Přejít na obsah

SEIKO 5

instant

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tyhle tu už určitě někde máte, ale když já se chci podělit o svoji radost z prima hodinek a spousty sluníčka. :)

SNZH53

Joo, ty jsou krásný a a už je k nim i modrý FFF ciferník, doufám, že mi brzo přijde. Teď ještě ty hodinky! :rolleyes: Upraveno uživatelem pevo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Joo, ty jsou krásný a a už je k nim i modrý FFF ciferník, doufám, že mi brzo přijde. Teď ještě ty hodinky! :rolleyes:

No už jsem to tu někde psal. Nějak mi ta modifikace/přestavba nejde pod nos.

Ne kvůli vzhledu, ten je i po přestavbě fajn, ale obecně mi předělávky a napodobování něčeho nejsou zrovna sympatický.

Mně se ale nastěstí líbí, tak jak jsou, takže dilema přestavby řešit nemusím. :)

P.S. Ty hodinky nejsou vůbec drahý, tak to určitě brzo zkompletuješ. ;)

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Nevíte někdo přesné označení hodinek co tu postoval dawee- konkrétně ty PVD world timer (postoval 12.3. 11:44) a ještě ty ze stejného dne 19:45. U těch world timerů jsem projížděl celou sérii SRP a nějak jsem na ně nenarazil- u téhle verze se mi právě líbí ta kombinace modré vteřinovky a vnitřního prstence (SRP129 jsou kompletně černé).

Ptám se proto, že se pomalinku poohlížím po nějakých celočerných hodinkách a zrovna Sporty od Seika se mi velice zamlouvají.

Odkaz ke komentáři

Nevíte někdo přesné označení hodinek co tu postoval dawee- konkrétně ty PVD world timer (postoval 12.3. 11:44) a ještě ty ze stejného dne 19:45. U těch world timerů jsem projížděl celou sérii SRP a nějak jsem na ně nenarazil- u téhle verze se mi právě líbí ta kombinace modré vteřinovky a vnitřního prstence (SRP129 jsou kompletně černé).

Ptám se proto, že se pomalinku poohlížím po nějakých celočerných hodinkách a zrovna Sporty od Seika se mi velice zamlouvají.

snzg57j1

Odkaz ke komentáři

nemůžu si pomoct, zakoukal jsem se do těch nových pětek s ošklivou lunetou. teda - ne ten maskáč, ale verzi s černým cifrem, řemenem a lunetou. luneta tvarově divná, alespoň je funkční. jako celek na mě působěj docela vyváženě, takovej trochu military styl - úplně si je dovedu představit na nato strapu.

post-5667-041090500 1332243745.jpg

zdroj

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny závisláky a přidávám trochu do mlýna. Moje nové Seiko 5 SNKJ09 nejsou žádný zázrak, ale po mnoha letech jsou to opět mechaniky, proto z nich mám fakt radost! Chtěl bych se zkušenějších zeptat, zda a jak chránit sklíčko před poškrábáním? Já jsem totiž, co se hodinek týče, slon v porcelánu a kontaktu s nejrůznějšími hranami, futry atd. se prostě občas nevyhnu. Navíc hodinky musím mít na ruce i v noci, jinak neusnu :smile_anim: . Zatím jsem zvolil ochranu v podobě fólie, kterou známe z mobilů. Ale pokud existuje sofistikovanější řešení, pak se rád přiučím ...

post-21642-021378700 1332263660.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...