fijo Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Já furt nevim, to nový logo a font nápisu Automatic zatím nedávám. Ale třeba je to v reálu lepší.Cena mi taky nepřijde tak super, abych si radši nepřihodil na želvy.+1 mluvíš mi z duše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Mně se hrozně líbily, když jsem viděl ty první fotky. Dokonce jsem uvažoval, že si je pořídím místo svých rok starých želv. Ta modrá verze, nebo pepsi mě nadchla... Ale jak jsem na ně furt čekal, tak se mi to tak nějak rozleželo. Kdybych neměl ty želvy, beru je hned. 10 bar mi stačí a jako plus vidím nešroubovací korunku - nemusím se bát, že ji při mém častém seřizování vojebu. Ale takhle mi to nějak přestalo dávat smysl. A ty srovnávací fotky s želvama mě jen utvrdily v tom, že si ty želvy nechám. Zatím. Asi by to chtělo je vidět na ruce. Počkám, až je budou mít tady v mém oblíbeném hodinářství, kde vedou Seiko, a půjdu je otestovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Double Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Byl jsem si je včera vyzkoušet a můžu potvrdit, že na vypydají větší, než kolik sugeruje průměr. Pro mě a mojí malou ruku bohužel. Nezbývá než doufat, že udělaj i verzi aka skx 013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Ty oranžády bych chtěl vidět na nějakém pěkném NATU. První ohlasy byly na tuhle řadu spíš kritické, ale jde vidět, že oni si lidi zvyknou. Jo, to je trefné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Už je to nějaká doba, co jsem se tu naposled chlubil s novými pětkami. No a protože to beru jako jakousi tradici, tak tu po letech seiko 5 abstinence představím své poslední seiko 5 sports.SRPC61, příznačně zvané bottle cap - protože zátka od pivo/limo je to to první, co člověka při pohledu na lunetu napadne.Když se na trhu objevily (vítám jakýkoli zajímavější počina od seika, který si eventuelně mohu dopřát), tak mé pocity byly dost rozporuplné. Zdály se mi zbytečně velké, ciferník jakoby vykulený , navíc ten tvar.. nechal jsem to plavat. Jenže poslední dobou se mi to v hlavě rozleželo, bottle capy začínají z trhu mizet a kromě zcela nových pětek parazitujících na ikonických SKX nic zajímavého - a tak jsem po nich sáhl. A dobře jsem udělal! V rámci pětek jsou přecijen trochu atypické - velké kulaté pouzdro s krátkými nožkami zjevně inspirované tuňáky (průměr 44,5 a lug to lug pouhých 46,5mm!), štíhlá luneta a velké 33mm sklo, jednoduché geometrické indexy (předobraz v nějakých švýcarech, teď si ale nevzpomenu v jakých..) Jako celek to ladí, na ruce vzhledem k L2L sedí krásně pohodlně i přes větší průměr. Příjemná je i 20mm šířka uchycení tahu, u sports obvykle bývá 22mm (navíc mám spoustu 20mm NATO strapů). Ke zpracování nemám výtku, díky absenci armováku jsem dopředu neměl strachy ze slícování , vystouplé indexy krásně rovnoměrně orámované, vše čisté a bez chyb, super.Zkrátka a dobře, zase mám své pětky, jako celek dost originální a předpokládám, že zrovna tyhle mi nějakou dobu vydrží. Takže už jen pár fotek..: spolu s oblíbenými soláry 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Tak ty jsou paradni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 dobrý popelník, díky za fotky a osvětu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Ty jsou dobrý. Mít je doma nemusím, ale dobrý jsou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Pěkný hodinky. Líbí se mi hlavně, že na žádné ručce není ta výrazná šipka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 To pouzdro je super, ciferník jakbysmet. Jedny z mála moderních pětek, který bych unosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Já na ně koukal, jak vylezly, někdo je tu měl v barevném provedení a u toho jsem si nebyl jistý. Tyhle jsou super, musí to být perfektní čitelnost. To se, vzhledem k věku, hodí víc a víc . Máš to pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Díky moc za reakce. Jak je u pětek sports obvyklé, s čistotou stylu si hlavu nelámou - je to takový kočkopes inspirovaný jak pilotkama, tak potápkama, ale na to jsme u seiko 5 zvyklí a k této řadě to taknějak patří. Proto je mám rád - za dobrou cenu si vyzobou to lepší ode všeho . Jedny barevné bottle cap (tuším ty PVD) jsem tu před časem zaznamenal, ale vzápětí se objevily v prodejním vlákně. Já většinou preferuju základní varianty, ty spíš neokoukají a nejlíp ladí s různými řemeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 (upraveno) Teď si říkám, že jsem si je měl nechat.Lube, ty tvoje jsou dokonalé, teda skoro. U všech 5 sports mi právě ten nápis ?sports? hodně vadí a kvůli tomu si asi nikdy žádné nepořídím Upraveno 7. října 2019 uživatelem KapitanO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 ve zbytcích denního světla sedm hodin a je tma... spolu s klasikou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 (upraveno) Jó bottle capy jsem dlouho zvažoval, s modrým cifrem a lunetou a oranžovou vteřinovkou mi připadly nejvíc optimistické.Ale rozchodil jsem to, mám víc hodinek než unosím a daleko víc, než tuší manželka. Takže moje štěstí, že mizí z trhu ;o) Ale fakt je, že jsem rozmazlený z nedávné doby, kdy pětečky byly i za dva tři tisíce.... Ale o cenu až tak nejde. Proč mají všechny ručky se šipkou, když takové nemůžu vystát... Upraveno 7. října 2019 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 bottlecapy super, něco jako když z tuňáků sundáš shroud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Ty ti slušely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 bottlecapy super, něco jako když z tuňáků sundáš shroud Takhle jsou tuňáky pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Ty ti slušely. njn, mladej a pitomej, ale třeba se to zase vylepší, časem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 par veci by sa im dalo vytknut, ako je lumi bod na lunete, napis automatic je mi stale troska proti voli, ale clovek si zvykne:) Rozmerovo su super, nove logo 5 nerusi, armovak nie je pootoceny, aj ked na fotke sa to nezda:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se