Tom19 Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2014 Možno to bude blbá otázka. Chcem dať svoje SNX809 na remienok. Pozeral som info že má mať šírku 19 mm, ale taký sa dosť ťažko zháňa. Nebudú vyzerať na 18 mm remienku blbo? Či tam náhodou nebude veľká medzera, viem že je to milimeter, ale aj tak. Vďaka za odpoveď.
Jörg8X Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2014 To bude vypadat blbě, dej tam radši 20mm
tombas Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2014 Jasně, 20mm tam v pohodě vleze a bude to vypadat líp.
Frostie Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2014 Při 18 mm ti vypadnou časem stěžejky, dej tam dvacku. Mám 19 mm rozteč u Casií, dal jsem 20 mm, bez problému
Tom19 Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2014 Vďaka za rady, dám na skúsenejších.
Lukas Sparrow Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 po anabázi s mywatcheshub konečně doma SNKM41
JaRooN Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Dnes DHL dorucila SRP563K1- uz na ruce po uprave tahu
David Tichy Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Dnes DHL dorucila SRP563K1- uz na ruce po uprave tahu Pěkné. Přidej nějakou tu fotku ještě . Kolik mají včetně korunky 46mm jak píšou nebo to je bez korunky?
JaRooN Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Zitra neco nafotim. Dnes jsem prisel domu za tmy, tak uz nebyly podminky. Myslim, ze maji 45 bez korunky, ale musel bych se podivat do papiru. Na ruce pusobi diky svetle lunete jako dooost velke hodinky. Nastesti ma tlapa to snese
blam Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Zitra neco nafotim. Dnes jsem prisel domu za tmy, tak uz nebyly podminky. Myslim, ze maji 45 bez korunky, ale musel bych se podivat do papiru. Na ruce pusobi diky svetle lunete jako dooost velke hodinky. Nastesti ma tlapa to snese Gratuluji a též se těším na další foto. Případně nám je pořádně oměř. Mě by zajímal rozměr lug to lug, případně jak máš velké zápěstí. Díky.
David Tichy Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Joo na tu "tlapu" jsem se taky chtěl zeptat:-) i tak působí jako hodně veliké hodinky:-) Jak jsou na tom s kvalitou zpracování?
martin151 Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Ahoj . máte někdo tyhle pětky
wizard-ov Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Ahoj, ne ale spadly mi do košíku podobné pětky...
JaRooN Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Ruku mam kolem 20cm. Na fotkach pusobi velke, protoze to fotim blbe - moc nablizko. Zitra udelam i foto z vetsi vzdalenosti Kvalita zpracovani je za ty penize velice dobra. Vsechno licuje, chod lunety je presny (120 kliku). Sviti jako dabel, bohuzel, celou noc nevydrzi, uz ted po cca 3 hodinach je jeste mozne cas odecist, ale... Tah chrasti jak chrestys. Ale kdyz se na ne clovek podiva, tak jim to rad odpusti. Myslim, ze jsou to dizajnove jedny z nejpovedenejsich Seiko 5 z letosni kolekce.
blam Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 Ruku mam kolem 20cm. Na fotkach pusobi velke, protoze to fotim blbe - moc nablizko. Zitra udelam i foto z vetsi vzdalenosti Kvalita zpracovani je za ty penize velice dobra. Vsechno licuje, chod lunety je presny (120 kliku). Sviti jako dabel, bohuzel, celou noc nevydrzi, uz ted po cca 3 hodinach je jeste mozne cas odecist, ale... Tah chrasti jak chrestys. Ale kdyz se na ne clovek podiva, tak jim to rad odpusti. Myslim, ze jsou to dizajnove jedny z nejpovedenejsich Seiko 5 z letosni kolekce.Ja mam pazouru stejne velkou jako ty. Nekdy mene podle pocasi. Mam problem vetsinou s delkou hodinek. Zapesti mam ploche a hodinky na tahu vubec nemuzu. Staceji se mi dozadu a ja z toho rostu. Premyslim, ze si udelam radost a poridim neco z novych modelu petek. Moc se mi libi i Srp619 jen ten opozitni date/day. Premyslis je hodit na nejaky jiny strap? Treba maratac.
JaRooN Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 Premyslis je hodit na nejaky jiny strap? Treba maratac. Přiznám se, že jsem včera laboroval a zkoušel všechny barvy kůže, co mám doma. Od černé po přírodní a nic nebylo ono. K tomu sportovnímu looku se nic z kůže nehodilo. Pak jsem zkusil přiložit pár NATO strapů co mám doma a konečně jeden k tomu sednul. Černý a dva tenké bílé proužky. Tak to časem vyzkouším. Ale bude to boj, najít nějakou vhodnou kombinaci...
Anela Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 ... K tomu sportovnímu looku se nic z kůže nehodilo....nato bude určitě super, ale kůži dodáš sportovní look tím, že do ní uděláš díry a mysím, že by to sedlo i těmto hodinkám...
JaRooN Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 nato bude určitě super, ale kůži dodáš sportovní look tím, že do ní uděláš díry a mysím, že by to sedlo i těmto hodinkám... Fakt kůže k tomu vůbec nešla. Mám doma i perforovanou kůži v různých barvách a vůbec to s tím nevypadalo hezky Ale budu zkoušet dál...
reborn Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 Ahoj . máte někdo tyhle pětky Ty jsou parádní. Líbí se mi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se