one-watch-man, klasický moonwatche na řemenu bych chtěl do páru k submarinerům.S průhledem jsem je měl a byly perfektní. Gratuluju, výborná volba.
lib Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 ... zkratka ne... lituji dne kdy jsem sem zavital .... Gratuluju! Kdyby byly o 2mm menší, už je dávno mám taky. A ještě bys mohl Bakera požádat o poslední službičku: když ho slušně požádáš, dá Ti natrvalo BAN a máš pokoj
Jay Doll Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Gratuluju! Kdyby byly o 2mm menší, už je dávno mám taky. A ještě bys mohl Bakera požádat o poslední službičku: když ho slušně požádáš, dá Ti natrvalo BAN a máš pokoj Potvrzuji, už jsem dával jednomu členovi BAN na jeho vlastní žádost, když si chtěl odpočinout od hodinek. Není problém, stačí napsat SZ MImochodem ty Moony jsou fajn hodinky, prostě klasika
panedge Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Gratuluji k perfektní klasice,která se hodí ke všem příležitostem,navíc hodinky s příběhem...
adamo Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 gratuluji k nejkrásnějším hodinkám vůbec!
lukin_ova Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Velká gratulace. Měl jsem ty Bakerovy hodinky na ruce a musím říct, že jsem měl škubání, ne že neé .... Alespoň mám po problému. Ještě jednou gratuluji k vyzrálé volbě.
DonT Odesláno 2. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Nádhera... tyhle bych asi občas nosil dýnkem nahoru Diky presne o tom samem jsem uvazoval take
DonT Odesláno 2. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Velká gratulace. Měl jsem ty Bakerovy hodinky na ruce a musím říct, že jsem měl škubání, ne že neé .... Alespoň mám po problému. Ještě jednou gratuluji k vyzrálé volbě. Jeste, ze jsi je nekoupil. Priznam se, ze kdyz prisli museli jsme si na sebe chvilku zvykat, ale den ode dne se mne zamlouvaji vice a sve volby vubec nelituji
organic Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Jeste, ze jsi je nekoupil. Priznam se, ze kdyz prisli museli jsme si na sebe chvilku zvykat, ale den ode dne se mne zamlouvaji vice a sve volby vubec nelituji Zvykat na Speedy? není možná Přijmi gratulace od 6ti násobného majitele tohoto modelu. Měl jsem postupně Mark II, Reduced, 3572.50.00, 2x 3570.50.00 a aktuálně 105.012-65
DonT Odesláno 3. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Zvykat na Speedy? není možná Přijmi gratulace od 6ti násobného majitele tohoto modelu. Měl jsem postupně Mark II, Reduced, 3572.50.00, 2x 3570.50.00 a aktuálně 105.012-65 Diky moc.. no museli byl to navrat zpatky ke korenum od PO zpet ke Speedum Ja jen doufam, ze u nich zustanu zatim bych nemenil.. jinak uctihodna historie
organic Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Diky moc.. no museli byl to navrat zpatky ke korenum od PO zpet ke Speedum Ja jen doufam, ze u nich zustanu zatim bych nemenil.. jinak uctihodna historie Ja jsem si zase nemohl zvyknout na PO. Mel jsem je na ruce 2x a pak šly pryč. Jinak ta moje "ůctyhodná historie" je spíše prachsprostá diagnóza
xjr1 Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Gratulace, speedy jsou myslím jedny z nejlíp padnoucích hodinek, s průhledem dokonalá volba. Akorát jsem nepřišel na chu´t speedům na řemenu, pořídil jsem jim krásnýho aligátora di-modell, vyzkoušel dva dny a rád vrátil zpátky tah, kterej podle mýho názoru těmhle hodinkám prostě patří.
quequeek Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 moony s řemenem a průhledem...nádherná podívaná, přesně podle mýho gusta. Moc gratuluju
organic Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 moony s řemenem a průhledem...nádherná podívaná, přesně podle mýho gusta. Moc gratuluju Tady máš jednu "ultimate" variantu z mé stáje
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se