Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

No to je otázka. Nezáleží jen na obvodu, ale i tvaru zápěstí. Pokud Ti nevadí menší hodinky, pak je to jen o tom, které se Ti líbí víc. Naopak těch větších bych se nebál, jestli Ti seděly, já je mám a třeba v mým případě jsou to hodinky, který mi tvarem pouzdra neuvěřitelně sedí, přestože mam obvod zápěstí menší než Ty, ale nesnes bych na nich třeba ten nato řemen.  Asi by to chtělo vyzkoušet na živo i ty SNK a pak se rozhodnout. Anebo, jak píše AndyAaron, koupit a zkusit ponosit oboje. Špatně se určitě neprodávají...  Jo a ten krémovej cifr je fajn :-)

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno

Díky pánové všem za postřehy. Tak jsem nakonec objednal oboje, nedalo mi to :) ponosím, porovnám a uvidí se.... ty menší se navíc líbí mladici tak je možná dostane pod stromek nebo se o ně budem prát :)

Odesláno
  V 27. 11. 2016 v 19:55, Povidláček napsal:

Díky pánové všem za postřehy. Tak jsem nakonec objednal oboje, nedalo mi to :) ponosím, porovnám a uvidí se.... ty menší se navíc líbí mladici tak je možná dostane pod stromek nebo se o ně budem prát :)

No vidíš, tak to se povedlo :-) To jsem zvědavej, který vyhrajou.
Odesláno

sice už máš vyřešeno, ale...osobně bych vybral ty na které jsem dával odkaz - tedy snkn27,

post-5667-0-78622100-1480283972.jpg

které mají stejné pouzdro jako snk, ale dle mě přehlednější ciferník a hezčí ručky. big military ve srovnání s nimi vypadají divně (měl jsem je 3x)

jinak, zjišťoval jsem výdrž u mých snkn, tedy 7s26: v pátek ve 20:10 z ruky a zastavily se dnes v 18:29, což dělá skvělých 46h19min. nyní samozřejmě opět na ruce.

Odesláno
  V 27. 11. 2016 v 22:00, lub napsal:

sice už máš vyřešeno, ale...osobně bych vybral ty na které jsem dával odkaz - tedy snkn27,

attachicon.gifsnkn27k1_2.jpg

které mají stejné pouzdro jako snk, ale dle mě přehlednější ciferník a hezčí ručky. big military ve srovnání s nimi vypadají divně (měl jsem je 3x)

jinak, zjišťoval jsem výdrž u mých snkn, tedy 7s26: v pátek ve 20:10 z ruky a zastavily se dnes v 18:29, což dělá skvělých 46h19min. nyní samozřejmě opět na ruce.

Díky za tip, na tyto jsem samozřejmě také koukal, ale nakonec zvítězila ta klasika alá B-Muster. U těchto malých mi ta silná čísla přišla už moc výrazná ale máš pravdu, ručky mají zase hezčí no... každopádně holce se líbily víc ty SNK takže to ve finále rozhodlo, protože stejně trochu předpokládám, že mi budou malé, takže je unosí ona...a ty big military mě buď budou bavit nebo mě pustí a půjdou dál... ale včera jak jsem je měl na ruce mi přišly fajn (ale pravda, měl jsem v sobě 6 piv) :D jestli pivní brejle fungujou s hodinkama stejně jako s babama tak potěš koště a bojím se co příjde :D

Odesláno (upraveno)

Marihuaniac: přesně jak píše Liqid, to je na servis. Moje pětky jsem chvilku nechal zaběhnout (cca 3 měsíce) a pak si začal hrát se štelováním. Skončil jsem na cca +4s/den (pro klid duše udělal tlakovku) a dál to neřeším. Je pravda, že strojek 7S36 má trochu nešvar v tom, že i takto přesný dokáže občas udělat 15 s za den a nevíš proč, ale víc než minutu za týden by dávat neměl.

Upraveno uživatelem DaveG17
Odesláno

Čaute,

mám dotaz. Kde se teď dají koupit výhodně Snk809 (včetně poštovného, popřípadě i daně)? Prozatím uvažuji o objednání z německého Amazonu. Za případné tipy, předem děkuju. (Doufam, že to není offtopic :D

Odesláno

On má teď nějak Amazon tuším poštovné do ČR zdarma, nebo se pletu? To by šlo i celkem výhodně koupit nějaké ty hodinky, ne?

Odesláno

Nemají ty SNK809 na watcheszon? Já tam kupoval dvoje hodinky a bez problémů, přišly tak do čtrnácti dnů a i když je pokaždý chytli celníci, tak clo se vždycky pohybovalo kolem 600,- Kč, takže furt to bylo levnější než tady (SRP357J1 i s clem cca 3800,- a SNK807K2 asi 1900,- ) 

Odesláno
  V 2. 12. 2016 v 15:16, Jiří_99 napsal:

To je detail.. :)

Hlavně že už jsou doma.

JJ, gratulace.

Odesláno
  V 2. 12. 2016 v 15:24, Frostie napsal:

JJ, gratulace.

Děkuji, děkuji. I když jsem začal u Géček s radiem a solárem při nejvyšší spokojenosti, navštěvování tohoto fóra zřejmě nevede nikam jinam, než k automatům od Seika..

Začal jsem u nejlevnějších, dle mě ale docela povedených. Uvidíme co se z toho vyklube dál.

Odesláno
  V 2. 12. 2016 v 22:40, Jiří_99 napsal:

Děkuji, děkuji. I když jsem začal u Géček s radiem a solárem při nejvyšší spokojenosti, navštěvování tohoto fóra zřejmě nevede nikam jinam, než k automatům od Seika..

Začal jsem u nejlevnějších, dle mě ale docela povedených. Uvidíme co se z toho vyklube dál.

Tipuji pomalý postup přes MM ke GS, zůstaneme-li u značky, ale je to míněno obecně...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...