wawrik Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Ja zasa dosť nechápem toho prerasteného kyklopa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawee Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawee Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Co má za smysl vkládat sem tyhle fotky??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawee Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Protože je to: megavlákno plné Seiko 5 Tak aby bylo mega a protože se mi líbí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Tak k tomu laskavě přidej alespoň označení modelu a zdroj. Případně nějaký komentář, pokud tě to nebude namáhat.Vkládání samotných obrázků je fakt k ničemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawee Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Tak k tomu laskavě přidej alespoň označení modelu a zdroj. Případně nějaký komentář, pokud tě to nebude namáhat. Vkládání samotných obrázků je fakt k ničemu. Dobře. Polepším se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Tyhle tu už určitě někde máte, ale když já se chci podělit o svoji radost z prima hodinek a spousty sluníčka. SNZH53 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 (upraveno) Tyhle tu už určitě někde máte, ale když já se chci podělit o svoji radost z prima hodinek a spousty sluníčka. SNZH53 Joo, ty jsou krásný a a už je k nim i modrý FFF ciferník, doufám, že mi brzo přijde. Teď ještě ty hodinky! Upraveno 18. března 2012 uživatelem pevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 (upraveno) Joo, ty jsou krásný a a už je k nim i modrý FFF ciferník, doufám, že mi brzo přijde. Teď ještě ty hodinky! No už jsem to tu někde psal. Nějak mi ta modifikace/přestavba nejde pod nos. Ne kvůli vzhledu, ten je i po přestavbě fajn, ale obecně mi předělávky a napodobování něčeho nejsou zrovna sympatický. Mně se ale nastěstí líbí, tak jak jsou, takže dilema přestavby řešit nemusím. P.S. Ty hodinky nejsou vůbec drahý, tak to určitě brzo zkompletuješ. Upraveno 19. března 2012 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Nevíte někdo přesné označení hodinek co tu postoval dawee- konkrétně ty PVD world timer (postoval 12.3. 11:44) a ještě ty ze stejného dne 19:45. U těch world timerů jsem projížděl celou sérii SRP a nějak jsem na ně nenarazil- u téhle verze se mi právě líbí ta kombinace modré vteřinovky a vnitřního prstence (SRP129 jsou kompletně černé). Ptám se proto, že se pomalinku poohlížím po nějakých celočerných hodinkách a zrovna Sporty od Seika se mi velice zamlouvají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawee Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Nevíte někdo přesné označení hodinek co tu postoval dawee- konkrétně ty PVD world timer (postoval 12.3. 11:44) a ještě ty ze stejného dne 19:45. U těch world timerů jsem projížděl celou sérii SRP a nějak jsem na ně nenarazil- u téhle verze se mi právě líbí ta kombinace modré vteřinovky a vnitřního prstence (SRP129 jsou kompletně černé). Ptám se proto, že se pomalinku poohlížím po nějakých celočerných hodinkách a zrovna Sporty od Seika se mi velice zamlouvají. snzg57j1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 nemůžu si pomoct, zakoukal jsem se do těch nových pětek s ošklivou lunetou. teda - ne ten maskáč, ale verzi s černým cifrem, řemenem a lunetou. luneta tvarově divná, alespoň je funkční. jako celek na mě působěj docela vyváženě, takovej trochu military styl - úplně si je dovedu představit na nato strapu. zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 A cim je ta luneta funkcni? Vzdyt na ni je jedina bila znacka Jinak teda se mi nelibi hlavne ten obrovsky kyklop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 je normálně jednostranně otočná a při troše snahy se asi dá dle těch prohlubní zjistit časomíra. podobně jednoduše to maj třeba amfibie. nejdřív mě chytly zelenáče s oranž doplňky, ale luneta není pvd a její povrch dle fotek vypadá nějak divně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 Mně se teda vůbec nelíbí, ale já už jsem tady asi ztratil autoritu ke komentování vzhledu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 Zdravím všechny závisláky a přidávám trochu do mlýna. Moje nové Seiko 5 SNKJ09 nejsou žádný zázrak, ale po mnoha letech jsou to opět mechaniky, proto z nich mám fakt radost! Chtěl bych se zkušenějších zeptat, zda a jak chránit sklíčko před poškrábáním? Já jsem totiž, co se hodinek týče, slon v porcelánu a kontaktu s nejrůznějšími hranami, futry atd. se prostě občas nevyhnu. Navíc hodinky musím mít na ruce i v noci, jinak neusnu . Zatím jsem zvolil ochranu v podobě fólie, kterou známe z mobilů. Ale pokud existuje sofistikovanější řešení, pak se rád přiučím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 Bohuzel , nic neexistuje a cpat na hodinky folii je podle me barbarstvi. Myslim , ze nebude takovy problem ho po poskrabani nechat vymenit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se