Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak to jsem zvědav na výsledek!

nejspíš nakonec zkusím opět "malé" pětky, a to tyhle. ok, cifr je jak u dětských hodinek, ale ručky se mi líběj, jsou originální a koneckonců cifr bych taky mohl vyměnit. naživo tohle pouzdro vypadá dospěle, jako u normálních pětek sports.

docela by mě zajímalo řešení těsnění u pětek sports, zda je to řešeno jinak, když mají wr100. u malých pětek je velké plus v ochraně korunky, kdy je u většiny modelů zapuštěná do pouzdra a tudíž nehrozí její nechtěné vytažení.

Odesláno

měl jsem SRP265 a tam to bylo prakticky stejné u korunky jako u těhle pětek, netuším jestli není rozdíl u těsnění dýnka nebo hardlexu, ale nějaký zásadní rozdíl tam nevidím. Korunka taky nebyla šroubovací

Odesláno

To si nejsem tak jistej :-) zrovna nedavno me popadlo, ze mam vsude samy indexy a zadny cisla, tak jsem to prohraboval shora zdola a peknych cislic na seiko cifru je pomalu..

Pod to bych se podepsal. Můj favorit je SNK381, ale musel bych to dát do jiného pouzdra.

Přátelé, to bylo samozřejmě myšleno s velkou nadsázkou.

Je tam tolik číslic, že jim můžou konkurovat snad jen matematicko fyzikální tabulky.

Ale mám je rád a je to naprosto dokonalý kontrast k mým Junghansům.

Odesláno (upraveno)

jj, vzpomínám. já měl ty samé se světlým cifrem. šly záhy z domu, byť pěkné, moc mi nesedly. a přitom cena dvoj až trojnásobná..

edit - to bylo na pebeho.

Upraveno uživatelem lub
Odesláno

jj, vzpomínám. já měl ty samé se světlým cifrem. šly záhy z domu, byť pěkné, moc mi nesedly. a přitom cena dvoj až trojnásobná..

edit - to bylo na pebeho.

měl jsem to úplně stejně, moc se mi líbily, měl jsem jako že "definitivní", ale prostě to nebylo ono, strašně mi vadila ta velká korunka. Nakolik se s ní dobře manipulovalo, tak byla hrozně ostrá...

tyhle jsou velikostně super, po modifikaci už zůstanou, už se těším.

Odesláno (upraveno)

To jsou SNZG13K1?  Jestli jo, tak po nich taky koukám. Kde si je koupil?

Upraveno uživatelem Geodet
Odesláno

Tak já na ně dávám pozor jako na oko v hlavě a ty se s nima klidně sprchuješ! :death:

Občas mě někdo kontaktuje s žádostí o prodej, ale já mám strach, že by mi hned začly chybět. Takže zatím ne, hoši ...

Odesláno

Tak mám po hygieně a jdu spát. Doufám, že mě celou noc nebudou pronásledovat zlé sny o zrezivělém strojku...

Podezírám luba, že mi to poradil, aby mi ty hodinky přestaly fungovat, když jsem ho o ně připravil. V duchu "když je nemůžu mít já, tak ať nejdou ani tobě"

:cheers:

post-33141-0-83815900-1417816617_thumb.jpg

post-33141-0-70362800-1417816623_thumb.jpg

Odesláno

Bazen vyzkousim v utery, detail te korunky a tesneni muzu postnout v pondeli, mam je v praci.

Ale myslim,ze jim bazen neublizi. Akvarko prezily dve hodiny v pohode. Tvuj brizovy sampon zvladnou se suchym sklickem ;)

Odesláno

Bazen vyzkousim v utery, detail te korunky a tesneni muzu postnout v pondeli, mam je v praci.

Ale myslim,ze jim bazen neublizi. Akvarko prezily dve hodiny v pohode. Tvuj brizovy sampon zvladnou se suchym sklickem ;)

Nevím kdo a proč to koupil, ale hodila se mi ta barva.

tak co, přežily lázeň? :D

napadlo mě už dřív, jen tak z hecu, nechat jim udělat u Frýdla zkoušku vodotěsnosti na 100m. jestli to zvládnou..

Samozřejmě přežili bez ztráty kytičky. Japonec je borec a malajskej robot taky :-)

Někde jsem tady četl, že vodotěstnost hodinek Seiko je přibližně dvakrát lepší než udávaná. Takže i kdyby nezvládly zkoušku na 100m, tak sprcha a bazén budou asi v pohodě. Mimochodem nejobyčejnější plasťáky od Casia používám na ty nejhorší činnosti a voda jim rozhodně nevadí. Ani se jim nevysráží u moře krystalky soli mezi pouzdrem a lunetou jako monstrům... :-)

Odesláno

Pokud někdo nezná, pak tady jsou zajímavé stránky k Seiko 5. Třeba někomu pomůžou při výběru toho správného modelu - v databázi mají 1275 "pětek".

díky za námět na krásné dlouhé zimní večery:)

Odesláno

Pokud někdo nezná, pak tady jsou zajímavé stránky k Seiko 5. Třeba někomu pomůžou při výběru toho správného modelu - v databázi mají 1275 "pětek".

Takovejch petek a ty moje tam zrovna chybi :-) snxx53..
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...