ggrand Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Nedelejme si iluze, ze by prodejce neposlal k sipku kohokoliv i s potapkama, kdyby doslo k pruniku vody. Bude se ohanet spatnym pouzivanim(vytazena korunka,teplotni sok,prilis bohata snidane na cukry nebo erupce na Slunci) a pak se sud. Par pripadu uz tu na chronomagu bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Nové Seiko 5 v zelené variantě (SRPD63K1) náhodou někde v Praze na prodejně nemají? Docela mě lákají a chtěl bych je vidět na živo - Koscom, Helveti, Chronoshop mají jen na objednání. Leda jen ty modrozelené, ale ty se mi moc nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Tak za 10 dní bottlecapy udělaly minutu do plusu. Nic extra, ale ono si to ještě sedne. Každopádně lepší než kdyby se zpožďovaly, jak tomu bylo snad u všech 4R36 co jsem poslední dobou vystřídal. Bavěj mě furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 zatial idu takto, na noc ich odkladam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Množí se nám dotazy, jestli na nové Seiko 5 Sports sedí Jubilee z SKX.. ano, sedí! A takhle konkrétně vypadá na SRPD73K2. Líbí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 dal jsi tam tlustý stěžejky nebo mají i pětky origo tlustý diverskový stěžejky?jen mě zajímá, jak tohle pořešili, dík. bottlecapy nosím moc rád. konečně mám hodinky s velkým dialem i otočnou lunetou v jednom, to jsem nutně potřeboval . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 lub....ty 5ky vypadají dobře, model? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 SRPC61 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 nie je zelena ako zelena, neviem ci to sedi k sebe takto. nemam tu naradie, tak zatial je len prilozeny, dost tazko sa nasadzuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 kraterovy cifernik na vonavke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Super kombinacia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 ....dnes som som mal nove 5ky v ruke v Ziline ,plasticke indexy ich posuvaju o level vyššie ......ale krivy armovak zas doprdele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Kde v Ziline ich maju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Myslim ze Time In zilina tiez som tam skusal nove 5ky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Pojdem tam zajtra, dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 ...pri radnici roh do Bottovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Nie je zac ja tam idem v pondelok mam tam nieco objednane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 na tychto ani na ostatnych co maju v dome hodin som si vyoseny armovak nevsimol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 (upraveno) Tak jsem si řekl, že mě "lub" dostal a že za ty prachy prostě musím ty bottlecapy prubnout. Něco na nich je. Jsem odteď SEIKOKT, nebo se to projevuje až později? Upraveno 25. října 2019 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Chlapi, čemu se tady u pětek říká armovák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se