ajdam Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března (upraveno) Dobrý den, jak byste řešili zatuhlou lunetu? Mám cca měsíc Seika 5 ve stylu potápek, luneta ale postupně zatuhla a už skoro nejde otáčet. Sundal jsem ji a vyčistil kartáčkem a mýdlovou vodou, ale stejně to nepomohlo. Můžu to něčím naolejovat? Upraveno 11. března uživatelem ajdam
Waya03 Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března V 11. 3. 2025 v 7:43, ajdam napsal: Dobrý den, jak byste řešili zatuhlou luneta? Mám cca měsíc Seika 5 ve stylu potápek, luneta mi ale zatuhla a už skoro nejde otáčet. Sundal jsem ji a vyčistil kartáčkem a mýdlovou vodou, ale stejně to nepomohlo. Můžu to něčím naolejovat? Rozšířit Používám na tohle silikonový olej na gumové těsnění. Postupně několikrát prostříknu , propláchnu a přitom rozhýbávám. Funguje mi to bezvadně na mořskou vodu a následný zatuhnutí.
Loyza Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Tak jsem taky nakonec podlehl pětkám, jen jsem vyměnil původní NATO za silikon. 2
Arthur N. Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března V 13. 3. 2025 v 19:55, Jiří Sedlák napsal: Taky ti trhaj chlupy? Mě teda jo. Rozšířit depilace jako prase, ale ten tah se mi docela líbí a pěkně svítí, tak pro krásu musím něco vytrpět, ne? 1
Spongebob Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března V 18. 3. 2025 v 13:14, guca napsal: V práci. Rozšířit Ale podivejmeeee pink bráška! Tu lunetu jsi měnil?
guca Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března V 18. 3. 2025 v 15:31, Spongebob napsal: Ale podivejmeeee pink bráška! Tu lunetu jsi měnil? Rozšířit Ahoj, luneta, sklo a tah.
Chronopetr Odesláno 19. března Nahlásit Odesláno 19. března Je mi záhadou, jakým způsobem se k těmto kladivům mohla vžít přezdívka "baby" monster. Vedle monster jsou to vizuálně rozhodně spíš "daddy" monster. 1
eloga Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března (upraveno) Chronopetr - Dobrá a trefná připomínka. A mně je zase záhadou, proč inovativní a flexibilní Japonci ve firmě Seiko Japan nenechali vyniknout novým pětkovým hadovkám pod nějakým smysluplným a logickým pojmenováním a nezaložili tak další velmi solidní řadu a tradici těchto poměrně kvalitních hodinek. Přitom původní pětky mohly být klasika a žít vedle nové řady v klidu a nemíchat to dohromady jako benzín s olejem pro dvoutakty. Mě se původní logo i parametry líbí a vyhovují. Ten had mi strašně připomíná inovativní "Spřáhlo - i", které bylo kdysi na modelových železnicích PIKO. Měli jsme ... Uff. Upraveno 20. března uživatelem eloga ed
Spongebob Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března (upraveno) Jdem ven Upraveno 23. března uživatelem Spongebob 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se