JanNovakJan Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Prostě Frostie si potřeboval zatrollovat, tak se chytnul manuálního nátahu. Kdyby to nebyl ten, tak si najde nějaký můj příspěvek z historie a zase bude pitvat onen. Hlavně, když nějak zaplácne nedělní odpoledne
Frostie Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Prostě Frostie si potřeboval zatrollovat, tak se chytnul manuálního nátahu. Kdyby to nebyl ten, tak si najde nějaký můj příspěvek z historie a zase bude pitvat onen. Hlavně, když nějak zaplácne nedělní odpoledne Joo, tak to se mi líbí...Lepší důkaz už jsme si ani vymyslet nemohli
pebe Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 pětky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 (upraveno) Pebe mas to standartne pekny!!! Upraveno 5. února 2017 uživatelem tano
Arthur N. Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 pětkytak ta se povedla, hezky se blejskaj i indexy
lub Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Panchart Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 No jistě máte pravdu, jenže žádný z těch "rozdílů" jaksi neni vidět. Pokud to pak porovnám s cenou, jednoznačně vedou Seiko i když Štajny teď nosím více
Fade Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Já bych asi vyzdvihl ty plné koncovky u tahu. Poslední dobou nějak nemůžu vystát ty plechové. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
lub Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 SSA067, 4R37A, 42mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Odesláno 8. února 2017 JanNovakJan: peknej dort pane!! Gratulace, kolik let a kdo slavi?
JanNovakJan Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 To není bohužel můj dort, fotka je z FB stránek dutyfree
Jiří_99 Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Dorazila kožka v barvě hovnové s motýlovkou. S motýlovkou zkušenost nemám žádnou, tak jsem zvědav. Zatím dojmy dobré, pětkám docela sluší, myslím. Tak uvidíme jak se to vybarví.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Asi by se slušelo, abych dal svou nedávnou akvizici i sem: SEIKO SNXS77 Pár dalších fotek je když tak u mě ve vlákné.
Jiří_99 Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 (upraveno) Na tyhle jsem se teď díval v nějakém eshopu. Pak prosím dej i nějakou fotku na ruce. Vypadají lákavě.. Upraveno 18. února 2017 uživatelem Jiří_99
Marcus Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Odesláno 19. února 2017 Asi by se slušelo, abych dal svou nedávnou akvizici i sem: SEIKO SNXS77 Pár dalších fotek je když tak u mě ve vlákné.Hranaté indexy jim moc sluší. Vypadají luxusně. Gratuluju.
siwi Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Odesláno 19. února 2017 Sám jsem překvapen tím, jak pohodové hodink to jsou. Jak se tu říká, spousta radosti za pár korun. Přidávám požadované fotky na ruce: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se